Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rasvapõletajad #49948
    bacardi
    Member

mul ema tahab kasutada midagi, mina ei taha midagi, ema mingi 34 vist juba

in reply to: Rasvapõletajad #49912
    bacardi
    Member

ok, oleks võinud msn-is öelda:D:D

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #49544
    bacardi
    Member

173cm, 67 kilo, 15a, rasva protsent võibolla kuskil 15 umbkaudu aga pole mõõtnud, selline kaskmine protsent igatahes, midagi liiast pole

in reply to: lamades surumine #49164
    bacardi
    Member

kui ma nüüd õieti aru sain siis tuleb teha hoopis 6 seeriat ja 2 kordust seerias ve?

ma nagu hakkasin seda tegema ja tegin 2 seeriat ja 6 korda seerias, et siis nagu tegin valesti ve?

in reply to: millega saaks lihased kasvatatud kiiremini? #49145
    bacardi
    Member

tervist, ei soovita igatahes seda EAS nitric oxide siit amazonist, kuna mingit mõju ei olnud, ei lihast ega jõudu, kõik sama.võibolla pool kilo tuli juurde, ei tea aga nüüd võtsin kreatiini ja pea nädalaga 1 kilo juba juures kuskil

in reply to: Tuleviku-kulturistid #48866
    bacardi
    Member

minu käe pilt on siin rates üleval minge vaadake kui tahate, aint webica pärast sitt kvaliteet

in reply to: Tuleviku-kulturistid #48828
    bacardi
    Member

segast pritsid välja siin ve sprotisai. arva ära mida see tähendab.

sinu jaoks rinnaümbermõõtu väike räimehautis selline.

in reply to: vt. pilti #48485
    bacardi
    Member

paras käpik on küll otsas, ära trenni pooleli aint jäta;)

in reply to: jällegi kreatiin!! #48442
    bacardi
    Member

ei tea mida öelda teile, aga võtan täna kuuendat päeva kreatiin monot ja eelmine nädal ei liigutanud 90 kg rinnalt mitte kuidagi, aga eile oli juba peaaega üleval ja homme proovin uuesti;)

niiet mono väga halb pole sellise hinna eest

in reply to: rinnalt surumise kava? #48069
    bacardi
    Member

tervist, paluks ka surumis kava saada kui keegi viitsiks saata, oleks tänulik

doggy00@msn.com

in reply to: mida tähendab? #47999
    bacardi
    Member

no võibolla on, hea ega jah aint lihast tulnud, rasva pole tulnud, aga jõudu eriti ei tulnud, lootsin et tuleb jõudu ka midagi juurde, aga proovin veel igasuguseid asju mida proovinud pole siis hakkan järeldusi tegema;)

in reply to: mida tähendab? #47995
    bacardi
    Member

noh et nagu pumpab lihased täis, siis nagu punnis lihased või nii peaks olema, aga siit amazonist ei soovita kellegil EAS nitric oxide boosterit osta, mis peaks tekitama ka pumba effekti aga selle hinna eest sain mina juurde mingi 1-1,5 kilo aint

in reply to: treening pisikesele poisile #47449
    bacardi
    Member

see keda joker näitas on tõesti julm poiss, ise nägin mingit spordi kanalilt paar aastat tagasi kui see tüüp tegi mingi 70 või 80 kiloga rinna seeriaid ja triitsi kehakaalu surudes pluss veel kettad rippusid jalgade küljes, niiet sellest poisist saab asja

in reply to: rasvapõletajad #47111
    bacardi
    Member

eks ta jah jooksmas praegu ei käi, aga suvel käib tavaliselt väga palju rattaga sõitmas, nädalas sõitis oma 30-50 kilti maha vist

in reply to: Laste toitumine #47110
    bacardi
    Member

las poiss olla selline nagu on ja las teeb mingi paar korda nädalas jõutrenni, mul klassivend 2 kordne eestimeister juba ujumises 14 aastane praegu ja ta pole veel mitte midagi siiani söönud, aga ujub vägagi hästi, niiet las ujub 16 eluaastani ära niisama ja peale seda alles

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 301 total)