bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Memberno ma ei tea, võibolla aga ma lootsin et äkki keegi on proovinud
bacardi
Memberet nagu minu arust saab seda mujalt ka juba ammu osta, mitte ainutl amazonist
bacardi
Membersee 399 on mingi 5 või 7 paki hind ju, loe hoolikamalt
bacardi
Membertahaks küsida et kas tavalist siirupit veega võib ka juua, et nagu ikkagi vesi ju?
bacardi
Membernäha tahaks tõesti selliseid oma silmaga isegi kui kunagi sünnivad kuskilt sellised välja

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bacardi
Membertäna sain teada, ma mõtsin et äkki saab ka hansa panga kaardiga maksta
bacardi
Memberaga muidu olen huvitatud küll nox3 kolmest kui sa saaksid tuua mulle. aga küsimus selles et milla kraami kätte saaks
bacardi
Memberno ma võin öelda et nii head sõbrad perset lohku ei tõmba, ja ma usun täitsa kuna see kellelt tema saab tõi enne teisest kohast ja pood läks kinni seda ma olen ise mujalt ka kuulnud, äkki saaks nati odavamalt seda nox3-e sinu käest, näitaks 600-650
bacardi
Memberno võibolla on sellel nox3 kuskil eestis odavam ka, aga sealt kust mina saaks hind tõusis, toodi mujalt vist sisse kui enne, ei tea mis juhtus
bacardi
Memberaasta või poolteist olen trenni teinud, aga võistlustele mõtlesin ehk järgmine aasta minna(surumisvõistlustele), mul point see et saaks uusi ja huvitavaid asju proovida, elan vaid korra.Ja trenni teen enda jaoks
bacardi
Membereinoh nitric oxide on tõesti kõva asi;)
aga jah mul sugulased soomes, et ma lasin nagu ära tõlkida väheke
bacardi
Memberma leidsin aint google-ist, seal oli küll, aint ka soome keelne nii palju kui ma vaadata viitsisin, eks ta üpris norm asi ole, tahaks ära osta aga arnold võiks ühendust juba võtta, mul huvi tõuseb asja vastu kogu aeg
bacardi
Memberootan vastuseid, mida varem seda parem, telliks nagu kiiremas korras ära ka siis
bacardi
Memberma ei tea enam ise ka mida osta, tahaks noxi aga hind on eestis 1000 juba, tõusis rasik kähku
bacardi
Memberpalju siis see postikulu otsa läheb ja kuidas asi käib, et ostan ära vist ma arvan
-
AutorPostitused