Skip to main content

Bailey

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: probleemid liigestega #82312
    Bailey
    Member

ikka võib hullemaks minna, selleks tulebki proovida, mul oli enne ka probleeme põlvedega, siiamaani on aga probleemid on leevenenud, alguses ei teind jalgadele üldse trenni, sest löiigesed ei lasknus eriti, siis hakkasid korralikult sööma ja Daily vitamiine võtma, seal onkõik hea kraam sees, siis hakkasind vaikselt jalga treenima, algul ainult trenadega ja vähe aga nüüd saab isegi vaba raskusega kükke teha väikeste raskustega(suuri igaks juhuks veel ei kasuta)

in reply to: jõud #81958
    Bailey
    Member

Selle väite puhul on arvestatud vormis ja steroidivaba lihasega.

in reply to: trenn 2x päevas? #81957
    Bailey
    Member

Ma hakkan suvel 2 päeva kava ühes päevas tegema, aga see toimib aint siis kui lihas on kiire taastumisega ja on aega kahe trenni vahel puhata ja sööd korralikult.

in reply to: fitness.ee treeningkavad #81124
    Bailey
    Member

Siis tuleb 4 päeva järjest trenn ju(laup. ,pühap. ,esmasp. ,teisip.)?Paremini saaks ka nädala peale neid puhkusi jaotada.

in reply to: Päevane toit toitumiskavas #80594
    Bailey
    Member

Ega muna ei saa lõpmatuseni ka süüa, ja kusjuues palju üldse keskmine muna kaalub??Ma söön muna 1 toidukorrana 3-4 tykki, kolmest-neljast munast peaks 30g valku kätte saama või ei??

in reply to: paar kysimust? #80103
    Bailey
    Member

ma soovitaks hakata tegema harjutusi kus mõlemad käed on võrdselt töös, ehk siis mitte biitsepsile hantliga vaid kangiga, siis peaks vaikselt hakkama vasak käsi järgi jõudma, mul jõudis vasak käsi nii järgi kuu ajaga.

in reply to: Muna-tuunikala salat #79787
    Bailey
    Member

1 kord oleks siis umbes 33gr valku ja 15 gr rasva.

Kes ei julge nii palju munakollaseid süüa, võib need asendada valgetega.

Miks ma munakollast ei peaks julgema süüa nii palju, mis munakollane teeb siis???ma pole kursis!!

in reply to: Mis teha? #79785
    Bailey
    Member

laktoosi üledoosist kõhuvalusid ei teki???

in reply to: Kui palju kaotad rasvapõletamisega ümbermõõtudes? #79783
    Bailey
    Member

kui sööd päevas valgurikkaid toite ja käid trennis, siis mitte peki asemele ei tule lihas, vaid peki alla tuleb suurem lihas ja tänu sellele paistab veel pekisem:D

in reply to: Kava 3-x paevax nadalas 45min. max ! #79310
    Bailey
    Member

Peaks mainima, et tundub väga kahtlane igatahes!!Ise seda küll ei proovi igatahes, aga kes tahab laske aga käia!

in reply to: Kui palju kaotad rasvapõletamisega ümbermõõtudes? #79308
    Bailey
    Member

Ma kasutan pikka massiperioodi ja mul on ka väike volt juba kõhule tekkinud, peaks ka nüüd rasvapõletusele hakkama mõtlema, veel ei saa mõõte panna, aga hea oleks teada ka aega kaua rasva põletamiseks kulutati, siis annavad need mõõdud parema ülevaate.

in reply to: Minu treeningava #79222
    Bailey
    Member

See on väga individuaalne, mul taastub suured lihasgrupid ka juba 24h-ga ära, põhimõtteliselt loeb see, et oleks korralikult söönud ja maganud vahepeal.

in reply to: Tere Kiivikas #79075
    Bailey
    Member

rinnalihas pole just kõige parem, aga noh kõhtu võiks ka ikka teha veel.

in reply to: Haigus #78919
    Bailey
    Member

Peale lühiajalist haigust pole viga trenni minna, aga mina läksin haigusega trenni, see ei ole eriti hea, muud polnud midagi aga lihtsalt köha oli veel tükk aega peale seda kui põhihaigus oli läinud.

in reply to: Vaadake üle:) #78713
    Bailey
    Member

Eem kõhtu ei tee üldse?Muidu normaalne kava, aga kõhtu võiks ka teha,siis saaks ikka kõik sama palju koormust:P

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 87 total)