asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
Member2. Olen märganud on 2 tüüpi kuklataha tõmbeid (selja harjutus). On väiteid, et peab tõmbama ette rinnale, teine arvamus on, et kukla taha. Kumb siis on õige? Tehakse mõlemaid. Algajale on vist rinnale tõmbamine parem, vigastuste võimalus (õlalihaste, liigeste) on väiksem?Võid ju ühes trennis vaid rinnale tõmmet teha ülalt, järgmises trennis aga kukla taha. Mõlemad mõjutavad lailihast veidi erinevalt, aga üldiselt üldjoontes samamoodi, ma ütleks nii.
asdfghjkl
MemberSee on kindlasti hea investeering. Mul oli üks 8kg hantel nooruses (mitte-reguleeritav, mõlemad otsad olid tõukekuuli kujuga, see hantel on müügiks kui keegi soovib, pean sel juhul maale sõitma ja ta ära tooma), ja sai sellega pähkleid purustada, ja õlavarre (peamiselt triitsepsi ja õla arvelt) üsna jämedaks, kuna oskasin vaid kahte harjutust, aga pikemad seeriad ja käsi arenes, niiet head treenimist sulle:)
asdfghjkl
MemberMerka – IgaühelSee video on seal lool on küll hästi keerukas ja huvitav:) Lugu muidu pole viga.
asdfghjkl
MemberKüsimus laiemale ringile-mille poolest oli USA sõda Iraagi vastu rohkem õigustatud kui praegune sõda?Vastus võiks olla selline:
Et too Iraak ohustas kogu maailma oma massihävitusrelvadega, Hull-Hussein oleks maailma õhku lasknud pikapeale, kui teda poleks takistatud, see sobikski õigustuseks tollele sõjale. Praegu Gruusia kogu maailma õhku lasta minuarust ei saa, kuna nad seal üldse nälgas rahvas, pole raha söögi jaokski, rääkimata tuumarelvadest siis.
asdfghjkl
MemberKes lippu ei leia, siis see on videos viiendal sekundil, vasakul serval.asdfghjkl
MemberGruusia on seal staadiumis hetkel, kus Eesti oli 80ndate lõpul.
Eks seal toimubki veidi sõdimist siis.
asdfghjkl
Member“Kolmapäev – JALAD, ALASELG”
Ebareaalne kooslus on need kaks.
Ebareaalne ka et 6 päeva õhtud vabaks saad jõusaali jaoks järjest.
asdfghjkl
MemberÄärmiselt kõhna tundud olema.
Kiirelt massi kasvatamine on teisisõnu öeldes kiirelt kõhu kasvatamine, lihastega seal palju pistmist pole.
Soovitaks baasharjutusi teha 3X nädalas (kükk, jõutõmme, rinnalt surumine), ja süia 4X päevas valgurikast toitu, pulbreid mitte süia, aeroobset mitte teha. Ja ühes kuus prognoosiks 1kg kehakaalutõusu.
asdfghjkl
Memberbas rutten vs ruben villareal:täielik lowkick ko.
See video oli jah heaks tõestuseks lowkicki kohta, seal see toimis tõepoolest kenasti:
http://img146.imageshack.us/my.php?image=lowkick2zo2.jpg
Thx.
Ja “Fight Science MMA” video ka hea!
asdfghjkl
MemberAga mis selle sääre murdumise põhjustas, seal ülaltoodud videos?
Kas löök oli tehniliselt vale, või lööjal lihtsal luud hõredad, või plokk oli õnnestunult põlvega tehtud või mis?
asdfghjkl
Memberhttp://www.kalevspa.ee/?id=10936
—
See “personaal-treening” peakski tähendama seda, mida sa soovid:
“Personaaltreeningud – Erkki Murakas; gsm +3725 28 5096; erkki.murakas@kalevspa.ee”
Veebilehel pole jah kuigi letavalt see kirjas võib-olla, aga ma olen üsna kindel, et kui helistad või meilid neile, siis saab neilt vastuseks infot, et trenne viivad nad läbi küll.
asdfghjkl
MemberSamas ka võib sul niimood juhtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=pyaa8BNTGLg…feature=related
Nagu videost näed,on ka blokeerimis võtted,n see mida ta vastane kasutas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal oli ühendus lööja sääre esiosa ja löögisaaja põlve vahel vist, siis muidugi põlv on tugevam kui too säär keskelt, see video kinnitab ka nagu, et tegu üleüldse rumala kasutu löögiga:)
Isegi kui niiõnnetult löök ei lõppe, siis nagu tundub, et lööja saab alati rohkem damaget.
asdfghjkl
MemberÜritatakse vigastada reielihast. 1 jalaga võitleja on ………………. . Tasakaal tuleb treeninguga. See on suht paratamatu, et selg, külg liigub ette vahel, kuna löögi inerts on suur ja tehniliselt löök oleks tugev, siis on vaja keha keerata. Jalad muutuvad aja ja treeninguga tugevamaks, algul on küll jah, et oi ja aih, kui kuhugi pihta lööd. Kui tahad proovida mis tunne see on, kui ma sulle täiega reie pihta löön, siis palun………..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, sedalaadi reie sise või välisküljele löömist peangi silmas, nagu seal toodud videos ohtralt valge tüüp sooritab:
http://img525.imageshack.us/my.php?image=legkick1ql9.jpg
Minu nägemist järgi mustanahalisele need korduvad laksukesed ei tee midagi, ja kogu matshi on ta jalul normaalselt.
Samas loogika ütleb, et reies on pehmendavat liha reieluu ümber rohkem, kui lööja sääre esiosas või jalalabas, seega peaks lööjal ju valusam olema, kui löögi saajal.
Võib-olla praktiseerides jah millegi pihta jalaga lüies siis valu aja jooksul nagu kaob ära, ja siis sedalaadi löök tuleb kasuks, kui keegi saaks näidata videot, kus sedalaadi löögist tõesti nähtavalt kasu on, siis usuks seda küll.
1. küsimus veel:
kas vastu reit lööki saades tuleks löögi vastuvõtjal reie lihaseid pingutada, et löök nii fataalselt ei mõjuks, või pole vahet, võib ka lõdvalt reit hoida ja löök vastu võtta?
asdfghjkl
MemberSry ,et ma nii loll olen aga kysiks,et kuidas saab aru ,et järgmine päev on lihased piimhapet täis,mis selle tunnusmärgid on…?Ilmselt mõtles tunnsmärkide all lihtslt seda, et lihas oli valus. See valu aga pole niivõrd piimhappest, vaid peamiselt lihtsalt koormusest tulenevatest lihas-haavanditest. Kui treenitakse hilja õhtul, siis ei puugi lihasvalu järgmisel päeval veel kõige tugevam olla, ülejärgmisel aga küll.
-
AutorPostitused