bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Membertahaks ka teada kus müüakse ja mis pakkides ja üldse mis värk nagu:P
bacardi
Memberei tea mis see nimi siia puutub, aga noh ise ka väike trenni poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nüüd nagu suvevaheaeg ja nagu täna läheb õluks ära niiet kui kõht peitu läheb siis annan teada;)bacardi
Membermai tea ma arvutasin ühe söögikorra kokku ja tuli mingi 50 grammi valku:P niiet mingit ülepauku ei olnud:)
bacardi
Memberok tänud, eks ma siis vaatan muudan ära midagi;)
bacardi
Memberma 15 ja ka sinna 80 kanti või siis nati alla ja rind 105 kuskil, niiet lai ma küll enda kohta ei ütleks, täitsa normis ise:) saaksid pildi lisada siis saaks öelda mis sa oled, aga kõhulihased nagu laiaks küll ei tee minu arust, võibolla kui pekkis oled siis saad peenemaks hoopis:)
bacardi
Membermul siin igav niiet vastan ära:)
vanus: 15a
kaal: 69kg
pikkus: 173,5cm
rinnalt: 95kg
bacardi
Membervaatasin just dexteri lehele ja seal kirjas ett asööb umbes 2.5 grams of protein per pound, niiet teeb kokku umbes 580 grammi valku päevas niiet sellist asja küll vist toidust kätte ei saa, kui just imetoit pole:)
bacardi
Memberalustasin vaikselt vist juba 13, ja tugevamalt läks 14 aastaselt, praegu 15 ja täitsa rahul endaga;)
bacardi
Membernädalalõpus on täitsa mõnus paar õlli võtta, soovitan:)
bacardi
Memberaga mingi samahästi võib neide malama l-carnitiini sisaldusega jooke ju mitu juua ja saaks sama koguse lõpuks, niiet öelge vahe mulle?
bacardi
Memberrakveres pole kuskil müügil ve, ise prooviks ka hea meelega ära mis teema on sellega:P
bacardi
Membersoovitan küll, kuna keha harjub muidu liiga ära selle suure kogusega ja kui enam ei võta siis nagu tase nii kergelt ei tõuse enam, niiet las keha taastub oma kuu aega ja siis uuesti kuu aega kuur;)
bacardi
Memberissand jumal inimesed, poiss küsib nõu mitte kriitikat, olgem normaalsed nüüd, tean küll ikke päris paljusi kes jõusaaliga ikka parajalt rasvast lahti saanud, niiet ära targuta siin üleliia driver
bacardi
Membersee on nr 16-nes, mitmes ta tabelis on, no kurat lastakse igasuguseid siia, tehku enne registreerimist aju kontroll
bacardi
Memberlõuatõmbed kukla taha, blokitõmbed ette või taha, ja õlaharjutused igasugused peaksid ka tegema;)
-
AutorPostitused