Axer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Axer
MemberEi usu et selle nüüd mingi suur vahe on kas tai kane või wrange(powerman) oma. Tegelikult ei usu et üldse vahet on kvaliteet peaks mõlemal hea olema
Axer
MemberSeda sheiki ei pea vabadel päevadel võtma kui tavatoit korras on…..ja vett soovitaks ma trenniajal ka juua…….loomulikult mitte niipalju et kõht täis vaid nii et janu ei oleks.
Axer
MemberEnamus harjutused on head…….ei oskagi koha midagi välja tuua……….jalapress on 100% kõige vastikum…..lihtsalt liiga raske harjutus
Axer
Member2 korrast aitab küll
Axer
MemberKahe kuuga sa küll ei lihastu nagu sa ise ütled……..otsi siin on kavasi palju……aga jah kogu aeg pead saalis käima et lihast saada.
Axer
MemberRevalis
Axer
Memberisegi kallim on kohupiim, ning sa ei pea tingimata protein nr.1 -te ostma odavamad sobivad alguses sama hästi. Ühe sheigi Whey 8100 hinnaks tuleb koos suhkruga 7,5 krooni.
Axer
MemberNeid energiabatoone on igal pool rimis,citymarketis……..koolis söömine ongi kõige suurem probleem sest sea ei müüda peale saiakeste ja kartulisalati midagi………ning kohta ka ei ole kus kaasa võetud toitu hoida…..võimalikult palju proovin kohupiima kaasa võtta et kuskilt valku saada.
Axer
MemberSee teema on siin iga 2 nädala tagant….mõttetu
Axer
MemberEi nad kahjulikud küll ei ole……
Axer
MemberSee on iga asjaga nii et kui palju tarbid on kahjulik…..olgu see kas siis koka või viin.
Axer
MemberMüüakse ka valmis küpsetatuna kana fileed….Just Eat on peale kirjutatud suht hea asi ainult soojendada vaja ja kui aega või võimalust ei ole(näiteks koolis) siis kõlbab külmalt ka süüa
Axer
Memberrahulda ennast vähem siis jagub energiat ka kangi jaoksPäris heal tasemel huumorimeel sul………mine sinna delfi noortekasse tagasi
Axer
MemberMassilisaja ongi aeglased ja kiired süsivesikud ning proteiin.
Axer
MemberRiiete alla ei mõtelnud ma kindlasti nike dresse……….igasugu disainerfirmad nagu Dior Chanel jne. maksavad väga suurt raha et nende riideid kantaks. Ja neid reklaame ei mõelnud ma praeug vaid ennem. Ta ei peaks praegu midagi tegema ja ta raha kasvaks ikka koguaeg.No ma usun, et Schwarz nüüd Chaneli raudselt ei kannaks, sest Chanel teeb vaid naiste rõivaid ning aksessuaare. Aga mine sa tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sellisel juhul on Chanelli after shave mis mul vannitoas on ka naiste oma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused