Skip to main content

Axer

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 310 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kulturisti vanadus? #50597
    Axer
    Member

Kui lihas taandareneb, kuidas see sul ellu jääda aitab. Ehk nii et kui teised üksteist naiste pärast maha löövad, ronid viimasena välja, sööd vaenlase üra ja võtad naise ka veel endale….

Ehh!! Evulutsioon seisnebki selles, et sul on võime ümber kohastuda. Kui sellist võimet ei oleks olnud orgamismidel varematest aegadest alates olemas, siis ei oleks olnud meil võimalik elada vees ja siis sealt vastavatel organismidel maale tulla ja maal ümber kohastuda maismaal elutsemiseks. See mida vaja ei lähe see taandareneb ja suureneb see mida rohkem vaja on. Olete tähele pannud, et elukutselistel kaugushüppajad on enamasti lühikest kasvu ja kõhnad. Aga kettaheitjad hästi arenenud ülakehaga ja muidugi ka korralikult arenenud alakehaga aga nood viimaseid panned kaugust hüppama saame üpris kesiseid tulemusi või siis vastupidi tehes ( elukutselised kaugus hüppajad kettast lennutama pannes). Iga lugeda oskav indiviidil on võimalik minu tekstist välja lugeda, et ma vihjan kohastumisele. Samamoodi lugedes seda põdraliha teemat saate selgeks et saakloomad n.hirv ja põder jt. on kohastunud põgenemisele ja osalt ka kaitseks tänu sellele on nende lihased sitked ja pikad aga näiteks elevandilon rohkem jõudu. Muidugi need kes keemiat kasutavad surevad noorelt n. Serge Reding, Fausto Coppi jt. taoliste taustadega juhtumid. Väga vale on arusaam, et kasutame dopingut ja elame kaua – tugeva ja tervena.

Sa oled veic valesti sellest arusaanud. Kaugushüppajad ei ole pikad ja peenikesed sellepärast, et nad nõnda kohastutnud on, lihtsalt pikematel inimestel on seda kergem teha, kui sa võtad 1,60se mehe ja teda kaugushüppe jaoks treenime hakkad ega ta pikemaks ei kasva. Kettaheitjatel on suur keha sellepätast, et nad on selle jaoks kõvast treeninud, see ei ole ka kohastumus. Kohastumus on see, et jalalihased üldse sellisel kujul olemas on, et hüpata võimaldavad.

in reply to: kõht #50517
    Axer
    Member

2-3

in reply to: Kõrge vererõhk ja todulisandid! #50482
    Axer
    Member

Keegi nagu oleks öelnud , et kreatiini tarbimine mõjutab kõrgemas eas vererõhku vms.

Võin ka eksida!?

Olen ka kuskilt kuulnud midagi sellist

in reply to: Söömiskordade arv #50481
    Axer
    Member

mingi 5-6 oleneb päevast

in reply to: aeroobne peale jalatrenni #50479
    Axer
    Member

Ei pidurda

in reply to: hantlitega rinnalihaseid #50295
    Axer
    Member

Mingi 70rinda ja 15 õlga ja triitsa…….selga ei koormagi……<-- need mul täisti umbes pakutud

in reply to: Soovitage retsepti proteiini ja kreatiini vahel!? #50292
    Axer
    Member

Kasuta otsingut

in reply to: treenimine #50289
    Axer
    Member

Kui sa korralikult käind oled siis see nädalane peaus pigem kasuks……….kui rasva peale ei tule siis ei ole sellest magusast ka midagi

in reply to: hantlitega rinnalihaseid #50288
    Axer
    Member

Rinda esiõlga ja triicepsit koormab……….ei saand küll aru su küsimusest aga jah……..

in reply to: Keemia #50234
    Axer
    Member

võin nii palju öelda, et lugesin et coleman üks väheseid tippkulturiste kes keemiat ei pane, ja oli isegi kirjas mida ta sööb nagu näiteks tsink, magneesium, mingi valk oli ja siis ZMA, ja tõsi ta on et usas näiteks ei võeta dopinguproove.Ja täitsa õige kuna milleks need steroidid muidu välja mõeldi

Selles olen ma 100% kindel et ükski proffikult puhas ei ole…….kõigevähem coleman………

in reply to: olete midagi nii rumalat lugend enne? #50163
    Axer
    Member

No siin samas jumala tihti sama lollid postitused ju…….

in reply to: Kremli dieet #50161
    Axer
    Member

Ei mõista seda keelt……

in reply to: nõrkus? #50116
    Axer
    Member

See nii umbkaudne jutt……kuidas sul see kava välja näeb.??…..loomulikult ei saa mingit erilist arengut toimuda kui sa ei söö korralikult

in reply to: Jay Cutler – Ripped To Shreds #50115
    Axer
    Member

Otsi emulest

in reply to: isetehtud massilisaja #50090
    Axer
    Member

Ära neid niimoodi ise küll kokku sega kõik korraga muidu ükspäev jood puhast kreatiini teinepäev viinamarjasuhkurt. Pane 30g valku +25maloto+25dextroosi+5kretiini

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 310 total)