Ask4more
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ask4more
MemberMillimeeter haaval tõmban neil meestel naha maha , ja leotan veel soolvees. Krt küll milleks piinata vaja on? tahad naha kätte saada tapa kiirelt ja valutult.
Ask4more
MemberMiks seda arvad et ei ole efektiivne?
Ask4more
MemberNo sai vist veic valesti tehtud. Alati on pulss väga kõrgeks aetud. Nüüd olen targem
Ask4more
MemberOk kakumäe rada on hea küll , saab seal juba kolmandat aastat käidud .
Aga tänud vastuste eest
Ask4more
MemberRasva põletuseks peaks pulss olema vist 120-140 ? Kui nüüd õigesti on meelde jäänud
Ask4more
MemberKäin rullitamas 15 kilti madala pulsiga ja siis saali.
Ask4more
MemberGeorges Karl Julius Hackenschmidt samuti eestlane!
Tänapäeva kuturistid on nende meeste kõrval äpud. Polnud ju neil meestel mingeid kemikaale , valgupulbreid jne.
Ask4more
MemberEi teagi mida siin öelda nüüd!? Siiani on olnud päris asjalik koht kust infi saada,aga nüüd?
Marek Kalmust ise ei tunne aga olen siiani temast lugupidanud kui mõtlevast mehest. Ja mehest kes on tohutu töö teinud endaga. Artiklis oli ju öeldud ,et mees mõtleb pikalt enne kui midagi ütleb ja kui ütleb siis lühidalt.Aga vaadates kuidas ta kelgutajat sõimab??? Milleks ?
Ja ma ei ole ka Ott i fänn . Vaevalt ta ikka puhas poiss on kui nad Tokkoga nii lähestiku tegutsevad.
Mõlemale suurele tegijale soovin edu ja kainet mõistust.
Ask4more
MemberOlen Ott i jutu alati pidanud reklaamiks ! Aga! Kuramus ta reklaamib ikka õigeid ja parimaid asju pole midagi teha . Enne ei uskunud kui ise kasutama hakkasin.
Ask4more
MemberNO 1 maasika maitseline on parim mida proovinud olen.
Ask4more
MemberHea idee!
Ask4more
MemberHuvitav palju see Tartu mees Kalmus surub?
Ask4more
MemberMis loll ila see on? Mehed minge saali korra ja vaadake ringi? Amatöörpoks on väga ok . Seal kedagi vigaseks ega surnuks ei lööda. Olen nii öelda oma käega katsunud . Profipoks on see kus taotakse lolliks
Ask4more
MemberMustamäel ja käin TÜ spordihoone saalis
Ask4more
MemberAlustasin kui olin 12 aastane.Praegu 27 a. Kogu eluks kolmnurkne keha olemas;-), loomulikult on siiani vaikselt trenni edasi tehtud . Mingit halba pole küll teinud . Ajumusklit ei tohi ainult unarusse jätta;-) . 15-16 täitsa õige aeg alustamiseks
-
AutorPostitused