Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: põlved #52983
    bacardi
    Member

ma ise müün praegu rehbandi põlvesidet, mis on üpris hea, aga endal nüüd põlved nagu korras ja enam ei valuta, niiet võin sulle maha müüa soovi on, kuigi ma nüüd ei tea kas on m või on l nr

in reply to: Probleem #52982
    bacardi
    Member

soovitan proovida cardiot, jooksmist, jalgratast või siis mingit head trena?ööri

in reply to: treeningvahend #52422
    bacardi
    Member

mul olemas metallist vene oma, võin ära müüa kui vaja, seisab praegu kapis;)

in reply to: Küünarvarred #52408
    bacardi
    Member

mul ka kunagi oli:) aga mul oli liigsest kohvi joomisest luud nõrgad, nüüd nagu kogused väiksemad ja enam ei valuta üldse peaaegu:) niiet kui kohvi mees oled siis vähenda kohe kindlalt koguseid ja joo rohkem piima

in reply to: biic #51977
    bacardi
    Member

no ma ikka oma biitsuga teen seistes kangiga 45kg max, ja ikka õieti ilma mingi vingerduseta, nagu mõned teevad, keda ma jõukas näinud olen, aga jah ega see biitci ümbermõõt ei anna midagi, mõnel äkki suur kont ja pekk seal peal:D

in reply to: biic #51957
    bacardi
    Member

no mul viimane mõõt oli enam vähem 36, nati jäi alla paar milli:)

muidu vanust mul 15

vana ise oled

in reply to: Lamadessurumine #51926
    bacardi
    Member

no nii, mul ka uued tulemused nüüd

in reply to: Lamadessurumine #51896
    bacardi
    Member

no tule anna mulle tappa siis, ma lausa ootan kui ma sult peksa saan, pole ammu peksa saanud, või kui hästi mõelda siis ei olegi peaksa saanud, aga äkki sa nii kõva mees ja annad

in reply to: Halvaa #51871
    bacardi
    Member

ma ütlen teile niipalju, et sööge kõike mis meeldib ja tehke rohkem trenni

in reply to: kõht #51525
    bacardi
    Member

ma lisaks sellise asja veel, et oleneb milliseid lihaseid tahad, kas niiet punnis lihased või siis siladed ja kõvad kõhulihased, punnis on 3 korda nädalas kuskil, aga kui ei taha selliseid siis tee iga päev kõhulihaseid, selle kohta olen lugenud ise päris paljudest kohtadest:)

in reply to: imemees #50957
    bacardi
    Member

aegluubis oli ka aint ükskoht ju mingi 5 või 10 sekundit, vahepeal tundus küll veel et aegluubis aga kuiv vaadata rahvast siis on aru saada et kutt teeb ise seda aegluupi oma kehaga, aga igatahes suur RESPECT talle

in reply to: Capsicam #50400
    bacardi
    Member

capsicam võtab valu ära kuna sportlased higistavad ja siis ta hakkab kõrvetama nagu tuliseks läheb ja valu pole tunda aint kõrvetust, ise olen proovinud ja ema kasutas kogu aeg.

in reply to: Keemia #50232
    bacardi
    Member

võin nii palju öelda, et lugesin et coleman üks väheseid tippkulturiste kes keemiat ei pane, ja oli isegi kirjas mida ta sööb nagu näiteks tsink, magneesium, mingi valk oli ja siis ZMA, ja tõsi ta on et usas näiteks ei võeta dopinguproove.Ja täitsa õige kuna milleks need steroidid muidu välja mõeldi

in reply to: Vanuse küsimus… #50000
    bacardi
    Member

15-16 on see aeg, aga see kasvu kinni jäämine ka sõltub teatud asjadest nagu näiteks jalalihaste tegemine või selja vigastamine

in reply to: kreatiin mnohüdraat #49979
    bacardi
    Member

mul mingi 3 nädalaga tulnud juurde surumises 5 kilo ja kehakaalu mingi paar kilo umbes vast

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 301 total)