Skip to main content

Bailey

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 76 through 87 (of 87 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Seeriate arv? #78711
    Bailey
    Member

enamusele lihasgruppidest teen 16 seeriat, väikestele nagu biitseps ja trapets teen vähem.

in reply to: Lühem puhkus #78591
    Bailey
    Member

Matike tundub lihtsalt väga võhmatu olevat:D

in reply to: Lühem puhkus #78554
    Bailey
    Member

Natuke liiga palju nagu tuli kilosid maha sellega, ma tegin ka puhkeaja lühemaks aga see peamiselt mõjutab viimast harjutust ja selle kilod võttis 80% peale.Oleneb inimese taastumisvõimest loomulikult ka, aga no kui tulemusi tuleb siis lase käia.

in reply to: Massiperiood. #78549
    Bailey
    Member

ja mis sa siis ülejäänud 4kuud siis teinud oled?

1kuu massi ja 1kuu jöudu annab kokku 2 kuud?!

no teine kuu massi saab kohe täis nii et põhimõtteliselt võib öelda et kolmas kuu massi läheb, 3 kuud kulutasin vormi ajamiseks põhimõtteliselt ( 1 kuu algajate kava järgi ja siis2 kuud üle nädala vahelduvalt massi ja jõudu)

in reply to: Käsivarre-randmevalu #78464
    Bailey
    Member

Pildil tundub käsivarre järgi rohkem et käed on liiga laiali, võta kitsamalt vb siis ei vaju ka nii imelikult küljele need randmed!

in reply to: Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine #78366
    Bailey
    Member

Smith on vastik, see on täielik vigastuste masin, iga kord kui teen siis on vähemalt järgmine päev midagi valus ranne vms.

in reply to: üle pika aja vormi #78229
    Bailey
    Member

Ma päris iga päev ei tee, vahest kõhulihas alles eelmisest päevast väsinud.

in reply to: reeglid #78062
    Bailey
    Member

Ma soovitan ikka võistlustele minna, saab kogemusi ja ennast teistega võrrelda, ise olen ka pool aastat trenni teind ja plaanin minna võistlustele, aga alles sügisel.

in reply to: tahaks nõu #78061
    Bailey
    Member

Mul ka enne ei andnud lihas enne endast märku aga siis lühendasin puhkuse 3 minutilt 2-le minutile ja nüüd on trenni lõpuks lihas ka ikka verd üli täis ja tulemused on ka veel natuke paranenud.

in reply to: biitseps #77954
    Bailey
    Member

Kõigi puhul ei lähe selleks just aastaid vaja et tulemused oleks märgatavad, ma olen poole aastaga suht palju saavutanud, mis on omakorda ime, sest kava olen ise koostanud ja toitumist olen jälginud ainult viimase kuu(jälgimine on minimaalne, olen hakanud sööma jogurtit, muna ja muid valgurikkaid toite rohkem, aga ei täida kohe kindlasti normi 2g/kg kohta)

pikkus: 186 cm

kaal: 84 kg

biitseps: 35 cm

rinnalt surumine(2 sek all hoidmisega) 92,5 kg (3 korda olen teinud ainult, enne tegin aint trena ja hantlitega/liigeste haiguse tõttu olid randmed kangi jaoks liiga nõrgad)

jõutõmme 140 kg (seda tahaks ikka see kuu tunduvalt parandada, pole ootustekohane/ jõudu nagu oleks ikka rohkemaks)

PS! ühtegi keemiat ei kasuta!!

See kuu plaanin ikka Kiivikaselt toitumiskava tellida, vaatab mis siis tulemuste ja massiga toimuma hakkab.

in reply to: kätekõverdused… #77670
    Bailey
    Member

Kõik oleneb käte asendist, mis lihase rohkem mõjub.

in reply to: Kes mida sööb siis? #76949
    Bailey
    Member

Söön kõike mida tahan, proovin eelistada valgurikkaid toite aga kui tuleb isu süüa suur kook vms. ära siis söön. Tulemustega olen väga rahul!!

Viewing 12 posts - 76 through 87 (of 87 total)