Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jamad kreatiiniga #63791
    bacardi
    Member

minu arust ei ole miski mõttetu, kõik on millegi jaoks kasulik, ja käitu kõigega nii nagu sinu sisetunne ütleb:):ph34r:

in reply to: Pilt ! #63713
    bacardi
    Member

enam vähem isegi jah:)

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63249
    bacardi
    Member

vabandust, aga ei vaadanud kahjuks kodulehte, igatahes mingi fitness foderationi lehekülg oli

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63244
    bacardi
    Member

tõesti rebane on hästi hakkama saanud, paljud ei jaga arvutist midagi, aga eksite ka teie ja kõik meie, minu kohta võid tõesti purjakil bacardi öelda, või isegi probleemne bacardi, ei ole selle vastu midagi, eks ma siis vabandan et sulle nii ütlesin, aga igatahes tahtsin vee lisada et ise leidsin selle võistluse ja mareku kohta infot mõned päevad tagasi leedu kodulehelt, mis oli isegi ingliskeelne, niiet mina sain sinna 5 minutiga, mai tea kuda teie siis otsite, kui üldse viitsite otsida

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63236
    bacardi
    Member

üks asi on artikkel, teine asi on inimese vastu austuse välja näitamine, niiet meie ei saa kuidagi neid uudiseid teha, vähemalt mina küll ei tea midagi, kuda ma saaks sinna kirjutada et palju õnne Marekule või midagi sellist, pane oma pea tööle metsa eksinud rebane

in reply to: Teema jätkamine #63234
    bacardi
    Member

vastu näppe pole ma küll veel kellegilt saanud, selleks pead sa tõesti minu juurde kohale tulema ja vastu näppe hakkama lööma, niiet selle neti läbi ei löö sa küll kellegile vastun näppe, et tugevalt ei nõrgalt

in reply to: Käte haardeulatus #62944
    bacardi
    Member

mina ka kuulnud et kehapikkus=haardeulatus ja ka minul on nii: 175-175

in reply to: Miks käite jõusaalis? #62862
    bacardi
    Member

välimuse pärast, jõupinutusi parandada kuna alati uue rekordiga hea meel ja sellepärast ka et ikka tänavakaklustel midagi korda saata:)

in reply to: koht ees #62859
    bacardi
    Member

kõhulihaseid tavalise kui ka küljele, ja siis üldse mingi jooksmine aitaks ka kõhtu trimmida;)

endal tulid hüppenööriga ka kõhulihased nähtavale rohkem kui hüppasin;)

in reply to: Teema jätkamine #62767
    bacardi
    Member

nii palju kui ma rebase postitusi näinud olen, siis tundub ka mulle niiöelda paraja ülbe käitumisega, lausa kiusta ###### ajusi kõigil ja selline asi mulle üldse ei meeldi, tee mis tahad, pane mulle nüüd kasvõi block peale, aga ausalt sinu käitumine siin annab soovida

in reply to: kas keegi teab millal paides surumis võistlused on #62648
    bacardi
    Member

hehh, mul olid ka plaanid:))

aga no kui ma oma 105-110 kg tulen sinna 125-130 vasta, siis jääb ära seekord vist, teen parem trenni veel;)

igatahes edu teile surujad;)

in reply to: küsimus Vend Vähile #62454
    bacardi
    Member

no kui ma segi olen läinud, eks siis räägi vastupidist, minu arust elame vabariigis ja igalühel oma arvamus, või a kolisid venemaalt sisse ve?

in reply to: küsimus Vend Vähile #62447
    bacardi
    Member

Rasvad on väga tähtsad asjad keha jaoks, sellepärast peab neid rohkem tarbima kui valke, muidu ei kasva õieti:)

in reply to: Ott vs. Kalmus #62446
    bacardi
    Member

mina nüüd midagi öelda ei oska, aga biitseps, õlg, trapets ja selg tunduvad kalmusel paremad kui otil, aga mida ka mina tean:)

in reply to: Kohtumine 8 x Mr. Olympia Ronnie Coleman’iga! #62238
    bacardi
    Member

Igaühe tervis on enda teha!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 301 total)