bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Membervanus:15
kaal:71-72
Biits:37, täna just mõõtsin ja ei olnud pumbatud ka:)
bacardi
Member6.95(A)

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)bacardi
Memberarvan nii et suht hea tulemus tõesti;)
ise tegin ka oma paar aastat tagasi ainult kodus trenni ja ütlen et surumis tulemus oli parem 14 aastaselt, kuigi jah 70 on tõesti kõva tulemus juba sinu vanuse kohta, oleneb muidugi palju sa kaalud ka:)
aga soovitan enne kodus igast asju treenid noorena ja harjutused selgeks saada ja siis hiljem nii umbes 15-16 aastasena juba kindlalt jõusaali kasutama;)
bacardi
Membernu panen ka korduste alla siis sellise küsimuse, et kuda oleks teha nii et teen tühja kangiga algul soojaks ja siis 4*8 seeriad?
kas selline oleks hea moodus lihasmassi kasvatamiseks? igatahes alati võtan maximumi välja:)
bacardi
Memberoih, minu viga:)
bacardi
MemberIgal ühel oma arvamus, niiet jah, olge tublid ja ärge laske ennast kõigest häirida;)
bacardi
Membernu mulle öeldakse alati et nii noor ja parajalt suur juba:D:D
aga noh öeldakse et noor joodik jne, aga noh vähemalt kõik räägivad et need suuremad mehed juba, näiteks ott ja sellised, need kehad ei pidanud ilusad olema paljude arust, ega jah ise ka sellist tahaks, aga no minu arust mina näen lihases ilu
bacardi
Membertubli:))
tänks, läheb vaja;)
bacardi
Memberno ma nimepidi pole vaadanud, aga no mõned panevad küll selliseid postitusi et jube lausa, ei taha küll midagi pahasti öelda, aga nokkida on ka mõtetu teiste kallal, niiet kui ta valetab enda kohta siis las valetab:)
ega me ka tea kas tõsi või mitte, ma proovin olla positiivne parem:)
aga kui inimene küsib siis võiks alati vastata, niiet olgem reaalsed;)
100 on juba minu arust suht tubli ja mehelik tulemus;)
edu edaspidi netz:)
bacardi
Memberhmm:)
täitsa huvitav, peaks ka proovima, kuigi ma hetkel mõned päeva vist maxi suruda ei saa kuna selg on katki väheke ja surumisega tõmbab uuesti naha lõhki, aga mingi nädala aja pärast võiks proovida:) kuigi eelistan ilma sillata muidu
bacardi
Membervõibolla, mis moodi ,jalad pingi peal või mitte
bacardi
Memberma arvan kui üks inimene küsib siis võid vastata, mitte ohkima hakata oma jippiiga.
olen siin niikaua kasutaja olnud ja ütlen ausalt mõned kaustajad viskavad siin tõsiselt kopa ette oma jutuga
bacardi
Membermina ütlen nii palju enda kohta, kes usub see usub, kes ei see ei usu ja kõik
ja ausalt võistlustel osavõtmine läheb ka maksma plus kohale sõitmine niiet jah:)
bacardi
Memberüks asi jäi kahe silma vahele:D:D
ma ei surunud sillaga, aga ma ei tea kas see annab juurde või mitte, igatahes pole proovinud:)
bacardi
MemberSurun: 105kg
Vanus: 15
Kaal: 71
igatahes sulle jään alla, aga ise olen rahul endaga:)
AutorPostitused