avehs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
avehs
MemberVõiksid harrastada 1 tund või rohkem käimist. Kuid kui toitumine on täitsa paigas peaks Sa ka tänu sellele kaalu kaotama. Aga minu arust oleks käimine praegu vägagi hea.
avehs
MemberNii kuna selline asjalik küsimus küsiti , küsin ka enda küsimuse siia.Ma hakkasin jõudu tegema ja kava on hetkel selline.
1. Rind , selg , trapets , aeroobne
2. Jalad , Kõht
3.Õlad . käed
Aga ma mõtlesin , et see siiski nagu pole eriti hea minu jaoks . Mulle meeldib võimalikult tihti jõukas käia ja siis mõtlesin , et äkki oleks selline parem:
1.Rind , Triitseps , kõht
2.Selg , Trapets , aeroobne
3.Jalad , Kõht
4.Õlg , Biitseps , aeroobne
Et kumb oleks nagu parem. Selle viimase kavaga saaks ma nii teha , et teen järjest ära ja siis puhkan päeva ja siis otsast peale , aga esimese variandiga peaks kaks korda puhkama. Peale jalgu ja õlgu.
Andke nõu , olge head
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle isiklikult sobib Selg + biitseps ja Õlg + triitseps või nagu Sul Rind+ triitseps. Trapetsit võiks äkki ka jala päeval teha?
avehs
MemberMingi 2 aastat tagasi jooksis Postimehes ka selline artikkel läbi, et paar tl mett enne magamaminekut kiirendab rasvade põlemist, kuna aktiveerib midagi seal aju piirkonnas.
Aga seda vaid sel juhul, kui oled päeva jooksul teinud jõutreeningut, aeroobse puhul ei pidavat aitama… Nii oli seal vähemalt kirjas.
avehs
MemberOlen lugenud seda Janari artiklit.
See värk ongi, et ei julge hakata siin seda massi ja hiljem rasvapõletustsüklit tegema hakata. Kuna mitmes artiklites on kirjas, et see rasvapõletustsükkel nõuab pidevat jälgimist ja näpuga järje ajamist… halvemal juhusel kaob su lihas ning jääb vaid rasv

Nüüd september kooli minek ka, siis seal oleks massi kava küll hea teha 3 korda saab päevas süüa, ise lisaks sinna veel 2-3 toidukorda vahepaladena vahele, aga reljeefitsükli tegemine oleks paras piin.
Eks vaatab, uurib veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>avehs
MemberMul on ka kõige probleemsemad kohad siis tagument või nägu:P
Aga eks selle 1 tunnise rattasõidu juures hakkab asi Sul kergelt jumet võtma, mäletan, et ise kuskil 2 aastat tagasi alustasin nii 20-25 mindise jooksmisega
Suutsin langetada suvega nii 8-10 kg, kusjuures toitumise pealt olin siis suht võhik
sinna perioodi mu lihaskiud läksid ka kahjuks, kuigi siis veel jõusaaliga ei tegelenud, aga olin ikkagi maadleja baasiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga pole hullu, asi on taastunud ja olen endaga juba enamvähem rahul… “kuid süües kasvab isu”Jõudu tööle
-
AutorPostitused