asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberOluliseim asi on jõusaali personal/administratsioon. On juhtunud mitmeid kordi, et WC’s poel pühkmepaberit, või seepi. Seda võiks personal ise jälgida, et potipealt püksid põlvedel ei peaks enam paberit küsima minema. Kui sedalaadi asjad on korras, siis nagu muu suurt ei häiri.
asdfghjkl
MemberNemiroff Birch Special:
http://www.nemiroff.ru/vodka/berezova/
The Nemiroff Birch Special was created as a unique beverage of vivacity, jollity and victories. This vodka, which is one of the youngest among Nemiroff Company’s productss is a combination of centuries-old traditions of the Ukrainian ‘horilka’ distilling, an exclusive recipe and high-quality natural ingredients. The new Nemiroff’s vodka is a delicious product. Its every drop is filled with joy, shining through the light bitterness of birch buds, the mellow flavour of linden blossom and the mild fruit finish. Nemiroff Birch Special has been distilled 5 times.
asdfghjkl
MemberIng.k artiklit sellest:
http://www.nytimes.com/2008/04/30/sports/3…hoo&emc=rss
http://blogs.discovermagazine.com/discoblo…-steroid-tests/
Jutt käib sellest, et praeguse metoodika järgi analüüsitakse uriinist testosterooni märke, aga osadel geenimutatsiooniga inimestel neid märke sinna ei teki, nagu ma aru saan.
Ja lahenduseks pakutakse, et uuritakse lisaks ka sportlase geene, et seda mutant-võimalust tuvastada:
“One apparent solution would be to DNA test every athlete that competes”
asdfghjkl
MemberNii noorel inimesel on raske minuarvates toitumiskava jälgida, kuna endal sissetulekuid pole, sööd seda, mida lauale pannakse. Selles suhtes raske uskuda, et toitumiskava jälgida saaks sellises vanuses. Alates 18/19a on juba usutavam, et toitumiskava jälgida jõuaks, siis oled oma elu peal, ostad ise toitu, plaanid oled iseseisvam. Et enamasti ma arvan on noorel liht-inimesel toitumiskava ikka mõttetu omale tellida, kui plaju seda ikka järgida suudab.
asdfghjkl
MemberSedalaadi probleem võiks tulla nö ühekäelisest spordialast, nagu näiteks tennis.
Ma arvan, et enamasti on tegu geneetikaga, ehk siis, vasakpoolne lihas määrataksegi sündides mõnel inimesel olema väiksem kui parempoolsem.
asdfghjkl
MemberMiks pole? Rasvaimus eemaldatakse rasvkude. Kui rasvarakud ära imetud, siis selle koha peale sul rasva enam ei tule ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rasv hakkab kahjuks aga siis sinna kogunema, kus rasvarakud alles. Seega kui samamoodi jätkata, siis saab Michelini mehikeseks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub jah nii, et rasvarakud eemaldatakse ja tulemus on püsiv, sain targemaks.
http://www.siluetti.fi/est/Plastiikkakirurgia/rasvaimu.shtml
asdfghjkl
MemberHantlitega tasub ikka teha, kui aega ja viitsimist on, isiklikult, enne kui otsustasin jõusaali proovida, vehkisin~7-8 kuud hantlitega ja võin enda seisukohalt öelda, et tuli küll juurde ja oli ka märgata et tuli, kulturisti mõõtu ei anna, kuid mitte kulturisti kohta ei nurise
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tema soovib rasva% vähendada, milleks talle hantlid, need ei vähenda kehakaalu. Aga koduse hantli-trenniga saab musklit arendada küll, olen nõus.
asdfghjkl
MemberLiposuktsioon <- mis sellest kasu on, kui ma samamoodi edasi toimin... eesmärk on ikka ennast ise muuta, mitte lasta ennast muuta. eks ma siis hakkan vaikselt jälle ratta/jooksu/hantlitega tegelema vaatame siis tulemusi - piinama ennast ei hakka.Jah, ei ole sest operatsioonist kasu küll kui samamoodi edasi toimid. Aga midagi pead muutma senise elu juures küll, toitumine mõitlikumaks, ja veidi rohkem liikumist. Kui pärast tööpäeva 45min jala koju kõndida mõnel päeval, siis see näiteks on ka hea. Hantlitest üldiselt kasu pole minuarvates, ega need lihaseid kui rasvapõletus-inkubaatoreid märkimisväärselt suuremaks ei tee. Ma küll ei viitsiks hantlitega midagi teha, aga kui sulle see motivatsiooni äkki juurde annab, siis tasub hanteldada küll. Äkki viitsid 3 ettevalmistavat jooksu-trenni teha, enne sellele üritusele minemist:
asdfghjkl
MemberMõned aastad tagasi tegelesin jõusaali ja toitumiskavaga, kuid pidev valgu jms söömine ei sobinud kohe üldse. Hetkel paneb jõusaalile piirid rahaline seis – lihtsalt ei jõua maksta vajalikku summat kuus. Olen mõelnud jooksmise peale, kuid kus? Metsas on hea joosta ? Samuti sõidan heameelega rattaga ning kodus on olemas hantlid, mida kasutada saaks.Päevase kaloritetarbimise väga madalal hoidmine on kehale kahjulik eks?
Kui oled varem jooksnud ja pole sellega seoses jalavalusid tekkinud, siis võiks julgelt jooksmist soovitada kindlasti, see on tõhusaim aeroobne tegevus, aga kui pole ennem jooksnud, siis peaks jooksu ettevaatlikult võtma. Üldiselt võib öelda, et rasketele inimestele jooksmine ei ole hea, 100kg kategoriseerub raske inimese raamesse küll.
Liposuktsiooni operatsioon jätab mingid armid ilmselt kõhule.
Kalorite defitsiit on kahjulik tervisele, aga rasvunud olek on ka tervisele kahjulik. Kui kaloridefitsiit väga ekstreemne pole, siis see tervist nimetamisväärselt ei kahjusta, kui vaja kaalust alla saada, siis tuleb niikuinii toiduhulka vähendada. Hommikune kerge eine, sööklapraad, ja kerge õhtusöök kodus on kolm söögikorda, mis võiks mõõduka kaloridefitsiidi tekitada küll, ja pudinaid jm lisasöömisi mitte tehes saaks sellise 3X söömisega kaalu langema küll.
asdfghjkl
MemberKui suurt miskit väga teha ei taha, siis võiks vähemalt seda jälgida:
1. ära söö pudinaid (šokolaad, kartulikrõps, burger, moosipirukas, …)
Kui tekibki psüühiline murdumine ja tahaks ajaviite/stressimaandamise eesmärgil miskit näksida, siis söö pähkleid jm kasulikku.
See peaks jõukohane olema küll. 15kg nii kiirelt ei kaota, aga juurde ka ei võta.
asdfghjkl
MemberKunagi 10a tagasi oli ühes eesti televisioonis sedalaadi saade. Saade toimus siseruumides ja seal olid ehitatud siis mingid reselid ja tõkked, saate juht oli üks eesti näitleja kelle nime hetkel ei mäleta, et mingi selline võistlussaade siiski oli, kas keeg iveel mäletab seda võib-olla?
asdfghjkl
MemberMulle tundub, et sul pole piisavalt atribuutikat kodus, et lõua-tõmmetele alternatiivi leida.
Kui siduda kangi ketas vm raskus nüüri/trossi otsa, ja tross tõmmata üle kõrgemal asuva asja (üle lõua-tõmbe kangi), siis saaks istudes/seistes trossi ühest otsast tõmmata raskust.
Lõuatõmmetes osaleb bitiseps ja selle all olev õlavarrelihas, neid saad kangiga eraldi treenida küll, eks see aitaks ka edaspidi lõuatõmbele juurde.
Aga mõnda lõuatõmmet jõuad ju ikka teha hetkel, tee siis esialgu need mõnedki.
Üldiselt enamikele inimestele käiks 7p trenn ülejõu, aga v-b sul on hea taastumine ja trenn pole siiski nii koormav, siis otsusta enesetunde järgi, kui tunned, et vajad puhkust või enesetunne kehv, siis tee paus.
Ma jõudsin 2007a viimasel kvartalil 5 järjestikuse jõusaalipäevale nädala kohta ja tundsin, et olen enam-vähem kohanenud sellega. Et tegin nagu eksperimendimõttes katsetust, üritasin hästi toituda, mis taastumise juures oluline on, ja nii treenisin alguses 4 päeva järjest, nov/dets läks aga juba 5p järjest igal hommikul trenniga ja tundsin, et nimetamisväärne ületrenni polnud ja keha kohanes sellega, ja areng oli ka hea. Praegu aga olen poo laastat hiljem treenituse veidi käest lasknud, ja praegu suudan max. 3 päeva järjest trenni teha, kolmas päev juba ongi väsimus liiga suur. Et kui tunned, et enesetunne on okei, siis lase edasi.
asdfghjkl
MemberTere.Ma teen iga päev trenni, alustan kõhulihastega 4×15, siis ette kummardused raskusega seljal 4×15(aitas selja korda saada jooksmiseks, praegu u. 50kg), seejärel kätekõverdused 4×15, siis rinna surumine 4×10 (50kg), seejärel deltalihastele õlakehitused sama raskusega 4×10.
Pärast seda rutiini lähen teen soendust ja jooksen maha korraliku maa igapäev ja pärast jooksu jälle venitused ja soendus.
Küsimus – Kas ma pingutan üle?
Eriti huvitaks see jooksmine, kas ma sellega pingutan üle?
Trenni teen niimoodi juba 3 kuud vähemalt.
Õlakehitused mõjutavad trapetsi üla-osa, mitte aga deltat, õlavarre liigutamine mõjutab deltat, näiteks see rinnalt surumine, mida teed ,see mõjutab deltat, kuna õlavars liigub, aga õlakehitusega õlavars on paigal, seega ei mõjutata seda õlakehituse puhul. Ma arvan, et hiljemalt pärast kolme trennipäeva peaks järgmise päeva organismile puhkuseks jätma. Kas tunned ise ületreenituse sümptomeid vahel, süda valutab, pole isu, põlved valutavad jne?
asdfghjkl
MemberEurovisiooni lauluvõistlusega ollakse pikapeale juba harjunud. Seal samamoodi pole täiesti aus võistlus. Ja enam-vähem samadel üldpõhjustel- toimitakse esmajärjekorras nii, mis poliitiliselt või majanduslikult kasulikum on.
asdfghjkl
Memberpäris hale vabandus. ei ole kuulnd, et see vabastaks. käi jala siis, või istu kodus. või pääseb ka nii tasuta ööklubisse ja taksoga sõitma jne…?Olen kuulnud, et see vabandus toimib, võib-olla on isegi tegu juriidiliselt korrektse põhjusega, tuleks lähemalt uurida seadus-paragrahve. Samamoodi ei hakata trammis istuvale a-sotsiaalile trahvi tegema, olgugi, et juriidiliselt võib-olla oleks tarvidust.
-
AutorPostitused