bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Membervõrkpall, kekas mängin kossu, rohkem ei tea:)
bacardi
Member14 aastase kohta üle keskmise:)
aga ruumi on küllaga 14 aastase kohta veel
bacardi
MemberKallid kaasmaalased ja trennikaaslased, ma pakun sellise asja täna välja, et tänased vaidlused parem homse peale üle lükata;)
Täna on ju siiski jõululaupäev, ja soovime parem üksteisele Rahulikke ja Rõõmsaid jõulupühi;)
Olgem täna viisakad ja sõbralikud üksteise vastu, vähemalt üks päev aasta jooksul!
Loodan et mõistate mind:)
Igatahes minu poolt Rahulikke Ja Rõõmsaid Jõule Teile kõigile foorumlastele!
Ago.
bacardi
Membermis need reeglid loevad, point on selles et üks mees surub rohkem kui teine, las teine teeb siis samade reeglitega ja varustustega, kas siis tuleb kohe 106 kg juurde surumises?
bacardi
MemberKui selle õlle ja viinaga ongi nii ju:D
Et jäime kord siis poistega viina joomisega vahele, ja tema ütles et sa 16 ja peaksid kodus teleka ees õlut jooma mitte linnavahel viina, niiet õige ütlemine sul;)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bacardi
Memberendal on ka need, aga mitte väga tihti, võibolla korra kuus või korra kahe kuu peale:)
vahest ka tihedamalt võibolla isegi, aga hea ei ole see igatahes
bacardi
Membernädalalõpus on täitsa mõnus paar õlli võtta, soovitan:)Kui ma ei eksi siis sa 15.
nüüd sain 16 hiljuti, aga noh enda arenguga olen piisavalt rahul ja õllekõhtu pole kuhugi tulnud, niiet see on maitse asi:)
bacardi
Membermul võttis ka whey lemon super pasa lahti jubedalt
bacardi
Membermu klassivennal oli hiljuti sama probleem, ja tal tulid ka ikka jubedalt suured mäda punnid sinna alla, ja tema käis arsti juures ja siis kirurgi juures, ja see vist lõikas nede katki või midagi tegi seal, aga ta käis mitu korda vist isegi seal kirurgi juures, ja nüüdon korras tal täitsa:)
bacardi
Memberise tegin oma aasta tagasi ka seda harjutust, ja tegin nii eest kui tagant surumist, ja lõpuks hakkas juba õlaliiges valu tegema, põhimõtteliselt sundisin ennast selle tegemiseks, aga tarka nõu sain samuti siit foorumist, ja pole seda peaaegu üldse enam teinud, suvel mõni trenn proovisin ainult kerge raskusega, aga jah rekord on mul vist ainult 50 kukla tagant:)
bacardi
Member175cm-75kg-16.a
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bacardi
MemberKaidole, et nagu mina teeks hea meelega mingi kulturisti liidu ja paneks raha sinna alla, aga point on selles, et kõigil pole võtta ”miljoni” taskust, et kuhugi raha panna ja teha midagi, lihtsalt need kellel on raha ja midagi võimalus teha, need teevad kõike nii et teistega ebaausalt käituda
bacardi
Membernu meil jõusaalis käib selline klubimuusika nagu või noh täitsa hea muusika ja kuulatav, aga et keskenduda saaks, siis ka mingid uuringutel tõestati et rahuliku muusikaga on keskendumisvõime palju parem, niiet kui võimalik siis soovitan mõnda rahulikku ja muusikat kuulata, või üldse ilma muusikata olla:)
aga eks see ole meie kõigi enda otsustada mida kuulan mida mitte
bacardi
Memberkõik tõmbavad küll häid tulemusi, need lõuatõmbed suht lihtsad asjad, oleks aeg hakata ühe käe lõuatõmbeid proovima juba kui mõni mees siin 30 ära tõmbab ilma nõksuta
bacardi
MemberTäpselt, tokko on ainult ekfl-i peajumal, aga ikkagi Kalmus on eesti kulturistide peajumal;)
-
AutorPostitused