Skip to main content

asdfghjkl

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,441 through 1,455 (of 1,804 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ühisteenused #155008
    asdfghjkl
    Member

Kui trahvi-protokolli vormistajale mõjuv põhjus öelda, siis saab ka trahvist vabaks ma arvan, näiteks kui öelda, et oled töötu nelja lapse isa, siis trahvist pääseb ma arvan.

in reply to: rekordid 16aastaselt rinnalt surumises #154992
    asdfghjkl
    Member

16a-selt jõusaalis ei käinud, ilmselt oleks KMax surumises olnud 35kg.

in reply to: Rotter, äkki oskad aidata:) #154900
    asdfghjkl
    Member

Leutsiini kohta leidsin need kõrvalmõjud:

Leucine supplements taken even in somewhat high amounts can produce physical symptoms similar to those seen during hypoglycemia in the body. Leucine supplements taken at exceedingly high levels can induce more ammonia accumulation in the body and might result in pellagra in the person.

http://www.herbs2000.com/amino_acids/leucine.htm

Et siis suurtes kogustes tarbides koguneb kehasse ammoniaaki, mis on värvitu uriini-lõhnaline mürgine gaas nagu ma aru saan, et siis selline kõrvalmõju, võib-olla see mürgine ammoniaak siis värvib uriini.

in reply to: probleem rasvaprotsendiga #154881
    asdfghjkl
    Member

Jah, sellel fitness.ee-artiklil on seda mainitud:

BCAA manustamisel on täheldatud väga teretulnud kõrvalmõju: nimelt aitavad nad lahti saada rasvkoest talje piirkonnas! Sellise tulemuse andis uuring (Mourier et al. 1997)

Samas selgemalt on seda isegi siin mainitud:

http://www.campusmen.com/building-muscle/bcaas.html

BCAA levels after supplementation can “trick” the body into revving up the fat-burning machinery to drastically increase fat burning.

Et võiks mõelda nii, et kui organism näeb oma kehas rohkemas koguses neid kolme väärtuslikku aminohapet (BCAA), siis ta arvab, et oleks vaja rasva põletada, selline primitiivne hea seletus minu arvates on päris hea, nii ma viimasest tsitaadist igatahes aru saan.

in reply to: probleem rasvaprotsendiga #154872
    asdfghjkl
    Member

BCAA-tüüpi aminohapped pidid ka osade uuringute kohaselt rasva põletamist soodustama.

in reply to: kas on foorumi siis nalja tegemis koht??? #154744
    asdfghjkl
    Member

Nemad saavad oma tulemusi laval testida.

Sobib.

in reply to: kas on foorumi siis nalja tegemis koht??? #154731
    asdfghjkl
    Member

Ma leian, et eintsiuse idee on vägagi leidlik, aga ta unustas ühe asja- enamus siin kasutajatest on noored kuked, kes arvatavasti ei julgegi oma tulemust mõõtma minna, kuna ta alateadlikult tunnistab juba endale, et ta on läbikukkunud ja tal ei ole mingit võimast jõunäitajat pärast foorumis esitada, vaid saab templi otsa ette, et ta on NÕRK, mida ta ka tglt on.

Väike näide jõmmidest: mida kõhnem ja nõrgem tüüp on seda suurema suuga ja seda kõvem mees enda arust on.

Kõik, kes tunnevad puudutatuna, palun ärge mulle näkku lööge.D

Mõned ongi nõrgad, ja treenivadki eesmärgiga lihas-ruumala tõsta, mitte jõudu, sel juhul jõunäitajate mõõtmine ei täidaks eesmärki.

in reply to: Kuidas tundub? #154719
    asdfghjkl
    Member

Tahaks ka oma targa arvamuse lisada, aga mida siin küsiti üldse?

in reply to: säär #154696
    asdfghjkl
    Member

Sääre jaoks oleks vaja kahte harjutust- sellist, kui jalg on põlvest kõverdatud, ja sellist, kus jalg on sirge, ja põlvedest kõvedatud variant tuleks teha viimase harjutusena. Sääre kolmpealihas koosneb vist jah sedalaadi lihaskiudest rohkem, mis rakenduvad tösse aeroobsema tegevuse käigus, et siis tuleks teha suurena korduste arvuga seeriaid. Omast kogemusest olen ka 10-12X seeriatega suurema raskusega saanud sääre valusaks.

in reply to: Muusika #154323
    asdfghjkl
    Member
    in reply to: affront vs insult vs offend #154307
    asdfghjkl
    Member

Shortly put, those differences then:

1) offend – unintentional insult, offender didn’t know that the thing he said/did will insult

2) affront – intentional, planned insult, differs from “offend” beacause was intentional

3) outrage – extreme insult, usually intentional

* insult – base common word to describe those 3

in reply to: Eesti enamuse arusaam kultursmist! #154272
    asdfghjkl
    Member

Enamus rünnakuid kulturistide vastu tehakse kadedusest, hirmust, jm emotsioonidest, näiteks see kommentaar on sedalaadi seal:

sportlane, 16.05.2008 09:44
    Kõik oma arust kulturistid on siin nüüd tagajalgadele tõusnud ja muudkui õigustavad siin kui tugevad nad on! Ainus asi mida te siin sellega saavutate on endast rumala mulje jätmine mõistusega inimestele. Lisaks sellele, et kulturistidel pole jõudu, pole neil ka mõistust. Üldjuhul võib kaugelt ära öelda, kel on mõistust, kel mitte. Kui tegu on mingi lihamäega, siis on selge, et kupel on tal tühi. Nii et rahunege maha, võtke kriitika omaks, neelake alla ja ärge õigustage end tühja koha pealt. Teil ei ole jõudu rohkem, kui keskmisel eesti mehel!!

Siin on selgelt näha, et lahmitakse lihtsalt emotsiooni ajendil täiesti ebaobjektiivsete ütlemistega, üldistatakse, et kõik kulturistid on rumalad ( see on umbes sama nagu üldistatakse “kõik ärimehed on sulid”, “kõik poliitikud on vargad”, “kõik mehed on sead” jne ), sedalaadi üldistusi ei saa ju kuidagi tõsiselt võtta, inimene lihtsalt elab emotsioone välja, ja teeb seda seetõttu, et tal endal on mingid hirmud ja ebastabiilsused kupli all. Lisaks spekuleeritakse, et kulturistil ja keskmisel eesti mehel on jõudu sama palju, see on ilmselgelt taas vale, samahästi võiks öelda, et ülikooli proffessoril on teadmisi sama palju kui tavalisel eesti mehel, taas lihtsalt jutt, mida tõsiselt võtta ei saa. Need sedalaadi anonüümsed kommentaarid ei paku minule ja paljudele teistele kindlasti mingit väljakutset juba pikka aega, enamasti pärast artiklit kommentaare ei loegi, ja kui loetaksegi, siis on suhtumine üsna külm neisse, mingeid emotsioone need kommentaarid küll ei tekita.

asdfghjkl
    Member

Päris huvitavad tabelid, vtn hiljem põhjalikumalt üle.

Üritan su veregrupi ära arvata nende baasil (vtn “Veregrupidieet. I ja II osa” andmete järgi), kui keegi ette ei jõua sellega.

* Veregrupidieet. I osa

http://sekretar.ee/?id=10962&tpl=1065&…l=10504&c=1

* Veregrupidieet. II osa

http://sekretar.ee/?id=10961

in reply to: affront vs insult vs offend #154051
    asdfghjkl
    Member

Ma vaatasin praegu sellel lehel olevat seletust:

http://dictionary.die.net/affront

“An affront is a designed mark of disrespect, usually

in the presence of others. An insult is a personal

attack either by words or actions, designed to

humiliate or degrade. An outrage is an act of extreme

and violent insult or abuse. An affront piques and

mortifies; an insult irritates and provokes; an

outrage wounds and injures.

Ja ma saan umbes nii aru nüüd:

* affront- kavatsetud ehk planeeritud solvang. Näiteks teen õelalt kodutööd, mõtlen kuidas saaks hästi solvavalt öelda subjektile.

* insult- planeerimata solvang, ehk siis suht spontaanne, lihtsalt hetketuju ajendil solvata.

* outrage- eriti räige solvang. Planeeritud või planeerimata eriti valus solvang, näiteks kallimale inimesele, keda see eriti haavaks.

Et seal nagu “avalikkuse” kohta ei seletata miskit.

Aga seal pole “offend”-i kohta seletust.

in reply to: affront vs insult vs offend #154048
    asdfghjkl
    Member

Affront: Avalikult solvama

Mis mõttes “avalikult”? Nagu näiteks kirjutaks Õhtulehes halvustava artikli või, see oleks “avalik”.

Viewing 15 posts - 1,441 through 1,455 (of 1,804 total)