Skip to main content

badboy99

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Promix #110996
    badboy99
    Member

HT-R? Kui küsimuse püstitaja on algaja, siis HT-R-i tal küll vaja ei ole. Kui lugeda antud toote kohta, siis saad teada järgmist, tstiteerin:

“Kellele?

Sobib eriti hästi kogenud ja suure massiga jõusportlastele, kes soovib kasutada kõrge proteiinisisaldusega taastusjooki kasvatamaks / hoidmaks lihasmassi.”

Ma muidugi ei tea, kas teema alustaja on väga suure lihasmassiga ja väga kogenud, kuid kuna vanust tal eriti ei ole, siis ma arvan, et eelnimetatud omadused tal puuduvad. Ma võin muidugi eksida, aga et mitte eksida, selleks peaks teema alustaja lisama teatud näitajad enese kohta( kaal, pikkus).

Kui käid 5x nädalas jõusaalis ja teed intensiivselt trenni, siis on taastusjoogil mõtet. Kui aga käid koos suure hulga sõpradega, ajad trennis juttu ja teete veel ühte ja sama harjutust vaheldumisi, siis on taastusjook mõttetu. Sellisel juhul võid süüa korralikku tavatoitu. Aga kui trennid on intensiivsed, siis on üks hea Fasti toode, mis sobib hästi taastumiseks, see on Reco2 . Loe toote kirjeldus läbi, ja näed, et seal mainitakse ka noorsportlasi.

olen 177 cm pikk ja kaalun 70 kg… jõusaalis käin koos sõbraga ja trenn on kõva, ei ole jutuajamisi ega niisama passimist.

in reply to: Promix #110809
    badboy99
    Member

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=319

mida arvate sellest proteiinist ja et kas 16 aastasel meesterahvalt oleks mõtet seda juua ja mida üldse arvate proteiini joomisest sellises vanuses… jõusaali külastan u 5 korda nädalas:)

oodatud kõik arvamused:)

ette tänades:)

in reply to: 100% whey gold standar maitsed !? #107948
    badboy99
    Member

proovisin maasika maitselist, maitsel polnud viga aga jubedalt jätab värvi näiteks joogi pudelile, see olex nagu miinuseks ja panin tähele et ml tekkisid rinna ning õla peale kahtlased punnid sellest aga see individuaalne, ju seal on midagi mis mlle ei sobi, sellepärast olen nüüd targem ja tean et seda toodet ei osta, mis muidugi ei tähenda et see halb olex. Proovida tasux:)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)