Skip to main content

bacardi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 301 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mida teete kui.. #53625
    bacardi
    Member

mul sõber kunagi kergejõustiku trennis, kui ta mingi 11 aastane oli vist, ma ise siis olin 13:) ja ta ka trennis hakkas lampi 45kg suruma ja jäi kohe alla kuna ta ei olnud minu arust jõusaalis kunagi käinud ja nüüd on invaliid eluks ajaks:( niiet soovitan ilma julgestuseta mitte suruda

in reply to: heeringa kohta #53585
    bacardi
    Member

oki tänud makaveli, leidsin ülesse selle artikli ja oli kasu;)

in reply to: käsi haige #53530
    bacardi
    Member

võta üks hea puhuks ma soovitan:) mul endal oli sügisel sama asi, aint jäi ühe masina vahele ja nüüd näpp lühem kohe:D

in reply to: ab #53484
    bacardi
    Member

läksid nälgas kaalupeale ve?

in reply to: Riis #53467
    bacardi
    Member

mis nimel viga on, riisi tehaksegi nii ju, või ei teadnud, kõige looduslikum ja kasulikum;)

in reply to: Nats jama värk!! #53438
    bacardi
    Member

Ei tea öelda mis ta on, aga tahtejõudu vaja;)

in reply to: ab #53433
    bacardi
    Member

no vaadake reklaami nüüd, näitab mis enne oli ja mis pärast, aga pärast on üleni lihastes ja aint selle absiga, et nagu muud trenni ei teegi, pane aint absid külge ja oled lava peal varsti, ära usu mida näed, usu mida oled kogenud;)

in reply to: kuidas sobib #53385
    bacardi
    Member

ok, tänud:) eks kunagi äkki proovin sinu oma ka kui muutmiseks läheb;)

in reply to: muusika #53314
    bacardi
    Member

teeme nii, et paneme parem mõttetu teema lukku, varsti minnakse vaidlema ära:)

in reply to: rinnalihas #53218
    bacardi
    Member

aga nagu kui kas siis superseeria mõjub lihasekasvatamisele paramini kui tavalised seeriad? et nagu effektiivsem või midagi

in reply to: muusika #53185
    bacardi
    Member

fuhh segast panete ve, metalli võite rauatöökojas kuulata, hardstyle või norm rap on kõva;)

in reply to: Tahaks visata… #53121
    bacardi
    Member

ma täitsa usun seda asja, eriti sellelt mehelt, kuna ise ka üks niisama kossu käpp ja viskan samamoodi keskjoonelt kobadega välja isegi sisse olen saanud:) on üks sõber veel kossutrennist kes viskab ka lõdva randmega keskjoonelt sisse, niiet ütlen et see pole midagi võimatut;)

kossumeestel tasub vastata siin, nemad teavad:)

in reply to: junior #53077
    bacardi
    Member

nende müüate kohta ütlen niipalju, et keegi ei oska neist apteegi tädidest midagi öelda, olen ise kogenud selliseid asju:D

näiteks tallinnas 3 poes küsisin No1 tai kane kohta ja nad ei teadnud sellest midagi, aint et on proteiin:D, niiet ei tasu eriti müüjatelt midagi küsida, ja veel et apteegis küsisin selle taimse valgu kohta ja kiideti nii mis jube ja ostsin siis ära ja tuli välja et kõige hullem asi mis olla saab, niiet küsida parem kogenud isikutelt

in reply to: Õlu :) #52993
    bacardi
    Member

niipalju kui ma tean, pole küll ühtegi õllejoojat kõhuga näinud, kel on see on üleni paks ja sööb rasva ja ongi loodud, ja õllel pole midagi pistmist, mina ütlen et sitt tervis kui õllekõht on ees;)

in reply to: Õlu :) #52984
    bacardi
    Member

Täna just raadiost kuulsin, et jälle oli mingi eksperiment tehtud saksamaal, ja seal oli et jõusaali sportlased peaksid jooma päevas 1-2 pudelit õlut, et pidi mingit moodi kasulik olema:)

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 301 total)