Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Eesti mees on tantsulõvi. #73456
    bacardi
    Member

endale meeldib ka kõvasti tantsu lüüa:P

ja peaks mainima et olen ennegi selle tüübi kodu videot näinud, ja see oli ka päris kõva, igatahes selliseid mehi läheb klubides vaja, oskust tal on kõvasti igatahes;)

Respect!

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73339
    bacardi
    Member

põhimõtteliselt ajas algul naerma see Tokko mõnitame, aga kurat süda ikkagi ajab kurvaks kui vaadata inimest ja tead et tal on ka süda sees, niiet jah ärgem mõnitage parem teisi inimesi ja suhelgem normaalselt:)

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #73107
    bacardi
    Member

Ütleks nii, et igal inimesel erinev huumorisoon, kuigi jah ise ütleks ka nii nende kohta, aga mis olnud see olnud;)

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #73060
    bacardi
    Member

Põhimõtteliselt on maailma ebaõiglane ja elu on nagu ta on, pole midagi teha:)

in reply to: Kanamunad #71348
    bacardi
    Member

Hmm, ise söön viimasel ajal mingi kaks kuni neli keedumuna päevas koos kollasega, on see halb?

in reply to: Tere vendvähk #70983
    bacardi
    Member

natuke aega teed seina ääres ja usun et harjud kiirelt ära, ise kaalun 73-75 kg ja olen 174 pikk umbes, 16 aastane ja algul tegin 1 ära, ja nüüd lasen 10 suht lõdvalt ära, niiet käed umbes õlgade laiuselt ja pea lasen vastu maad, igatahes edu proovimisel;)

in reply to: Kõige seksikam mees Eestis??? #70349
    bacardi
    Member

misk üldse mehed sellel teemalv astavad?

Olete kadedad või lihtsalt igav?

igatahes valitakse niikuinii seksikas mees kuulsuste seast mitte iga mehe seast, ja pealegi igal ühel oma maitse, seda juttu tuleb ka järgida;)

Igatahes, head mõtlemist teile:)

in reply to: probleem proteiiniga #70237
    bacardi
    Member

otile ütlen niipalju, et ma olen enamus asjad tai kane oma ostnud, peale selle whey olen ka kreatiini ostnud millega jäin rahule ja ka midagi nitrixi asja ostsin millega ei jäänud rahul, ja ei ole ka mingi teiste saitide pooldaja, eriti ei telli asju netist, aga olen siit asju ostnud ja ära proovinud, ainult kreatiiniga olen siiani rahule jäänud, kuigi iga ühe peal toimivad need asjad teisiti, ja ei ütle ka et need asjad siin halvad on. Minu otsus: KÕIK on vaieldav

in reply to: probleem proteiiniga #70150
    bacardi
    Member

nu mina ei ütle et need oti reklaamitavad asjad midagi hullu on, aga ise ostsin värske paki whey lemonit, ja kolm nädalat kui seda kasutasin, oli pea igapäev kõht lahti, ja meeldiv see ei olnud, igatahes rohkem seda küll ei taha:)

in reply to: Juubeliõnnitlused Marek Kalmusele #70107
    bacardi
    Member

Palju Palju õnne ja jõudu edaspidisteks treeninguteks!:o

in reply to: Pilt ! #69210
    bacardi
    Member

ma nüüd ei tea palju te selle vaidlemisega kõik targemaks saate, aga võin öelda et pilt.ee jamab küll nagu et hooldustööd, aga mul endal 1mb nett ja pilt.ee on suht kiire sellega, igatahes said siis oma 2mb-ga petta, või ei oska sellega midagi peale hakata:)

Aga olgem viisakad:)

in reply to: Vaadake KAVA!!! #67769
    bacardi
    Member

kui teed pöiale tõusu siis käib ikka ketas või mingi muu asi päkkade alla mitte kandade.

Kui rohkem uurida, saad teada et kettad käivad siiski kandade mitte päkkade, kuna muidu venitad lihast liiga palju, ja veri voolab venituse ajal välja ja ei anna nii head efekti kui see kui kettad on kanna all, igatahes soovitan teha kettad kanna all, mõjub paremini ja seda on ka väga paljud öelnud oma kogemusest:)

in reply to: rind #67600
    bacardi
    Member

ma ütleks nii palju, et mulle tundub et sa oled sõbra peale kade, niiet püüa olla parem

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #67058
    bacardi
    Member

Põhjused siis sellised

naised

uute rekordite püstitamine enda jaoks, mis teeb head meelt

ja et ikka jõuga ühe löögiga pikali lüüa mehi:)

in reply to: ÖÖ #65886
    bacardi
    Member

nu mai tea, ise sööna kas kohupiima või tavatoitu mis valku sisaldab, näiteks liha, piim ja kartulid, sest ma viimasel ajal mingi väga hilje lähen magama, 3 aeg öösel või hiljemgi ja siis läheb kõht väga tühjaks, aga sheik oleks kõige parem variant ma arvan;)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 301 total)