Banana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Banana
MemberMingit maksimaalset kogust ei ole, ent soovitatav on mitte üle 40g korraga tarvitada.
Aga mis mul sellest? Sööge või 200g valku korraga, ise teate.
??:”>Banana
MemberPanen ise samuti 400 ml, ent pakil soovitatakse 150-200 ml.
??:”>Loogiline ikka oleks, et mida rohkem vett, seda parem.
Banana
MemberNii nagu ei saa öelda, et teatud harjutused on vajalikumad. Lihtsalt tuleks kogu aeg teha võimalikult palju erinevaid harjutusi. Kui nt. tahta teha tervet õlga nii, et koormaks kõiki kolme pead siis esimene võiks olla nt. surumine kangiga eest, teine lendamine hantlidega küljele ja kolmas lendamine alaplokil ettekallutatult.Ok, aga kas kangiga surumine eest on parem kui tagant?
Banana
MemberLisan ühe asja veel, et kukla tagant surumist mõtlesin tegelikult kangiga. Panin hantlite harjutuste lingid selleks, et probleem lihtsamalt mõistetavam oleks.
Banana
MemberNeed harjutused on piisavalt sarnased, et neid mitte ühel päeval koos sooritada, kui aga treenid nt 2x nädalas õlga, siis kasuta neid vaheldumisi.Nojah, kaks korda nädalas ei jõua õlga kohe kuidagi treenida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk on kellelgi mõni vajalikum harjutus juurde soovitada?
Banana
MemberMis mõttes jääb alles ainult 2 ? Õlale on ju vähemalt 10 erinevat harjutust võimalik teha. Või sain ma valesti aru, aru ma ei saa : )Seda küll, aga aega napib ja vaja vajalikumad välja noppida. Näiteks nendest 10-st harjutusest on osad kindlasti mõnega väga sarnased.
-
AutorPostitused