bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Membermul ema tahab kasutada midagi, mina ei taha midagi, ema mingi 34 vist juba
bacardi
Memberok, oleks võinud msn-is öelda:D:D
bacardi
Member173cm, 67 kilo, 15a, rasva protsent võibolla kuskil 15 umbkaudu aga pole mõõtnud, selline kaskmine protsent igatahes, midagi liiast pole
bacardi
Memberkui ma nüüd õieti aru sain siis tuleb teha hoopis 6 seeriat ja 2 kordust seerias ve?
ma nagu hakkasin seda tegema ja tegin 2 seeriat ja 6 korda seerias, et siis nagu tegin valesti ve?
bacardi
Membertervist, ei soovita igatahes seda EAS nitric oxide siit amazonist, kuna mingit mõju ei olnud, ei lihast ega jõudu, kõik sama.võibolla pool kilo tuli juurde, ei tea aga nüüd võtsin kreatiini ja pea nädalaga 1 kilo juba juures kuskil
bacardi
Memberminu käe pilt on siin rates üleval minge vaadake kui tahate, aint webica pärast sitt kvaliteet
bacardi
Membersegast pritsid välja siin ve sprotisai. arva ära mida see tähendab.
sinu jaoks rinnaümbermõõtu väike räimehautis selline.
bacardi
Memberparas käpik on küll otsas, ära trenni pooleli aint jäta;)
bacardi
Memberei tea mida öelda teile, aga võtan täna kuuendat päeva kreatiin monot ja eelmine nädal ei liigutanud 90 kg rinnalt mitte kuidagi, aga eile oli juba peaaega üleval ja homme proovin uuesti;)
niiet mono väga halb pole sellise hinna eest
bacardi
Membertervist, paluks ka surumis kava saada kui keegi viitsiks saata, oleks tänulik
bacardi
Memberno võibolla on, hea ega jah aint lihast tulnud, rasva pole tulnud, aga jõudu eriti ei tulnud, lootsin et tuleb jõudu ka midagi juurde, aga proovin veel igasuguseid asju mida proovinud pole siis hakkan järeldusi tegema;)
bacardi
Membernoh et nagu pumpab lihased täis, siis nagu punnis lihased või nii peaks olema, aga siit amazonist ei soovita kellegil EAS nitric oxide boosterit osta, mis peaks tekitama ka pumba effekti aga selle hinna eest sain mina juurde mingi 1-1,5 kilo aint
bacardi
Membersee keda joker näitas on tõesti julm poiss, ise nägin mingit spordi kanalilt paar aastat tagasi kui see tüüp tegi mingi 70 või 80 kiloga rinna seeriaid ja triitsi kehakaalu surudes pluss veel kettad rippusid jalgade küljes, niiet sellest poisist saab asja
bacardi
Membereks ta jah jooksmas praegu ei käi, aga suvel käib tavaliselt väga palju rattaga sõitmas, nädalas sõitis oma 30-50 kilti maha vist
bacardi
Memberlas poiss olla selline nagu on ja las teeb mingi paar korda nädalas jõutrenni, mul klassivend 2 kordne eestimeister juba ujumises 14 aastane praegu ja ta pole veel mitte midagi siiani söönud, aga ujub vägagi hästi, niiet las ujub 16 eluaastani ära niisama ja peale seda alles
-
AutorPostitused