bacardi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bacardi
Membernoah steere on 6’7”
niiet pikem;)
bacardi
Membernoah steere on mõned cm-id pikem quincyst:)
bacardi
Memberquincy taylor peaks suht pikk olema minu andmete järgi, aga pikeim ta vist ei ole:)
bacardi
Member175, ja noh 15 ka alles, aga olen pikkusega küll rahul igatahes, pole vaja pikaks kasvada;)
bacardi
Memberkaks shake (whey lemon super)
enne ja peale trenni ja vabal päeval üks shake lambist mingi aeg:)
ja õhtul söön kohupiima 250 grammi;)
bacardi
Memberkui nii võtta, on jõusaal põhiline asi üldse spordis, enamus sportlaseid tegeleb jõusaaliga, ega need vändrikud ja asjad ilma jõusaalita nii kaugele ei jõukas, niisama pudrust nad ei kasva, niiet oleks ka selle pooldaja et kulturistedele ka rahalisis tasusi antakse, kuna see ei ole eriti lihtne töö nii kaugele jõuda;)
bacardi
Memberma nüüd ei usu eriti et kapiks läksid, kui isegi kangiga 50kg aint 10 kordust teed, peaks jube suuremad raskused kappidel olema nagu, ise sõin neid kaks purki ja ära ja tulemus oli ausalt absoluutselt null,sõin kahte sorti, üks oli see 50% ja teine oli 82 või midagi sellist, igatahes ei soovita neid
bacardi
Memberinimestel hakkab vaikselt mõistus pähe tulema ma vaatan juba:)
bacardi
Membernu ma ei tea, suvel mul on käest ära läinud ja iga nädal ikka saanud midagi võtta, tavaliselt nädalalõpul ikka parajalt, aga no joon viina, aramist vahepeal võtsin, õlut, siidrit, gini, võibolla isegi veel midagi:)
suvel peab lihtsalt jooma;)
ülejäänud aeg tee trenni, aga võta ka;)
bacardi
Membernüüd üks päev proovisin ja tuli 15 ilma nõksuta:)
vanust 15 ja kaal 70
bacardi
Memberminugi poolest las ta uhkustab siin tulemustega, olen ise 15 ja selliseid tulemusi pole mul kahjuks kuskilt võtta, aga ütlen nii palju et mis see meid üldse huvitab palju tema näitajad on, ja mind nagu ausalt öeldes üldse teiste näitajad ei huvita, ma teen ikkagi endale mitte teistele;)
bacardi
Membertrenni tehes äkki ma arvan, aga ma kindel pole, äkki niisama tulevad ka
bacardi
MemberRakveres elan ja rakvere spordihoones treenin
bacardi
Membersurumine on nagu lahja,muidu päris asjalik;)
bacardi
Memberhehee, ma käisin niisama võsul, ja oi näe keda ma ka isegi seal kohtasin:D
einoh, väiksed mehed te igatahes pole:)
nägin isegi trenni pealt:D
-
AutorPostitused