Axer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Axer
MemberRauda sisaldab…….ega sealt mingit suurt kasutegurit loota ei ole
Axer
MemberKasuta otsingut
Axer
MemberTegelikult on olukord järgmine: Eesti jõusaalid on kõvasid kutte täis , ainult kui võistlusteks läheb pole neist jutuka ja foorumi härgadest udust varjugi näha.Ma arvan, et asi ei ole selles et ainult jutukas nn. härjad ollakse. Paljudele meeldib oma keha ise arendada ja mitte võistelda, sest vähemalt mina arvan ja ma tean päris paljusi kes minuga ühel mellel on, et kulturismi kui spordiala võistlusvorm ( trussikute väel laval seismine nagu missivõistlustel) on suhtliselt nõme, aga ega see kuidagi teistmoodi ka olla ei saa. Ühesõnaga respect neile kes seda teevad aga lihtsalt ärge liiga ennast täis ka minge.
Axer
MemberTere! Tean, et valku on lihsmassi kasvatamisks kasulik süüa, kuid bioloogia tunnis olen kuulnud ka sellist juttu,et valkude lagundamine on tõsiseks probleemiks maksale. Osa maksast sureb ära ja asendub rasvkoega. Nii et kui tõsistes kogustes valku süüa võib vanaduses maks nii väikseks jääda ja ei talitle enam normaalselt. Mida te sellest arvate?Kõva bioloogia õpetaja sul……..mine võta see õpik kätte ja loe uusesti läbi……ükski elund ei muutu sul lambist rasvkoeks….
Axer
MemberVadak ise ongi odav………need seadmed millega see inimestele söödavaks(ma mõtlen toidulisandiks) tehakse on kallid ning see lubade saamine pidi ka juba bürokraatlik protseduur olema.
Axer
MemberTsürr tüüp
Axer
MemberEi ole hea sest ühel päeval ei jõua saa piisavalt palju harjutusi teha ninh lihas vajab taastumiseks aega.
Axer
MemberKui toitumine normaalne siis ei olegi tal vaja mingit rasvapõletajat
Axer
MemberAinult peale trenni whey 8100……ülejäänu proovin tavatoidust saada.
Axer
MemberMul üks küsimus. Mul on nii, et lõuga ma piinlikult üldse ei jõua tõmmata. Rinnaltsurumised jne on ikka kõik normis enda arvates ja rööbaspuudel pumpamine, kuid lõuga ei jõua tõmmata, puhtalt enamgi veel mitte. Mis te aravate, kas asi võib olla käte pikkuses? Nimelt mul käed üsna pikad võrreldes teistega, nuh ikka kõvasti pikemad. Nagu nii on, et ma lõuga lõpuni nagu peale ei saa, võin 20 lahmida küll, kuid neist 12-13nel korral ei saa lõuga korralikult peale ja selles ongi probleem
Axer
Memberkeskmiselt 1,5 tundi
Axer
MemberEi taha uskuda et valgust mingid punnid tulevad….eriti veel no.1-st……kakao vastu võib allergia sul olla
Axer
Member20 kg
Axer
MemberJah pead tegema aeroobset ja toitumine korda. Samuti ei pea sa kõhulihase puhul seeriate vahel puhkama üle 5-15 sekundi. Ning kasuta võimalikult palju erinevaid kõhulihase harjutusi. No kui mitte homseks, siis ülehomseks kindlasti peaks sex-back väljas olema
AutorPostitused