Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kava sobib? #61718
    bacardi
    Member

ja trenni pikkused on tavaliselt 1h-1,5h

in reply to: Kava sobib? #61717
    bacardi
    Member

Pulserile

võtan nii ülemise kui alumise osa rinnalt läbi:)

harjutused on paigas, mul nagu oma treener olemas võib nii öelda seal jõusaalis, niiet sellepärast ma ei muretse, aga temalt kava kohta pole küsinud, et otsustasin seda siit küsida

in reply to: Kava sobib? #61693
    bacardi
    Member

nagu seeriad ja kordused peaks mul suht korras olema, kuna üks kogenud suur onu õpetas mind jõusaalis, aga ma tahtsin lihtsalt teada kas selliseid lihaseid sellistel päevadel on hea treenida nagu:)

in reply to: Kava sobib? #61682
    bacardi
    Member

et sooviks siis karmimate meeste arvamusi nt. ott, imre, kalmus, morozov ja teised tegijad

in reply to: Kava sobib? #61680
    bacardi
    Member

teengi ju nagu, või sa said valesti aru

in reply to: Kreatiin: BioTech vs Tai Kane #61100
    bacardi
    Member

denzel vastas sulle ära ilusti, ma jooks isegi rohkem seda kui kreatiini poleks, kuuri välisel ajal läheb hommikul juba kaks või kolm tassi niiet kokku päevas 3-6 tassi läheb ikka ära

in reply to: krambid #48033
    bacardi
    Member

minulgi sama probleem, üks tuttav medõde rääkis et rohkem vett juua päevas, aga no ei tea ei viitsi eriti ja noh ikka vahest, aga viimasel natuke rohkem joonud ja enam nii ei ole eriti:)

in reply to: ZMA kasutamine? #54982
    bacardi
    Member

ma arvan, et võid selle ära müüa või siis hakka rohkem jõusaaliga tegelema ja kasuta seda;)

see ikkagi jõusaalimeeste ala ja annab jõudu ja lihast paremini juurde, niiet ära parem raiska kallist asja niisama:)

in reply to: Meistrivõistlused #60694
    bacardi
    Member

kas võistluskeeld polnud mitte kaks aastat ja minu teada peaks see läbi olema, niiet ta saab võistelda see aasta, kuigi ma kindel ei ole, ootaks sõna siis kalmuselt mis tema ütleb:)

in reply to: Meistrivõistlused #56501
    bacardi
    Member

oot oot, kas siis Kalmus ei tulegi see aasta? tema pilte vaadates pole otil võimalustki ju

in reply to: Kreatiin: BioTech vs Tai Kane #61172
    bacardi
    Member

et siis mul läheb kolmas kuur praegu tai kane omaga, ja noh teise kuuriga tuli laadimisajaga juba 10 kg surumises juurde, samuti oli ka esimese kuuriga, aga siis tuli vist 5 juurde ja kehakaal on mul ka natuke juurde tulnud, aga noh ma joon ka kohvi väheke, niiet see võib segada massil juurde tulemast, kuigi olen tai kanega rahule jäänud:)

in reply to: Palju teil kulub kuus… #61080
    bacardi
    Member

200.- kuukaart

ja noh kohupiima igapäev mingi 8 või 17 krooni eest:)

in reply to: 13×85 kg #60924
    bacardi
    Member

0.4563 edasi ei oska öelda:)

in reply to: Kükkimine – täiskükk #60883
    bacardi
    Member

15.a

72kg

ja kükki teen 75×8 ja neli seeriat:)

in reply to: Proteiin #60842
    bacardi
    Member

proteiin küll kahjulik EI OLE, ainult pulbrid mida teadmatuses ostad võivad olla ohtlikud:)

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 301 total)