Axer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Axer
MemberPeale jõutrenni……on küll piisav
Axer
MemberEi pane see valk kõhtu kinni midagi……….ainevahetust kiirendab hoopis
Axer
Memberno 4 korda on küll paju 2 on maksimum ja siis peab ka teine trenn kergem olema,, sõprad on lihtsalt nõrgemad sul..
Axer
MemberMhmm……no kõik on kajulik mobiiltelefonidest kuni kartuliteni välja…….selliste juttude järgi peaks kõik surnud olema
Axer
MemberTuli meelde et olen kuskilt kuulnud et kaseiin (see üks piimas leiduv valk) peaks jah mingi kile moodi asja moodustama mis imendumist aeglustab……aga see õhtuti hea ju
Axer
MemberTõsi ta on, et kaloreid kulutab see infrapuna, ei tea mis täpselt välja läheb, igastahes on kaal peale sauna alati väiksem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vesi läheb välja…..pole nagu energiaga suurt midagi pistmist
Axer
Memberglutamiin nüüd küll süsivesik ei ole……aminohape ikka
Axer
Memberdextroosi on enamustes jah müügil
Axer
MemberEi ole ise kahjuks käinud aga seda ma nüüd küll ei use et sa poole tunniga 600kcal kulutad………600kcal võrdub päris kõva tempoga pooletunnise jooksuga
Axer
MemberLoll jutt…….piim ongi toit
Axer
MemberMine arsti juurde lase teha toitainete sobivus test(tegelikult sellel mingi muu nimi aga ma ei mäleta) ja saadgi teada mida sa sööma pead
Axer
MemberEi arva et jalgadele rohkem kordusi tegema peaks. liiga tihedalt treenid samu lihasgruppe, näiteks rind ei jõua kohe kinlasti taastuda sul 3 päevaga…..
Axer
Membermhmm……..ei oska kohe midagi öelda…………naistega nendel küll eriti pistmist ei ole………..testosterooni pealaeni täis…
Axer
Membervist üle 8 korduse pole mõtet teha. nii kuskil 6 keskmiselt teen mina.ja kuidas seeriaid on ? 3-4 ?
Jah
Axer
MemberWhey lemon, Whey 8100, protein nr.1…………ikka koos süsivesikutega…….pärast trenni vaja taastada energiavaru…..kui sa süsivesikuid ei saa siiis muudetakse valgud energiaks.
-
AutorPostitused