august:)
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MemberPuht huvi pärast küsin, kas vana menüü sisaldas siis kalapulki??? St kas see oli spetsialisti koostatud toitumiskava või lihtsalt isiklik harjumuspärane menüü???Puhtalt isiklikud harjumused, ei saaks öelda, et ta liiga oleks teinud, tol ajal tegin aeroobset trenni pea 3h päevas ja vajasin lihtsalt odavat massi mida võimalikult kiiresti sisse saada, nüüd on eesmärgid teised. Varem ma ei söönud näiteks ültse kaeraputru aga nüüd olen sellega püsti hädas kõigest 2dl kearapudru (mitte kiirkaerahelbed, piimaga keedetud) söömine võtab 40 min või rohkem + valmistamine. Tatraga on palju parem jätad vette ööseks ja hommiku saab ka kiiresti kõhtu.
MemberMa ka pesen tavaliselt käed ära enne lauda istumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga osta parem kala nende pulkade asemel, lükka kasvõi ahju ja vähemalt tead mida sööd ja pole ka 2/3 söögist paneering
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egas ma siis kala ei asendanud kalapulkadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tänan nõuannete eest ma üritan endale uut menüüd koostada kuna vana juba hakkab natuke väsitama
Membertänan nõuannete eest, võtan kuulda
Memberoops vale teema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august:)
MemberEh nojah suurema osa inimestega siin võrreldes olen ma vist küll algaja aga muidu ma olen oma suht lühikese elu jooksul umbes 2 aastat (mitte järjest) käinud jõusaalis. Too aeg ma ei olnud tulemustele orienteeritud ja toitumine oli korrast ära nii, et midagi eriti ei saavutanud. Viimasel ajal ma olen keskendunud rohkem kardioga seotud sportidele ja enda jaoks suht häid tulemusi saavutanud. Nüüd aga tekkis jälle soov massi koguda… ma olen lühikest aega teinud nüüd põhja ka, midagi sarnast nagu sa välja tõid aga jah vaevalt, et ma veel selle kava jaoks valmis olen.
Siiski soov on tugev ja just seda kava teha, toitumine on mul väga hea nüüd lihtsalt söön sama kraami rohkem, hakkan tarbima metsikult Serious Massi ja vaatame mis välja kukub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna v6ib j2reldada, et sa oled algaja, siis see kava ei m6ju eriti.Algajal ei maksa:
* teha trenni yle 3x n2dalas
* kasutada nii laiali hajutatatud kava
* teha nii palju harjutusi trennis
Tasub keskenduda baasharjutustele iga trenn.
n. alustada sellise kavaga ja kergete raskustega 2 p2eva tagant.
3s kykki
3s surumist
2s l6uat6mmet
1s j6ut6mmet
Aga see on ainult soovitus….. eks ise tead mis teed ja millised on eesm2rgid.
Membervõimas! suured tänud sulle spanktastic, et sa viitsisid selle asja ette võtta ja veel nii kiiresti ära tegid…
nüüd vaatame kuidas see ka töötab mu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused