bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Memberja trenni pikkused on tavaliselt 1h-1,5h
bacardi
MemberPulserile
võtan nii ülemise kui alumise osa rinnalt läbi:)
harjutused on paigas, mul nagu oma treener olemas võib nii öelda seal jõusaalis, niiet sellepärast ma ei muretse, aga temalt kava kohta pole küsinud, et otsustasin seda siit küsida
bacardi
Membernagu seeriad ja kordused peaks mul suht korras olema, kuna üks kogenud suur onu õpetas mind jõusaalis, aga ma tahtsin lihtsalt teada kas selliseid lihaseid sellistel päevadel on hea treenida nagu:)
bacardi
Memberet sooviks siis karmimate meeste arvamusi nt. ott, imre, kalmus, morozov ja teised tegijad
bacardi
Memberteengi ju nagu, või sa said valesti aru
bacardi
Memberdenzel vastas sulle ära ilusti, ma jooks isegi rohkem seda kui kreatiini poleks, kuuri välisel ajal läheb hommikul juba kaks või kolm tassi niiet kokku päevas 3-6 tassi läheb ikka ära
bacardi
Memberminulgi sama probleem, üks tuttav medõde rääkis et rohkem vett juua päevas, aga no ei tea ei viitsi eriti ja noh ikka vahest, aga viimasel natuke rohkem joonud ja enam nii ei ole eriti:)
bacardi
Memberma arvan, et võid selle ära müüa või siis hakka rohkem jõusaaliga tegelema ja kasuta seda;)
see ikkagi jõusaalimeeste ala ja annab jõudu ja lihast paremini juurde, niiet ära parem raiska kallist asja niisama:)
bacardi
Memberkas võistluskeeld polnud mitte kaks aastat ja minu teada peaks see läbi olema, niiet ta saab võistelda see aasta, kuigi ma kindel ei ole, ootaks sõna siis kalmuselt mis tema ütleb:)
bacardi
Memberoot oot, kas siis Kalmus ei tulegi see aasta? tema pilte vaadates pole otil võimalustki ju
bacardi
Memberet siis mul läheb kolmas kuur praegu tai kane omaga, ja noh teise kuuriga tuli laadimisajaga juba 10 kg surumises juurde, samuti oli ka esimese kuuriga, aga siis tuli vist 5 juurde ja kehakaal on mul ka natuke juurde tulnud, aga noh ma joon ka kohvi väheke, niiet see võib segada massil juurde tulemast, kuigi olen tai kanega rahule jäänud:)
bacardi
Member200.- kuukaart
ja noh kohupiima igapäev mingi 8 või 17 krooni eest:)
bacardi
Member0.4563 edasi ei oska öelda:)
bacardi
Member15.a
72kg
ja kükki teen 75×8 ja neli seeriat:)
bacardi
Memberproteiin küll kahjulik EI OLE, ainult pulbrid mida teadmatuses ostad võivad olla ohtlikud:)
-
AutorPostitused