Skip to main content

Atleet

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaltsiumi söömine luu vigastuse korral #183008
    Atleet
    Member

ee..luud koosnevad väga suures osas fosforist ja f tabalasi saab ka haiglas kui jalad ülesse tõmmatud…kaltsiumi saad piimastki päevakoguse kätte

in reply to: Pühade ajal mõni jõusaal avatud? #175801
    Atleet
    Member

*Reval on suletud 27, 28, ja 29 detsember

*Scala Fitness on lahti iga jumala päev (ja kodukal info, et võõrastele pühadel pääse -50)

*Zelluloos vaikib(arvatavasti suletud nagu eelminegi aasta)

*Kadrioru suletud sarnaselt Revaliga + veel 1 jaanuaril ka kinni

*Planet kinni 25, 29 ja 1 jaan. muudel päevadel kolmeni, kuueni ja üheksani segamini..

*Sparta lehel selline teade: 24. ja 31.detsembril oleme avatud kuni kl 15.00. 25.-26.detsembril ja 01.jaanuaril oleme suletud.

*Arctic õikal..27, 28, 29 kinni, muudel ka lühemalt

..väiksemaid ei viitsinud lapata..

Sorry kes kaugemalt

in reply to: Jõukangi kaal? #175207
    Atleet
    Member

20 on kang, igast kollaste maade sodi kus kangid on ka paksemad juba 32mm need on alla ja peale 20-et, olenevalt kuidas on otsad(otsa puksi/võlli paksused) ja millisest sulamist kang ise.

Lukud on ikka 2,5 jah tk(mitte vedru lukud)

Ja kindlasti mitte pole nn ketta kohad soonelised, need on vene(ka praegu toodavad) kangidel, tänapäeval on kõik kangid siledad, nikeldatud või kroomitud.

in reply to: Mina tegelen hetkel… #175050
    Atleet
    Member

seedrimänni seemnete päevaannusteks jagamisega 8-)) 2 kg teist kokku

in reply to: Jõusaal #175049
    Atleet
    Member

Lähimad sulle siis on kadrioru spordiklubi tzelluloos ja scala fitness

in reply to: küsimus-klubid tallinnas #173637
    Atleet
    Member

Hakkasin kesklinnas käima scala fitnessis, seal on neil olemas klassika lava ja jõusaali treener ise ka klassikas tegija, Mirko oli vist nimi ja 500 oli mul kuu

in reply to: Power Plate #173032
    Atleet
    Member

Täna kell 20.00 on samalaadne asi Võsa Petsi saates…reklaamis on lausa jõusaalis teeb kükke ja surub kangi jne…

in reply to: Kus saalis käite treenimas? #173001
    Atleet
    Member

Scala Fitness Club alates eelmisest nädalast, ometi ka saal kus korralikud kangid ja hantlid, saun ka tasemel..mulle muud pole vaja..475 kuu päeval mul..aa musa ka hea Manovari ikka kuuleb õhtuti ja muideks siin on ka Zelluloosi ja vana Flexeri rahavast näha, et kas siis zellukas on alla käinud või mis ei tea

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)