asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberTollel kergejõustiklasel tekib äkki nüüd veresoonte umbe minek, sest on kusagilt meelde jäänud, et kole-sterooli mingi tase pidi kasulik olema kehale, kuid kõrgem tase jälle kahjulik, peamiselt seetõttu, et veresoon läheb umbe. Ja seal artiklis nimetatud lisand sisaldab Steroole mitmesuguseid.
Kas need steroolid, mis seal lisandis on, või muud steroolid, mis pole küll kolesterool, aga teised selle grupi sõbrad, suudavad ka tekitada selle, et veresoon läheb umbe? Või neid steroole selles mõttes kartma ei peaks?
asdfghjkl
MemberPäeva jooksul peaks kindlasti saama toidust nii valke (muna, kana, kala, liha, piimatooted), süsivesikuid (näiteks pruun riisOluline on kindlasti see, et inimesed ei arvaks, et valguallikaid on 5-6 tükki, ja rohkem pole. Riis ise-enesest sisaldab ka valku, ja seda peab arvestaja kindlasti arvestama. Võrrelda nüüd piima ja läätsesid, et kumb siis valku rohkem siladab, kumb on valk ja kumb on süsivesik (?) – no mõlemas ilmselt on valku, ja seda ka päevase kaloraashi kosotaja peaks arvestama. Kusagilt on kunagi rõhutatud, et, arvestada ehk loendda, on vaja vaid loomseid valguallikaid, see pole õige, valk on valk, ja läätse puhul teda piimast kehvemaks pidada pole mõtet. Valguallikateks on mitmed toidud, ubadest, kuni lasanjeni, seda ka oluline on alati mõista ja mõista anda. Pidasin oluliseks seda üle täpsustada.
asdfghjkl
MemberSUlle, pakk sahharoosi,nisujahu ja puuvilju kätte ja “fill your boots, mate!”Amarillo, on ilmselt noor ja sh andekas organism, võib lisaks meele ka purgeri-dieediga* head vormi hoida, ma arvan nii. Las Amarillo vastab sellesamale teemale siin 5a pärast, siis ehk muudab oma öeldut, või, võtab ka sõnasid lausa tagasi.
Mina isiklikult näen viimasel ajal nii, et toitumise kunst kui selline on kahest aspektist sõltuv:
a) noor organism on niivõimas veski, et ka purger läheb seal läbi niiet pole probleemi
B ) olenemata selles kas noor või vana, dieet ei mõjuta piisava kaaluga siin, juhul kui, isik on tõepoolest nö paksusele määratud olema, nimetagem seda siis geneetliseks soodumuseks, või muuks, seal ainevahetus on selline nagu ta on, aeglane, seal midagi tiduga mõjutada pole.
asdfghjkl
Memberah et neist õlledest sul see lisakaal tuligi jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capri-corni vanus on niikõrge (30+a), et seal erineb niipalju erinevalt noortest (kuni 20a) vormi hoidmine. Noor kuni 20a neiu võib süia midaiganes, ja olla heas vormis ilma mingi treeninguta ega toitumise jälgimata, ja nii enamikel noortel, erinev on aga vanemate isikute puhul asi, seal juba on raskem vormi hoida nagu praktiline elu ja statistiline pilt näitab. Seal vaja juba teadmisi ja katsetamisi. Seega kui sa pakud et õlle miskit seal määrab, siis täiesti nii see võib olla. Noore inimese puhul aga kindlasti see õlle midagi seal ei määraks. Ses suhtes soovitan mõelda asju, vanuse aspekti suhtes.
september 24, 2009 at 8:31 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 24 septembril on Luxus batoonid 12tk Fast ilt #221877asdfghjkl
Membertublid olete,
eriti
“Madis232, , 21:09”,
et saab selgust paljudele, kuidas oksjoni reeglid siis on selgelt.
Eks homme hommik annab selgust.
Batoone ostaks isegi, aga mitte kallimalt kui 8kr tükk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegu ju valgupulbriga, mis batoonikujule kuivalt pandud, üpris jälk ju või mis? Ostsin töökaaslastele neid asju sügisel, enam ei osta.asdfghjkl
MemberMaga ilma padjata.
Tahad küsida, et kummal poolel siis eksole?
Selleks pead sisse logima et seda küsima;)
asdfghjkl
MemberTere!Mis te arvate kas on ületreening kui ma E,T,N,R teen jõusaali ja siis Kolmapäev ja Laupäev jooksen 20kilti
või Laupäev ja pühapäev poksin ning jooksen lihtsalt 3kilti?
4 päeva jõusaalis, nädalas, on normaalse trennikvaliteedi juures päris koormav, ma usun et enamike jaoks, kui aga viilida neis trennides, siis võib ka 5nda trenni teha juurde. Ma pakuks liht-harrastajale kuldreegli, et nädalas üle 3 jõutrenni ei tee. Aeroobse osas minuarust polegi mõtet palju räräkida, jõutrenn annab oma impusli piisavalt ainevahetusele ju, testosterooni jm näol, et veski käib kiiremalt nende kolme jõutrenni näol ju anyway. Et panna veel kiiremalt tööle, või effektiivsemalt 1ks tunniks? No pakun, et aeroobsega üle pingutada pole mõtet, pigem määravam on shokolaadi hulk menüüs, kui too tunnike jooksu. Kokkuvõttes vastaks nii ,et tekib ületreening selliste variatsioonidega mis pakuti, ja tuleks teha ca 3X nädalas jõutrenni, ja max 1X nädalas aeroobset trenni, st jooksu.
asdfghjkl
MemberIga kevade alguses ma teen ka esimese jooksu trenni metsas, ja siis o nsama mida räägid- treenimatuse tunne.
Sedalaadi jooksutrenni olen teinud juba pikki aastaid, alates eelmisest sajandist, see jooksu.hobi on mul ainus spordi ala mida olen pikalt teinud järjepidevalt, ja selle kohta olen täheldanud, et toda hingeldamist jms nõrkushogu sab täiesti ise valitseda,
sel hetkel kui jooksed, suudad täiesti tunda, kas oled rihm* mõne hetke pärast või pole, kui teed tüüpilist ühtlase tempoga jooksu, siis tunned ju, kui hakkad rihmaks minema, siis on kaks lahendust:
a) psühholoogiliselt sisendad, et rahu ainult rahu, ja jõuab veel, kui vaja, võtan hetkeks hoogu maha, ainult hetkeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teed minuti rahulikku jooksu, ja lisad selle järel taas hoo sisse ja lsed järgmine veerandtund korralikult edasi, nii esimese tunniese jooksed kevadel ilusti ära.Oluline on just jooksma minnes meelestatus, et võta asjad kohe esimesel sammul põhimõttel, et see on nii kege asi, ja nii see saab ka olema.
Kui hiljem teed intervall-jooksu, siis peaks treenitus olema paem juba, ja mingit psühholoogilist lähenemist sina vaja poleks vaja, ise jooksin nii ca minuti üpris max-kiirusega, sejärel lasin sörki mõned minutid, mis oli puhkuseks, algajal on aga need sörgi minutid mitte puhkuseks, vaid eesmärgiks.
asdfghjkl
MemberSiin on näide pakukesest, ja kõhnast inimesest:
http://img6.imageshack.us/img6/5996/2007vs2008dec.jpg
Too paks,
lasi tüüpilist jõutrenni,
ja toidusedel oli ka tüüpiline,
kaldus vaid õrnalt valgu-dieedi poole, kuid kaloraash oli enam vähem neutraalne selles mõttes, et ega ei kulutatud palju rohkem kui tarbiti,
ja nii aasta jooksul saadi kaal alla nagu pildilt näha, kuid, seejuures miskit lihasvormi ka polnud, kuid, kuna pikema aja jooksul suudeti psühholoogiliselt neutraalsest-kergelt-negatiivsest kaloraashist kinni pidada, siis,
kaal langes, ja mõneti ka rasva%,
et too pilt näitab aastast kaalukaotust, kus söödi neutraalselt, kergelt negatiivselt võib-olla, ja tehti tüüpilist jõutrenni, mingit aeroobset tehti suht vähe, hoides mõttes vaid mõtet, et teeks niipalj uaeroobset et süda vlautama taas ei hakkaks.
Kas siis soovitada teha nii? Pigem soovitaks üldse lühiajalised eesmärgid lõpetada. Eesmärgiks on jõutrenn ca 3X nädalas, see võiks olla alati surmani menüüs*. Söögisedeli juures tasub mõned aastat proovida erinevaid metoodikaid, sh kindlasti süsivesikuvaest dieeti, mis kuuldavasti niimõnelegi nende lühiajalise katsetamise järel ei pidavat toimima, kuid soovitaks peareeglit järgida- et kui paksuke ei taha olla, siis kärbi päeva-kaloreid.
Ma soovitaks tegeleda ca 3X nädalas jõutrennifa, aeg-ajalt ka aeroobset teha südamele, ja süia nii nagu vorm hetkel lubab, näljutada-dieeditada lühiajaiselt hetkeks ei soovita.
asdfghjkl
MemberIga treenija tunnetab sellist kokku kukkumise tunnet, kui:
a) on treenimatu ehk algaja. füüsis on nõrk.
B ) on söömata enen trenni olnud.
Üks neist kahest või mõlemad võisid olla põhjuseks minuarvates.
Pigem päevane toidusedel pole põhjuseks, vaid ajastus, et enne trenni ei söödud mitte midagi, oleks vähemalt hamburgerit söödud enne trenni, poleks kokku kukkunud, vaid hoopis puuksu lastud rõõmsalt, seega miskit toitumist muuta pole mõtet, pigem võtta teada asjaolu, et trenn vajab energiat, ja, treenitust.
asdfghjkl
MemberAusaltöeldes see rasva propageerimine hakkab juba mingil määral häirima.Ütlen ausalt, ka mina proovisin toituda Fred Antsoni soovituste järgi, jättes näiteks süsivesikud hommikusöögis praktiliselt täiesti ära ning ma ei tundnud end hästi. Pea ei töödanud ja kõik muu sellega kaasnev. Õpilase seisukohapealt mõtlesin, et miks end nii piinata. Võib-olla tõesti harjub keha sellega mingi teatud aja tagant, aga minul selleks eksamiperioodil mahti polnud. Toitun “vanade soovituste” järgi ja olen rahul.
Head mõtted.
Omalt poolt lisaksin 2 mõtet lisaks.
Lisaks loomsele valgule, mida on 5-6 eksemplari praktilises toidulauas, on ka muid valguallikaid, sh terad nagu tatar ja läätsed ja pudrud, ja ei maksa arvata et need toidud halvad on. Niiet minuarvates pole pudrul kui sellisel midagi halba, olgu kasvõi mannapuder moosiga. Kuid, nn rasva-valgu-diiet, kui selline, tundub, et tahab sisse-elamist omajagu aega ikka, enne kui töötama hakkab, et mulle tundub, et 4 kuud sisse-elamiseks minu puhul on liiga lühike aeg, et alles sügusest ehk septembist saati, ma olen täheldanud huvitavaid vastuseid olles dialoogis oma kehaga:D Kui tohib nii väljendada end. Et ma vastaks sellele teemale siin uuesti detsembris kui sobib, sest mulle tundub, et keha on kevade lõpus alustatud liha-dieediga alles nüüd hakanud hästi kohanema, st 3-4 kuud hiljem, ja kõik uimasuse teemad, rasva kogumise teemad, jm, on minuarust eriti rutiinselt kenasti heal tasemel nagu ma tunnen nüüd alates septembri kuust, kaal pole ka enam 80kg, vaid 79kg, aga see selleks. Et kokkuvõtta valgu-dieedi teemat, siis ütleksin, et tundub inimkatse läbi see, et tõepooelst mitte arvuti, vaid ka inimene, on programmeeritav, menüü kaudu, et see mõjutab kuidas energeetika ja ainevahetus toimib.
( Kel kahtlusi on, siis ennatlikult ütlen ette, et olen kaine, ja mitte marsilt.)
asdfghjkl
MemberMõlemad lingid mis siin toodi,
tekitavad esimese nädalaga jalalaba taha, ahilleuse kõõluse algusesse villi,
samamoodi nagu ka 190kr maksvad Rotermanni keskuse botased.
Minu kogemus on, et on ainult üks nimetamisväärne erinevus:
botas versus kets,
viimane põrutab jalga tõepoelst liiga tugevalt,
esimene aga jah pehmemalt,
olgu ta firmamärgiks siis mistahes nimi.
Minusoovitus oleks Rotermanni 190kr-seid valida.
asdfghjkl
MemberMinuarust, on hea retsept vaadata subjekti vanemaid.
Näiteks vt enda ema ja isa, või vt oma potensiaalse tulevase elukaaslase ema ja isa, sellsieks ka laps muteerub lõpuks.
Kui on näha, et üks vanematest on paks, no siis tõenäoselt ka võsuke neil paksuks kulgeb.
Nii tundub üpris tõenäone vaadelda minumeelest.
Nn andekus on erinevatel aladel kindlaks määratud mõiste niivõinaa, et kui oled juba 18+ aastat vana, ja kael on peenike ja pikk, siis oled andekas, balleriin, see kael on ja jääb andekaks elu lõpuni, mis siin geene enam uurida.
asdfghjkl
Memberosade viinamarjade, minu arust kindla sordi viinamarjade, vein, pidavat sisaldama kasulikk uainet rohkem, kui viinamarja mahl.
Teema kus sellest räägiti :
asdfghjkl
Memberniivähe ei joo enamik lihtsurelikke.
tervislik seisund on nagu võrrand, mille üheks komponendiks on stressi tase, negatiivne komponent, seda komponenti nende paari õlle näol, või, veini näol, kahulikuks selle võrrandi jaoks pidada ei saa küll. On isegi tehtud uuringuid, et viinamarja mahl on kehvem tervislikus aspektis kui viinamarja vein, ilmselt seal põhimõte sinna ka õlle puhul läheb, et pigem kasulikum see on, võrreldes kaljaga.
—
vitamiinide osas ma usun et mingeid vitamiine sealt õllest ei omastata, see aga lihtsalt eelarvamus, mingit tõendust sellele pole leidnud, lihtsalt arvan nii. Kasu pigem stressihormooni rahustamises, iga alkoholi puhul.
-
AutorPostitused