Banana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Banana
MemberTõotab olla väga valgurikas. Kuid üks küsimus.. kas kodujuust tuleb riivida? Seda on ju suht võimatu riiviga teha? Või mida see rvt tähendab?
Banana
MemberÜks asi veel, kas munasegu tuleb enne pannilevalamist potis keema ajada? Teises punktis räägitakse mingist segust ja keemisest.
Banana
MemberMõnus ja lihtne retsept.
Aga kust kooritud krevette võiks leida? Kas Selveris on neid müügil? Kui on, siis mis kujul?
Banana
MemberPiimaga on mõtet valgujooki segada ainult enne treeningut või enne magamaminekut. Pärast trenni on tarvis kiirestiimenduvaid valke (vadakut), piimas sisalduv kaseiin ja rasvad aga aeglustavad vadakuvalgu imendumist.
Banana
MemberTänud.
Keegi teab, mis asi see CBC on? Ülejäänud sain juba ise.
Banana
MemberMis mõttes energeetiline väärtus puudub? Glutamiin võrdub aminohappe ehk valguga ju?
Banana
MemberKas tõesti keegi pole sellest midagi kuulnud?
Banana
Memberaga mis saab siis kui terve pudel korraga hinge alla tõmmata?Seda tahaks minagi teada.
Banana
MemberPakuks välja 2000mg ehk 2gr. tavaline kogus on kuskil 1000mg. juures.Kui küsida tohib, miks siis 0.5 L pudel Fat Burnerit sisaldab 3000 mg karnitiini?
Banana
Member186/86 on jõutreeningu jaoks ohtlikult kõrge. Endal on ülemine umbes 140 ning seegi võrdlemisi palju.
Banana
MemberOleg on KÕVASTI eksinud, mitte natuke. Ja see Deegan räägib ennast ise sisse ning kukub siis veel õigustama ka. Siiski tundub natuke labane, et pean üksi kahe lambaga vaidlema.
??:”>Vaatasin nende postitusi teistes teemades, lohutuseks saab siiski tõdeda, et lolli juttu ajavad nad igal pool.
Banana
MemberKLD BANANA MEIE RÄÄGIME KA ÜHE KORRAGA SISSE VÕETATVAST KOGUSEKS JA SEE ON 1,5-2G KEHAKAALU KOHTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MA EI NÄE MÕTET SUL SIIN ÜLTSE KOBISEDA!!!!OLEKS SIIS MIDAGI TARKA KA!KUI EI MEELDI ET MEIL TÕSI ON SIIS KAO!!!!!!!!!!!!!!Tra te räägite üksteisest ikka NII MÖÖDA. Loe Deegani kopeeritud tekst läbi, kus on samuti räägitud ÖÖPÄEVAS TARVITATAVAST KOGUSEST.
Tõenäoliselt olete mõlemad millestki valesti aru saanud, ent Deegan on nii labane mees, et ei viitsinud enda postitatud juttu läbi lugedagi.
??:”>Banana
Member100kg äss tarvitabgi korraga 200g protekat dibiilKui sellel ässal on näiteks 5 toidukorda, tarvitaks ta ööpäevas 1 KG VALKU. See ei mahuks su teksti 180-360 g piiresse kohe kuidagi.
??:”>Banana
MemberValku võetakse 1,5-2g keha kaalu kohta.Kui kaalun 100kg siis võtan 2*100g valku, mis teebgi 200g idioot
??:”>Issand jumal. Jutt on KORRAGA tarvitamisest. Päevas tarvitan isegi umbes 200-250g valku. Teinekord loe hoolikamalt, mille üle vaidlus käib.
Banana
MemberJa paha ma olen kukk ve???täis ain oled sa banana!!!!!Ära pane lolli tarkust siin!!!!Kujutad veits ette vist omale!!!Loe rohkem siis tule tarka panema!!!!40g protekat ei sisalta 100%valku seal on ka teisi aineid ka!!!
Ja õgekiri ei puutu ültse asjasse!!!!
Edu sulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRW, no see ajab tõsiselt naerma. Kui sa mõtled Proteka all kindlat toidulisandit, OK. Kuid proteiin tähendab rahvakeeli ka vadakuvalku ning korraga tarvitab seda 75g vaid alaarenenud inimene.
Jahuge edasi, mul ükskõik tglt.
??:”>AutorPostitused