bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Memberma soovitaksin, aga jah mitte eriti algajale, aga vigu ma ei tea, muidu päris kõva asi aga tee mingi pool aastat ikke enne siis hakka mõtlema selle peale
bacardi
Memberise ei proovinud, aga tallinnas sõbra sõber proovis
bacardi
MemberNOX3, asi millest olen kuulnud ja mis on väga kõva aga on ka väga palju igasuguseid asju, ta ei olegi proteiin ega kreatiin aga ta umbes sama asi ja päris kõva, sellega lähevad lihased verd täis millega tuleb jõud, punnis lihased ja ka vastupidavus
bacardi
Memberbacardi
Memberigalt poolt päris ei tule, aga ei kurda om saavutuste üle;)
bacardi
Memberpuhkus ja toitumine pole mul mitte kulturistide toitumise poolegi aga lihasmass ja jõud tuleb igal poolt:D
bacardi
Memberma sulle head uut soovisin eile aga soovin veel:D
bacardi
Memberno olen ka igalt poolt kuulnud ja lugenud ja ikka tean et kõige parem peaks olema 8-12 või jah 8-15, see on minu arvamus
bacardi
Membersain hiljuti 15 kaalun 64-65 ja surun 85 mis tuli ka uus rekord hiljuti
bacardi
Memberka minu poolt kõigile Rahulikke Ja Häid Jõulupühi
bacardi
Memberno omal kogemustel võin öelda, et olen neid asju peale kokaiini tarbinud, aga midagi ###### pole keeranud, ja mõistus ka korras veel, aga noh ega eriti soovitav ikkagi ei ole see tarbimine, aga kui lõbutseda tahad siis võid krõbistada neid asju;)
bacardi
Memberma sain igatahes rainise jutust selgelt aru;)
bacardi
Memberkui mina teda viimati nurga taga nägin siis ta oli ikke puhta ###### omadega, süstal veenis ja istus, ei saanud arugi vist mis ma teen seal, aga noh ma tõmbasin laksu sisse ja panin jooksu siis
bacardi
Memberse nox on nagu kuur jah, et 180 tabletti sees, iga päev sööd 6 hommikul tühja kõhupeale 3 ja pooltundi enne lõunasööki 3 tablat
bacardi
Memberno täpselt ei tea kust saab aga ise saan sõbra kaudu, ja hind on sellel muidu 500 poes ja eks ta jah usas üks kõvemaid tooteid isegi, aga ise kuulsin alles asjast mõned nädalad tagasi ja ta täitsa puhas asi
AutorPostitused