Banana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Banana
Memberreklaami mille alusel see tehtud on, on kõik näinud ikka eks?Ei ole.
Banana
MemberOtt on siis järgmises tegijate treeningus?

Banana
MemberKus ma kirjutasin et ise selline põkk olen? Ei kuskil ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lihtsalt propageerin kõva trenni ja ei kannata naiste nõrgukesteks pidamist ega sellest tulenevalt nendele igasuguste allahindluste tegemist.Elu ei oleks enam huvitav, kui mehed ja naised oleksid kõiges võrdsed. Olen nõus, et piitspeenikesed näitsikud ei ole ilusad, kuid igal asjal on piir. Mis kasu sa naisena päriselus reaalselt saad, kui 300 kg-ga jalapressi teed?
Mainisid enne, et transvestiitlusel ja naiste kulturismil pole mingit seost. Teatud määral ikka on küll, kui naisel on soov mehelik olla.
Banana
MemberKurb, et pilti pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga… mis aktivisti statistilised andmed on? Käsivars pool meetrit?

Banana
MemberAktivist,
kas sul mõni pilt leidub endast?

Äkki oled ise ka põkk? Võib-olla sm. Andreaz ei julgeks enam vobsee plõksida, kui oma pilti ka näitad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2006 at 9:20 e.l. in reply to: Mis toiduga on tegemist? Soome keeles ‘Maitorahka’, ingl k ‘Quark’ #81904Banana
MemberPäris kohupiim siiski pole, küsisin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Banana
MemberTanki kommentaar on kõige kõvem
“>Banana
MemberTahaks ka neid monstrume näha. Välimaal on ka kolle, eesti omadega ei anna juba praegu võrrelda! Eestis ju dopingut keegi ei kasuta ja selle pärast suurteks ka ei saa. Irw.Väga naiivne oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik kasutavad, sellest lihtsalt ei räägita. Algajad tegelikult ei peagi seda teadma, nii et jutul lõpp. Ilma range toitumise ja treeninguta ei saavuta niikuinii midagi.
Banana
MemberPalju õnne.

35 kui ma ei eksi?
Banana
MemberLasen alati jogurti enne ikka sutsu soojeneda.
Kahjuks pole hetkel mikrolaineahju ja ei viitsi ise ka midagi leiutada.Mu küsimus oli tegelikult ju totaalselt teistsugune. Ega jogurt kuidagi nisukliide/kestaine kasulikku mõju ei vähenda?
Banana
MemberColeman alustas 27a??? mnjah ma mõtlesin et mingi 13a-15a….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võis olla ka 25, täpselt ei mäleta.
Markus Rühl alustas ka suht hilja, kindlasti on paljude jaoks motiveeriv tema biograafia — http://www.markus-ruehl.de/biographie.html?&L=1
Markus 19-aastaselt (63kg)
http://www.markus-ruehl.de/uploads/pics/19911997_19j_01.jpg
Markus 33-aastaselt (135kg)
http://body.builder.hu/imagebank/starprofile/Markus_Ruhl.jpg
Banana
MemberRonnie Coleman alustas 27-aastaselt, Markus Ruhl 20-aastaselt. Hetkel rohkem meelde ei tule.
Banana
Memberkus otsast 100% Whey Gold Standard kallis on 4500 grammi maksab 1089 kr see teeb kilo hinnaks 242 kr kas see on kallis?Võrdluseks amazon.ee kõige odavam valk UFS Whey 199.- eek 800g.
Tehke omad järeldused.
Mõnus koomik oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks. See valk, millest sa räägid on madala väärtusega soja, mitte vadakuvalk: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…&products_id=80
Teiseks. UFS valku Optimumi kõrgkvaliteetse toodanguga on ikka ÜLIMALT ignorantne võrrelda. Optimum ei oleks kvaliteeti analüüsides kallis isegi siis, kui teda müüdaks mitu korda kallimalt. Nii puhast isolaati, kui nemad valmistavad, pole üheltki teiselt tootjalt saada, rääkimata suurepärastest maitseomadustest ja ülikiirest veega segunemisest.
Kolmandaks. Et sa teaksid, UFS vadakuvalk on Optimumi omast kallim.
Siiski on ka UFS’l häid tooteid, kuid Optimumiga ei ole neid mingil juhul mõtet võrrelda. Isegi juhul, kui UFS oleks odavam, nagu sina väitsid.
Banana
Member1) Ilma treeningu ja dieedita mitte mingil juhul.
2) Sõltub jällegi treeningust ja toitumisest.
3) Rahakott võtab kaalust alla.
4) Ei.
5) Loomulikult.
Banana
Memberrasvatu arvavastiSelge pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused