Skip to main content

BadAir

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis toimub mu kehaga? #128165
    BadAir
    Member

Olen nüüdseks kuu aega käinud jõusaalis 3-4 korda nädalas.Kord nädalas toimub treeneri käe all ringtreening, ülejäänud korrad teen iseseisvalt trenni.Põhirõhu olen suunanud keskkohale ja kätele.Olen püüdnud mitte väga pikaajalist osa jõutreeningule panna-tihtipeale enne jõusaali jooksen pool tundi+ pool tundi jõusaali.Aga probleem on selles, et viimasel ajal on mul keskkoht läinud paksemaks ja mis kõige hullem – kogu rasv on ladestunud ümber vöökoha(varem seda küll ei olnud).Olen täitsa paanikas juba. Kas keegi oskab õelda, milles asi või mida pean tegema/tegemata jätma?

Mul oli endal kah algul sama probleem , aga mul hakkas see tasapisi kaduma! Käi edasi saalis ja vaata, kuidas see probleem areneb või laheneb ja kui tõesti ei kao ega kao , pöördu omaala professionaali poole

in reply to: Vajan abi ! #128017
    BadAir
    Member

mandlitega see jama, et ei tohi pingutada mõnda aega (vähemalt kaela) aga šeike saad sa juua, kui ma ei eksi siis soovitatakse ju võimalikult vedelet sel perioodil süüa. Mis puutub aga trenni siis keha elab need paar nädalat üle, peasi et valku saaksid, et lihased “kaduma” ei hakkaks.

Seda ma mõtlesin isegi , et sehike saan juua .

Aga tänud soovituste eest!

in reply to: Nõgesed #123623
    BadAir
    Member

P <_<“> ean nüüd ise kamh minema nõgeste jahile. Paistab et päris mõistlik proovida.

in reply to: Paar küsimust #123529
    BadAir
    Member

Kuigi olen algaja , arvan et säärelihastele ja selga oleks sul kamh kindlasti vaja <_<“>

in reply to: Kõhulihased #123528
    BadAir
    Member

Vaata Mr. Mesi treening videot , seal ta teeb neid külgmisi kõhulihaseid.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)