asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberNo aga kangi tuleb ju kuidagi hoida ka. Randmele langeb ju päris palju koormust
asdfghjkl
MemberSee on suurepärane võimalus Vene/Smolovi kükiprogrammi jaoks!
Uuri selle kohta netis infot ja proovi järgi.
Tegin 2 kuud sedalaadi kükitrenni 2007 märts/aprill, ja muid lihaseid ei treeninud, ja sain väga hea enesetunde, lisaks paranes märkimisväärselt alaselja ja jala jõud.
asdfghjkl
MemberAga, kas on harjutusi, mis lailihast justnimelt paksuse suhtes arendab?
Või tuleks mõista, et lailihas ainult laiusesse kasvabki üldiselt, et lailihase paksuse arendamiseks mõeldud harjutusi siis pole nagu olemas eksole?
asdfghjkl
MemberEi jää jah
asdfghjkl
MemberLäätsed pole?Kui väga mööda panin, siis mul on hea vabandus – väsinud ja söömata
Tegu on ühe vürtsiga, ja leidsin selle siit nimekirjast:
http://www.toidutare.ee/termin.php?g=615
Kuulsin ise alles hiljuti sellest, seda pannakse pitsa peale igatahes, ja hakkasingi mõtlema, mida ta kasulikku võiks sisaldada.
asdfghjkl
MemberVäga tubli. Hakkame sporditeemalises foorumis suitsu propageerima.Mina kavatsen esmaspäevast maha jätta ja soovitan ka teema-algatajale loobuda;)
asdfghjkl
MemberKas ma olen nüüd suitsumees või mitte? 1 Suits iga päev on mul kindel, sest tunnen et ei vaja rohkem, samas kui jätan tegemata, tunnen et nagu ikke oleks midagi puudu. Tüüpiline. Aga siiski: Ons se sama kahjulik kui pool pakki päevas või kuna niikuinii linlased on rohkem saastunud kopsudega kui maal elavad suitsetajad, siis ma olen segaduses. Muudab see 1 suits siis midagi?Kui kaua see 1-suits päevas periood on kestnud? Küsin seetõttu, et arvan samuti, et 90% tõenäosusega saab ühel hetkel pool pakki päeva normiks.
Aga ise tunnen, et suitsetamine tervist ei mõjuta, kuid seda hetkel, võib-olla tekivad alles aastate pärast järlmõjud, seda ei oska öelda.
1-suitsu kohta ütleks seda, et ma küll niivähe ei teeks, üle pikema perioodi 1-suits teha on ikka üsna ebameeldiva maitsega suits minuarust, laksab küll väga hästi, aga kuidagi üsna ebameeldiva maitsega ikka ,tee ikka 2 suitsu päevas:)
asdfghjkl
MemberMind hakkas nüüd huvitama. Enamik siin usub siis, et ei tasu seda harjutust sellise raskusega teha?Ma votan oma eelpool oeldu tagasi:)
See harjutus on reie tagaosale uks parimaid, mida hiljuti kogesin. Joutomme reie tagaosale nii mojus pole.
Selle harjutuse jaoks piisab 15kg-st ketastest kull, maksimaalselt 20 kg-se kettaga voib teha, ma arvan.
asdfghjkl
Member“Nikki D – Daddys Little Girl”:
http://www.radioblogclub.com/open/56502/st…ton&z=music
“2Pac – If My Homie Calls”:
asdfghjkl
MemberMilleks vastandada?Üks ei välista teist.
Kahest samafunktsionalsest harjutusest eelistaks seda, millel võimalik suuremaid raskusi kasutada.
asdfghjkl
MemberNagu öeldi, siis kükipuur lahendab jah selle probleemi.
Selle harjutusega muidu suuri raskusi ei soovitatagi, nagu paljude teiste harjutuste juurde.
Kunagi, kui ma ilma kükipuurita seda harjutust tegin, siis algul tegin 15kg-ste ketastega, seda kangi jõudis kenasti tõsta ja see oligi kõige õigem raskus mulle, hiljem 20kg-te ketaste puhul oli aga sama probleem, et oli raskusi kangi tõstmisega turjale, veelgi raskem oli aga kangi maha panemine põrandale. Ma tegin nii, et kui kang oli jõutõmbega reite ülaosani tõmmatud, seisin sirgetel jalgadel, ja siis tõstsin nõksuga kangi kaelani, astudes parema jalaga samal ajal sammu taha, kui sooritus ebaõnnestub, siis lased lihtsalt käsivarred poole tee peal tagasi sirgeks. Seeria lõpus on kangi alla-laskmine minu arvates veel raskem ,kuna siis on lihased väsinud, ja vabalt võib kang alla lastes lihtsalt vastu põrandat kukkuda.
Ja kukla tagant kangi rinnale tõstmine ka raske muidugi.
Aga jah ,et kükipuuris seda teha, ja üleüldse pigem jõutõmmet teha.
asdfghjkl
MemberMul on endal umbes sama lugu. Jõutõmbe järgne lihasvalu on põhiliselt kahes kohas, alaselja lihased ja trapets. Ma arvan, et trapets saab siiski korraliku koormuse kogu tõste jooksul, mitte ainult lõppfaasis, kuna on osaliselt vastutav selle eest, et käed keha küljes püsiksid. Tõsi küll, neil kes tõmbavad küürus ülaseljaga on trapetsi jõud just lõppfaasis eriti oluline.Samas tehes nn Rumeenia jõutõmmet on mul jäänud valusaks just trapetsi ülaosa.
Teen kindlasti sirge seljaga jõutõmmet. Ok, siis see ongi normaalne, et trapets ka vatti saab, arvasin ,et v-b mu ltehnika vale ja see tingib selle trapetsi koormuse vms.
asdfghjkl
MemberKui jälgid mõnda aega oma treening-kava, kus käsivartele spetsiaalselt on vaid 1 harjutus tõenäoliselt ( näiteks pealthaardega kangi tõsted ), siis muude harjutuste käigus käsivars teeb niikuinii tööd ja ajapikku arenebki. Näiteks seljaharjutuste ajal, kus on kätega tõmbed keha suunas, siis neis niikuinii käsivars töötab. Lihtsalt vaja harjutada aastakese ja võiks juba tulemust tunda/näha.
Käsivarres on lihas “Brachioradialis“, see algab õlavarre seest ja jookseb käsivarde, nagu lingi alt näed. Seda võiksid treenida, see töötab siis, kui käsivars tõstetakse nö neutraalse haardega (st, mitte pealt ega ka mitte althaardega) õlani, nagu siin:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachi…HammerCurl.html
Aga mingeid väikeste raskustega spetsiaalseid erilisi käsivarre harjutusi teha pole suurt mõtet minumeelest.
Vt ka siit Brachioradialis-e lihast::
http://www.forearmstrength.com/forearm_bar_ef-ps_008.htm
Nagu näed, on see pakseim lihas käsivarres.
Ja kui vaadata seda minu avatar’i pilti siit, siis mõneti on seda lihast ka näha käsivarrel kui ma nüüd lihasega ei eksi, et siis lihtsalt ilmsestamiseks, et seda siis tuleks treenida.
asdfghjkl
MemberOlles ise experimenteerinud jalalabade pooramisega, polnud mingeid muudatusi, kuid kui hakkasin kasutama teistsuguseid harjutusi ja metoodikat, oli areng pea et momentaalne! Yks nendest harjutustest on “donkey calf raise” soovitan seda proovida ja sooritusele erilist tahelepanu poorata!1. hoia jalgu p6lvedest taiesti sirgelt!
2. ara kasuta varbaid pingutusel, pea pool jalalaba peaks platformil olema
3. Kasutades vood ja ketti, hoia korsetilihased pinges, valtimaks vigastusi!
4. tee harjutuse negatiivset faasi 3-5 sekundit ja positiivset 1-2sek ning hoia venitust m6ned sekundid
5. tee kindlasti paar soojendus seeriat hea tunnetuse saamiseks, too seeriad v6iks alguses olla 5×6-8
M6ned pildid http://images.google.ee/images?hl=et&q…sa=N&tab=wi
“donkey calf raise”-i pole proovinud, proovin seda juba ülehomme kindlasti, thx kogu info eest!
asdfghjkl
Memberkindlasti on ennegi juttu olnud, aga ei leidnud hetkel, et olen viimasel ajal joonud veega segamingi tavalist kohupiima,18% valku, yhest 250grammisest saab siis 45 grammi valku, et kas ja mis vahe on võrreldes valgupulbritega. kas on oluliselt kehvem ja vähem mõju jne.14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:
“
http://www.tere.eu/products/tooted/kohupiim
Kohupiim 5%200g
Koostis: rasvata kohupiim, rõõsk koor.
100 g toodet sisaldab keskmiselt
energiat 116 kcal (488kJ) süsivesikuid 3,6g
valke 14,2g rasvu 5,0g
“
Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.
Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.
AutorPostitused