asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberOleneb vast ka mis liiki jõutõmemt teha. Olen teinud kükipuuris nii ,et kang asub põlvede kõrgusel või sealkandis ,et siis kõrgemal, jalad jäävad nii üsna sirgeks kogu soorituse ajal ja saab keskenduda alaseljale rohkem. Nii tehes sain kunagi lisaks alaseljale ka trapetsi keskosa valusaks.
asdfghjkl
MemberMa soovitaks 5p kava küll proovida. Mina proovisin seda kunagi põhjusel, et tundsin et ei saa korralikult ühele meelislihasgrupile keskenduda 4p trennikavaga, siis tõstingi selle lihagrupi välja 5ndale päevale, ja olin rahul ja tundus, et ületreeningut pole, olin 3-4 kuud 5päevasel kaval, siis tulin 4 päevasele kavale tagasi. Arvan, et tollal oli probleemiks see, et arvasin, et lihasgrupile tuleks ikka võimalikult palju harjutusi teha ühes trennis, ja nii need trennid pikale venisidki ja 4 päevaga hakkama ei saanudki sel põhjusel. Seejärel ühel hetkel jõudsin vastupidisele arusaamale, et harjutusi tuleks teha võimalikult vähe, ja nüüd ongi 3-4 päevane treeningjaotus minu arvates üks parimaid, aga 5p kava kogemus on hea, proovi järgi, saad tunnetada, kuidas süda vastu peab, kus asuvad su ületreeningu piirid jne. Reaalset kasu 5p kaval 3-4p kava üle ei ole ma usun, areng toimub üldjuhul 1h trenni puhul ikka paremini kui 2h puhul ma arvan, et kui otsid lahendust, kuidas arengut kiirendada, siis viies lisapäev vaevalt et miskit erilist kasu toob, kahju aga ka mitte, saab hea kogemuse ja omamoodi vaheldust/üllatust.
asdfghjkl
Memberlõpetasin tööpäeva, käisin just wc’s, nüüd lähen teen ühe Rumba ja siis panen kontori alarmi peale.
asdfghjkl
MemberKui võtan ühe kapsli seda Tribulust…
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=400
..siis mitu millugrammi on oodata testo taseme tõusu päeva kohta?
—
Aaa..”30% võrra või rohkem.”, et mingi 1-3mg siis tekib rohkem mehisust nagu ma aru saan, kas saan õigesti aru või?
asdfghjkl
MemberKas sa tantsid peale sööki või suitsetad?Vaatasin, et rumba küla näib ka olemas Eestis:
http://et.wikipedia.org/wiki/Rumba_k%C3%BCla
Ostsin hommikul vanade aegade mälestuseks ühe paki 30 eegu eest R-kioskist. Leek’i müüdi ka.
asdfghjkl
MemberSöön kolmandat einet täna, et eilsest seljatrennsit taastuks kiiremini ja et täna õhtuseks seljatrenniks energiat jätkuks. Teen pärast sööki ühe Rumba, ei jõua ära oodata seda, söön kiiremini siis.
asdfghjkl
MemberMinul ei valuta selg peaaegu kunagi, seepärast treenin nüüd igapäev selga senikaua, kuni valutama hakkab. Et trapetsi ülaosa ja alaselg valutavad küll nagu vanale inimesele kohane, aga jutt käib siis nö muust selja osast- lailihas, trapetsi keskosa, ümarlihased ja muud vigurid seal.
Alaselg on eriti tubli, seal jõutõmbest valutab lausa selgroo-kont vist, mõnus terav valu juba nädal aega, ei saa enam jõutõmmet teha.
Mida siis soovitada? No soovitaks üllatada lihast piisavalt tihti, kui vaja siis igal trennil lausa. Üks ülla-variant on ülemõistuse suure enneolematu raskusega lihast treenida, teine variant on teist harjutust proovida, kolmas variant on teha nädalane puhkus misjärel treenida taas lihast sel juhul nädalase puhkuse järel trenn üllatab valusaks ikka, neljas variant on proovida nagu mina teen- teed igapäev samale lihasele trenni, küll ta valusaks muutub mõne aja pärast, kuhu tal pääseda.
asdfghjkl
MemberKui vahe kahe treeningu vahel on suurem, siis on lihas pärast trenni valulikum ja on seda ka kauem, olen tähele pannud ja kui vahe liiga pikk on olnud, siis ei tohiks kohe päris maksimumiga treenida, pärast on tõesti kehv olla ja mitte ainult tugeva lihasvalu pärast, vaid üldse on selline kehv tunne nagu oleks palavikus ja haige.Ise ma hindan treeningu efektiivsust samuti selle järgi, et treenitud lihased peavad ikka vähemalt 2 päeva valulikud olema.
Näiteks mind ajas tõsiselt naerma Charles-i blogist loetu, et ta treenis kogemata selga nii, et ainult 1 vaba päev oli vahel, ehk siis ülejärgmisel päeval peale teeeningut. Sel päeval just ongi lihasvalu kõige rohkem tunda, mul vähemalt. WTF? Pole ju võimalik mitte tunda, et selg alles üleeile trenni sai ja seda nüüd uuesti treenida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas ma ei ütle, et selline 2 või 3 päeva valutavate lihastega meetod ongi nüüd ainuõige ja kõigile sobiv, aga muud moodi ei kujuta hästi ette, sest vastasel juhul peaksin küll ikka väga kerge trenni tegema ja see näeks välja pigem aeroobne.

Minust räägid? Minu kava oli inspireeritud sellest artiklist tol päevadel:
asdfghjkl
MemberEks ta jõutõmbes töötab kah, kuid vähe. Mul on endal olnud pärast rinna päeva lailihas valus.Väga kummaline, et lailihas rinnapäeval valus on, või et jõutõmbe päeva järel kõhulihas valus on, ju siis ikka sooritus on mõneti vale.
Mõtlesin ka seda, et v-b mõne harjutuse juures, mis ei nõua üldse kõhulihast näiteks, pingutan automaatselt niisama kõhulihast märkamatult, et selline reflektoorne lihase-liigutus, et kasu tast pole, aga pingutab ikkagi, kui sooritus raske.
asdfghjkl
Membertoo hapukoore müügitöö on siin foorumis nii võimas olnud viimasel ajal ,et pigistan tihti isegi seda otse pakist suhu nüüd viimasel ajal. Lihas pole ekstreemselt kiirelt paisuma hakanud, aga jõutõmme nagu on arenenud küll, ju see hapukoor on mitmeti kõigeks hea.
asdfghjkl
MemberAga mis varustus teil seal stuudios on?
Kas sangpomm on?
Või muu atribuutika, et kergelt soe sisse teha enne pilte?
asdfghjkl
MemberMa olen seda joonud küll. Aga minu arvates on see nagu iga jogurt, et sisaldab suurel hulgal valget suhkrut, ehk siis sedalaadi kiiret süsivesikut ohtralt, mis kohe pekki läheb. Et rasva-sisaldus pole seal oluline, kül laga suur süsivesiku sisaldus. Aga mitu % seal süsikaid oligi, ei viitsi vaadata hetkel.
asdfghjkl
MemberV-b su organism ei talu mingit toiduainet, näiteks piima, siis tekibki kõhus ärritus, väljendub korisemisena.
Ei tea, kas uskuda, et stress jm vaimne ebastabiilsus võib tõesti ka seedimist mõjutada, aga v-b tõesti võib:
“2/3 juhtudest on kõhu korisemise põhjuseks hoopis vaimne pinge!”
(http://www.lapsemure.ee/forum_est/viewtopic.php?f=144&t=13911&start=0&st=0&sk=t&sd=a)
Mul hakkas kõht korisema siis kui olin mitu kuud regulaarselt 5x päevas söönud, ja hakkasin ühel päeval seda regulaarsust muutma, jätsin kell 15 õhtuoote söömata, ja kohe oli korin. Mulle tundus, et see oli just tühjast kõhust, oleksin pidanud regulaarselt edasi sööma, oleks maos/sooles mõni palake olnud, poleks korina olnd ma usun. Hiljem, kui vaikselt 5x regulaarse söömise asendasin 2-3X päevas regulaarse söömisega, siis see korin kadus, et organism harjus 2-3x näljutamisega ära kenasti hiljem, ei korisend ega torisend, kuhu tal pääseda oli.
asdfghjkl
MemberAlaselja sügavust soovitan ka mõõta, kui jõutõmmet aeg-ajalt tehtud juba. Mis tehnikaga aga seda mõõta?
Plasteliin/vaha/tainas näiteks alaselja vaosse esmalt, seejärel kookida see välja ja mõõta tolle joonlaua-skaalaga tikutopsiga, see peaks optimaalselt hea joonlaud olema.
asdfghjkl
MemberProovisin eelmisel nädalal esmakordselt vesipiipu, noh selline omamoodi huvitav tegevus, aga head nikotiini laksu sellest ikka ei saa, et vesipiipu sigarettide asenduseks maha jätmise huvides ei kõlba ette võtta. Mul suitsetavad käesolevas töökohas 3/5=60% töökaaslastest, pakun, et hea mahajätmise variant oleks leida töökoht, kus see % oleks 0. Aga suitsetamine jõutrenne nagu ei nurja siiani minu arvates, saab enne ja pärast trenni suitsetatud. Üks eriti suur pluss suitsetamisega töö ajal on see, et tõusen kontori toolilt ülesse ja lähen rõdule kaugusesse vaatama, silma ja vaimu puhkuma, ilma suitsupausita oleks nigelam seis. Muidugi on käinud peast läbi mõtteid, et võib ju sinna rõdule rosinaid vms sööma minna, aga see on selline teoreetiline mõte, praktiliselt ei toimi see küll, kui ei suitseta, siis istudki kuvari taga terve päeva niiet silmad on õhtuks pelmeenid. Mida võiks proovida on see, et ostaks vesipiibu kannukese omale rõdule, siis tõmbaks seda nikotiini asemel, see teoreetiline plaan võiks praktikas äkki toimida küll, tõmbaks nii seal rõdul juhe suus mõned nädalad, siis saaks keha nikotiinist võõrutatud.
-
AutorPostitused