Axer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Axer
Memberproteiin peaks olema u 56valgu%…, et säilitada kiirus….Ei saanud küll väga hästi aru aga proteiin ongi valk. See ei sõltu sellest kas on kapslite või pulbrine oleneb tüübist ja valmistajast.
Axer
MemberEi arva ma midagi lihtalt see jutt mis sa kirjutasid tundus veider…….
Axer
MemberOlen kindel et kui sa jõusaalis 2 kuud käinud oled siis ei ole HIT(High Intendency Training)sinu jaoks.Ma arvan et ikka High Intensity Training(HIT). Vaata ennem kui postitad jama.
Axer
MemberSelle kohta olen igast infi otsinud…….kõik kes seda kiidavad on olnud juba enne väga heal tasemel ning on kastuanud seda ainult lühiajaliselt. Olen kindel et kui sa jõusaalis 2 kuud käinud oled siis ei ole HIT(High Intencity Training nagu Hatebreed parandas)sinu jaoks. Kui sa seal 2 kuud ainult käind oled siis töötab ükskõik milline treening, see ongi alguses hea
Axer
MemberKui ma ei eksi, siis ma lugesin ühest amazoni artiklist et valk või transformeeruda rasvaks ja süsivesikuks.Valk muutub energiaks kahel võimalusel. 1)kui sa oled teda liiga palju korraga sisse söönud(organism ei jõua omastada)2)kui sa ei ole söönud piisavalk lipiide ja süsivesikuid et katta oma energiavajadust siis võetakse juurde valkudest. Oganism katab alati ennem oma energiavajaduse.Ja nagu ma ennem kirjutasin ei sõltu se sellest kas see valk on hürlolüüsitud või ükskõik kui kvaliteetsest toorainest tehtud, rasvaks muutub ta ainult nendel kahel juhul.
Axer
MemberSaage aru….neid inimese kellele on tõesti vajalik tarvitada tipp- ehk siis kõige kvaliteetsemiad ja kallimaid proteiine on Eestis kahe käe sõrmedel kokku lugeda. Tavalisel nn. pühapäevasportlasel ei mängi see mingit rolli, peaasi et valgukoguse kätte saab. Mis loeb see mida kasutab Coleman või Jackson, sest nende meeste elustiil erineb tavalise jõusaalikülastaja omast 100%,tippsport on tippsport.
Axer
MemberÄra valku võta jah..
Axer
Memberei mina saa aru sellistest teemadest kus keegi küsib et kas on norma kui ma niipalju surun. Mõttetu ju……..ise tunned kas on norm või mitte ja kui tahad vaata võistluste protokolle sealt saad ka teada…..
Axer
MemberNo eks jalgu ole ka võimalik mitmel eri viisil treenida, aga üldjuhul on korduste arv jah sama kui ülekehale
Axer
MemberSeleta mulle bioloogiliselt ära kuidas saab üks või siis antud juhul kaks (vadak ja kollakeen) valk paksuks teha…..kui sa saaksid iga toidukord u35g valku ja sinna juurde piisavalt lipiide ja süsivesikuid et katta oma energiavajadus 100% siis selleks et valgust paksus minna peaks sa igale toidukorrale veel ühe sheigi peale jooma ning ikkagi oleks see vähetõenäoline. Ning ma olen selles suhtes 100% kindel et kui sa jood ükskõik millist proteiinijooki(ma mõtlen sellist kuhu pole meelega rasvu ja süsikaid juurde segatud) ei muudaks se su kehakaalu osas midagi. Kallimate proteiinide vahe on see et nad on kas paremini töödeldud või on sinna sisse eraldi mingied aminohappeid lisatud et ta kiiremini imenduks kehakaalule see kindlasti tunda ei anna ma mõtlen rasva näol
Axer
Membersorry jah selle eesti keele parast,pole ta mul eriti jah kooliajalgi hea olnud.kuidagi venitas ikka koolipoisi hinde valja,ja veel nyyd tegelen ju aint inglise keelega.kuid jah ma sain kyll selle lehekylje lahti http://www.ribbf.com
ja ma veel ei tea kelle all ta voistleb siin inglismaal kuid jah seal moskvas ta ei kainud,oli olnud indjas.
Axer
MemberThe page cannot be displayed
siit saate vaadata minu eelmise aasta tulemusi iirimaal ja loodetavasti ka selle aasta omasid http://www.ribbf.com<---sealt küll ei saa
Axer
MemberNo teoreetiliselt peaks suht sama oelma…….kindlalt ei oska öelda
Axer
MemberMul on näiteks isetehtud rihmad….tuttav õmbleja tegi auto turvavöö materjalist………natuke soonivad aga selle eest ei kujut ma ette raskust mille alla nad puruks läheksid.
Axer
MemberSest proteiin nr1 on hüdrolüüsitud, whey lemon aga ultrafiltreeritud sellest hinnavahe tulebgi. Vahe on selles et hüdrolüüsitud valk imendub kiiremini
AutorPostitused