Skip to main content

atzik

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: olen algaja #147284
    atzik
    Member

Toitumisest nii palju, et tuleb süüa tihti ja natuke väiksemad kogused. Söö ikka kõike kasulikku ja ära toitu pelga. Kui sööd harva, siis tekkib organismil vajadus toitaineid kõrvale panna, kui sööd tihti siis seda vajadust pole.

Jooksmine mõjub ka kaalule hästi! Hommikuti näiteks on hea joosta, kuid ära jookse tyhja kõhuga. Mingi banaan või kodujuust söö ikka ennem ära.

tänud nõuande eest

in reply to: olen algaja #147365
    atzik
    Member

ma arvan, et kodus saad ilusti rinda treenida kätekõverdustega( korralikult sooritused) . jalgu kükkidega ja kõhtu ma arvan, et tead küll kuidas seda teha. tee neid kõiki harjutusi ühel päeval ja soorita neid järgmiselt.

kätekõverdused max

kükk 50 korda vähemalt.

Kõhulihased max.

ja korda seda vähemalt 5 korda. Puhka max 30sec iga kolme harjutuse vahelt. Kui võimalus kuskil lõuga ka tõmmata siis tee seda ka kindlasti vahele.

Kui niimoodi ülepäeviti õhtuti teed siis oled kahe kuuga ilusti vormis, kui mitte varem. Ise tegin kunagi väga palju kätekõverdusi ja eks see ole ära tasunud.

päevas siis 5x nagu saan aru ja igäev

ole sa tänatud vaatame siis palju mul kulub aega

in reply to: olen algaja #148101
    atzik
    Member

saalis saad kõige paremini ennast treenida kui sul kodus just kangi,hantleid ja pinki pole.

jah puuduvad kodus sellised vahendid ja ka saalis kus saaks käiia puudub vastav inimene et mitte liiga teha ja muidugi praega ei ole sellist vormi ka et 100 kilostega mässata näiteks on miskit abi pakkuda et saaks kodus nt algust teha võimlemised painutused kätekõverdused jne oleks mingi plaan kokku panna see tähendab et misi seeria teha ja hiljem siis minna kangidega myrama ja kuidas on nende pulbritega ei ole hetkel aimu kui kodus hakkata liigutama miski plaani järgi ja siis lihasedi ja jõudu kasvatada

in reply to: olen algaja #148100
    atzik
    Member

Milleks sa peaksid enne kodus harjutama, kui on plaan nagunii saali minna? Mine saali ja haara sealsel treeneril sabast kinni!

seda muidugi aga meil on selline kohalik saal ja seal puudub igasugu treenerid kes jagaks näpunäiteid igast kyljest et mitte tappa ennast

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)