asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberCa ja Mg kohta üks huvitav pdf on siin:
http://www.curesnaturally.com/Articles/Mis…mandCalcium.pdf
Kuidas siis oleks õigem, kas manustada Ca ja Mg eraldi või üheaegselt?
Ma saan aru, et Ca ei “takista” Mg omastamist kui Mg on piisavalt, kui aga Mg on vähe siis Ca omastatakse ja Mg mitte, kuna Mg on Ca omastamise protsessis nagu abiline. Seega kui kapslis on piisavalt magneesiumi, mida tõenäoselt on, siis võisk arvata, et omastuvad mõlemad kenasti.
asdfghjkl
MemberMa olen ni iaru saanud, et kollesterool on aine, mis ujub veres ringi. Ja see, kui palju teda sinna ujuma lastakse, ei sõltu sellest kui palju (dieet-)kollesterooli, rasva ja süsivesikuid sisse süiakse, et see hulk, mis lõpuks veres ujuma hakkab, see sõltub muudest asjaoludest. Üheks asjaoluks on mingid nö geenid, mis määravad kui palju seda kolesterool iverre ujuma lastakse. Neil kellel on need geenid halvad natuke, neile antakse elu jooksul tablette, mis need nn geene ohjeldavad, milel tulemuseks ei uju niipalju kolesterooli veres. Et mingid geenid määravad seda kuipalju kolesterooli tase inimesel on. Kusagilt on nii meelde jäänud. Seega pole mõtet nagu lugeda munade ja saia kogust, et kui sul on geenid head, siis niikuinii kolesterooli on normis ehk hea, kui on halvad geenid, siis sööd sa muna või saia ükskõik kui vhe/palju, ikka on normist väljas see tase. See lihtsalt kusagilt nii meelde jäänud, parandage kui asi nii pole.
asdfghjkl
Member(Aga mis see burks siia puutub? Burks pole mingi tabu-teema ju.)
Siia spetsialistide foorumisse on alati mitte-treenerid ka vastanud, ma ei pannud isiklikult vastamise ajal näiteks tähelegi, et tegu “Küsi S…lt” foorumiga on. Moderaatorid võiks siis selgelt siin miskit ette võtta, et pange hoiatused kõigile selles foorumis postitajatele, teavitage reeglid üle aeg-ajalt vms. Praegu on kaos, et tohib siis burksist siin edasi arutleda nüüd või ei tohi, ja ka uuemad teemad siin alam-foorumis, kreatiinist, ka seal tahaks konsultatsiooni anda, sh ka burksidest rääkides. Et tohib siis või ei tohi?
asdfghjkl
MemberSelle burgeri-teema kohta, arvan ma nii, et kui valida burger või valida mitte-midagi, siis kasulikum on valida burger. See burger tagab tõenäoselt selle, et ei hakata keha lammutama energia saamise eesmärgil.
asdfghjkl
MemberHAHAHAH ausalt, thank you for making us laugh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kas sa ise aru saad mis selle viimase vastusega daemoniumile öelda tahtsid??? intuitiiv-teaduste valdkonnas ??? arendab alkoholi joomine vaimu..
opaaaamis manipulatsioon??? mis toimus sul?? mõtled liiga üle ja üritad liiga tähtsus täis ja intellektuaalne välja paista..sellepärast on su vastused sisutu filosofeerimine!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma oleks pidanud googeldama, ja oleks leidnud jaburale küsimusele jabura vastuse, stiilis, et näed neegrid joovad lõkke ümber alkot ja eiteamida muud veel, ja vaimsus on laes.
Sisutu ja teemast väljas on see jutuajamien hetkel, need kustutatakse ära.
Filosofeerimine võib mu jutt olla küll, ma ei vaidle vastu. Sinule ei oska aga miskit soovitada, jätad eriti ebastabiilse mulje.
asdfghjkl
Memberjah jään alkoholi vastaseks, miks peaks muutuma.Sinu postitused on jah ilgelt julmad lugeda.
Minuarust on see õige kui oled karsklane.
Sinu postituste kohta kommenteeriti ka eespool juba, et nad ei näe niihead välja kui sulle tundub.
Ma arvan nii, et lihtne on öelda, et interneti teema ei mõjuta üldse, tegelikult aga on vastupidi, need keda ebastabiilseks ja ärrituvaks nimetati, need reaalselt ka sellsied ärrituvad reaalselt olid. Sellest minupoolt ka soovitus, et võta ise kergemalt käesolevat jutulõnga, ja püsi teemas.
asdfghjkl
MemberVata,niikaua kuni siin ei teatatud,et mittejoojad on idioodid ja ekstemistid,see teema mind ei huvitanud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see on tüüpiline nö ring, või kuidas seda kirjeldadagi, et “kes siis alustas tegelikult?” või “kes on süüdi?” vms:) Minu jaoks sama ring, mis sullegi. Vaatasin, et selgelt keegi kasutas üleolevat vaenulikku suhtumist, niemtas looma välja heiteks vist alkoholi, hahaha. No siis hetkeks oli naljakas, seejärel aga tekkis soov selliselt käituva leeri kaotus-seisu viiu, seejuures mitte siis samade vahenditega, mingeid urineerimisi kasutamata siis. Minu jaoks hakkas huvi pakkuam asi sellest momendist.
Keda on enamus,mulle korda ei lähe.Ma arvan, et läheb korda kõik, mis fitnessi mõiste alla mahub, see on sinu hobi.
11-25 aastat tagasi oleksin jätkanud joomist ka siis,kui oleksime koos sõpradega olnud ainsad tarvitajad maailmas.Ja nüüd ei kavatse ma jooma hakata ka siis,kui peaksin olema kogu maailmas ainus karsklane.
Tundub, et mingi etapp sin uelus on ammendunud edukalt, oeld gradueerinud justnagu mingi kooli või kursuse. Normaalne ja ootuspärane ütleks sellekotha.
Mina kedagi ümber kasvatada ei kavatse;ma isegi ei usu selle võimalikusesse.Ma ei usu samuti. Aga ma ei usu, et me ei proovi kasvatada, see (väide) on enesepettus enamikel juhtudel ma arvan.
Taolistel teemadel kellegi agiteerimine on mõtetu.Aga mida ma kangesti teada tahaks – mismoodi ikka see alkotarbimine tõstab intellekti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun, et agiteerida sulle meeldib.
Võin pakkuda sulle ühe visiooni, kuidas alkotarbimien vaimu arendab. See jääb siis intuitiiv-teaduste valdkonda. Ilmselt oskad juba oletada, mis moodi see vastus sulle välja näeks. Võin mõelda ka muid vastuse variante sellele küsimsuele, samas mõtlen aga, st tunnen, et tegu on oskusliku manipulatsiooniga ku iseda küsid ja ei tea, mis moodi edasi toimiksid, kui vastanud olen, ses suhtes huvitav küsimus:)
asdfghjkl
MemberSelle alkoholi mõjust peale, et ta tapab seal miskit, saab tuua ka teistpidiseid väiteid. Pakun, et siin keegi võiks selgelt ka tuua mõne hea uuringu, mis selgitaks täpsemalt asjaolu.
Liht-loogika ütleb, et kui pea muutub “vindiseks”, ja hommikul ei mäleta isegi ja on halb ja valus peal ,siis ilmselt võib väita ,et pigem halba see alkohol ajule teeb. Selel kohta võiks keegi mõne uuringu otsida.
Ise jääksin seisukohale, et alkohol on ajule halb eelneva mõttearenduse baasil. Kuid kuulaks hea meelega, kui keegi selgitaks et eksin.
asdfghjkl
MemberKlge,miks teid nii meeletult häirib,et keegi ei taha juua?Kes joob,joogu – mul savi.
No see väide, et enamik joob, on mõned leheküljed eespool sulle ümber-lükkamiseks olemas. Mine ja anna oma vastus sellele, praegune see postitus sul põhjendamatu vastuväitega on nagu tühi pauk-padrun. Kasutad võtet, et ütled ristivastupidise mõtte, eelpool öeldud vastaste mõttele. No see on hea, aga põhjenda ka siis ära mingil määral see. Ütled et “Keegi ei taha juua”, no vastupidi on ju, kuna “Enamik joob”.
Siin ma savi-kohast edasi ei loe, aga varjund ilmselt jääb selline, et asi pole ükskõik sulle, ilmselt selle väite ümber (ette ja taha) koguneb hulga postitusi sult, mis ei näita savist mingit märki, näitab suurt huvi. Ja see pole halb.
asdfghjkl
MemberSelline l2henemine on ju v2ga lapsik, v6i t2psemalt m22ratledes omane puberteediealistele. Te eraldate ennast ja vastandate muu maailmaga 8eldes, et k6ik enne mind on eksinud, ainult mina olen ainulaadselt taevalikku tarkust t2is.See toodud kirjeldus sobib hästi siin teemas alko-vastaseid kirjeldama. Eraldatud ja vähemuses on ju nemad.
Alkoholi teemade alla, mida fitness.ee s on j2rjekindlalt postitatud oma k2itumise 6igustamise ja heakskiidu taotlemise eesm2rgil, on alati vastusena kasutatud konkreetseid uuringumaterjale, mis ei kinnita teemaalgataja arvamust.See on esimene sisuka-varjundiga mõte siiani selles Topicus. Siin “teemaalgataja arvamuse” all võib mõelda käesoleva vaidluse sisulist alustajat ilmselt, mitte aga Rennosport’i esimest postitust? Konkreetseid uuringumaterjale olekski mõtekas tuua neile, kes alkoholi propageerimist või ületarbimist viljelema hakkavad. Paraku toodi pooldajate poolt lapsik ja negatiivse varjundiga vastus vaid.
Ylikoolis 6pitakse alkoholi kahjulikkuse kohta s88gi alla ja s88gi peale. Ys teie hypotees, et alkoholi tarbimine on kasulik, on ammu kummutatud.…ja teie j2tate halva mulje, kui te eirate j2rjekindlalt oma keha vajadusi, veel enam, te n6uate ysna j2medalt solvates veel teiste heakskiitu sellele.
Ülikooli kohta ei oska sõna võtta, eks seda võib teha keegi edaspidi, oleks huvitav kuulata. Ma ei näe kuidagi, et on kummutatud hüpotees “mõõdukas alko tarbimine on kasulik”, ma arvan, et paljud ei näe et see oleks kummutatud.
Halba muljet on paljud siin jätnud, sellega olen paljud siin nõus nagu näha. Pakun, et selle halva mulje pärast vastas-leer põdema eriti ei peaks, ega siis pooldajad ei hakka arvama, et karsklased näete ongi sellised, ja piisab vaid paarist selgest mõttest, et pooldajatele ammendav vastus anda.
—
asdfghjkl
MemberTundub, et päris paljudele tundub alkoholi vastatste sõnavõtud siin neid (pooldajaid) ennast blameerivana. Minuarust on sedalaadi kehv esinemine tulnud enamike siinsete vastaste pool esinevate isikute poolt. No sisi võiks vastased võtta kokku end, ja edaspidi korrektse mulej endast jätta, ja lõpuks ometi kaua-oodatud selged laused kirja panna, mis neil südamel on jam is kuulamist kannatab. Saab väga selgelt öelda, miks alkohol on halb, ja miks selel propageerimien on halb.
asdfghjkl
Membertuntav rumal intellekt…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda öeldes kujundad sa teiste arvamust sinust mis sellest ütlusest oluliselt ei erine.
vaevalt,et tõekspidamised kedagi otseselt rumalaks teevad.
See sõnapaar intellektist omab head provokatiivsed varjundit, toimib plaanipärselt. Lisaks on see sõnapaar mõeldud sellekohta, kui vastas-leer reageerib asjale nii nagu ta siiani reageerinud on- halvustavate väljenditega jms-ga, sedalaadi reaktsioon on rumal tegu, milleks seda vaja on.
Tõekspidamine- pooldan karsklust- ei saagi rumalamaks ega targemaks kedagi teha hetkel, kuna pole üheselt selge, kas see on rumal või tark tegu järgida sellsit tõekspidamist. On kuidas on, aga alkoholi vastased sedalaadi tõekspidamisi tulemuslikult siin kaitsnud ei ole, küll aga on nad negatiivse mulje endast jätnud. Mis eesmärki nad selelga huvitav taotleda võiks?
asdfghjkl
Memberei jätka, ei vaheta pooli, mina jään alkoholi, kui niisama mõnusa joogi, (mitte tinktuurides ja marinaadides olevate väikeste koguste) vastaseks.Miks pooli ei julge vaheta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa jääd alkoholi vastaseks, siis vähe igav on, kuna siiani mitte-keegi vastastest siin pole osanud selgelt ja veenvalt oma tõekspidamisi kaitsta.
Ja lisaks on need vastased ka kehva mulje endast kui inimestest jätnud, kasutavad imelikke sõnu, labase väljendusega, negatiivse olekuga ja tuntavalt rumala intellektiga. Parem kui ma liituks pooldajate poolele ja nö peseks nendelt selle negatiivse paari väitega maha?
asdfghjkl
MemberHAHAHAH, dude…elupikad laused sul, sõnad üksteise kõrval, mingit tähendust kokku ei anna….sellisest segasest, pikast alko-kaitse kõnest mai saa aru…mis iganes, JOO JOO!
ma väitsin et ei ole nõus, et ilma alkota IGAV ON. aga see, et alko popp on, sellega olen.
ma ei ärritu , ei võta asja isiklikult ning mul on positiivne aura. Enamus karsklasi on stabiilsemad just kui alko-lembesed inimesed….
rohkem ma sinu juhu pahina-sogast aru ei saanud…
Vähe pikalt kukkus tõepoolest välja.
Jätkata võib mõnel teisel päeval, siis võib ka pooli vahetada.
asdfghjkl
MemberAbsol ei ole nõus. kõike muud kui igav. kui ei oska ilma alkoholita huvitavaid asju teha ja mõelda, siis tough luck.Absul. nii see on, oled sa nõus või mitte. Nagu öeldud- aegadest ammudest tänasepäevani on asi popp, oled nõus selle väitega või mitte? Kui ei ole nõus, ja aboluutselt lause seejuures, siis pole teaduslikumat tagapõhja sinu arutlusel, on vaid subjektiivne eelarvamus.
Jah alko on popp aga ära ütle, et MÕISTLIK on ise popp ja massi-meelne olla. f*ck, see kõlab nagu crusade. Varsti hakkavad alkoholijoojad nõiajahti pidama, ja mitte-joojaid tuleriidal põletama.Eelnevalt sa andid mõista absoluutselt muud, nüüd siis väidad, et alko on popp, minu jaoks see on ok suhtumine, ma võin ise tõestada tugevalt ja selgelt, miks alkohol on pigem halb kui hea, ja võin tõestada ka vastupidist, mida näen raskema ülesandena ja näen siiani, et õnnestub väga efektiivselt- alkovastastele on niipalju fakte esitatud korrektsel viisil, ja selleasemel et ühe veenva lausega oma tõekspidamisi kinnitada ja alkopooldajate faktid sellega ümber lükata, nad ei suuda isegi lihtsamaid vastuväiteid ümber lükata, hakkavad esitama subjektiivseid teemaväliseid arusaamu oma mmailmavaadetest, esitades emotsionaalsel nõrgal viisil seda, muudavad ja käänavad oma väiteid korduvalt- selleasemel et veenvalt ühe lausega ümber lükata nö vastaste teooriad, ma küll argumenteeriks paremini alko vastaste asemel, aga see oleks palju lihtsam ülesanne kui alkopooldajate poolel hetkel olla.
Sa ütled “crusade”, ja eelnevates postitustes samuti emotsionaalselt miskit arusaamatut, mis midagi ei tõesta, tõestab vaid ühte esimesi väiteid, mis muide veel jõus on siiani ,et praktiline elu justnagu jätab mulje, et karsklased on ebastabiilsemad kui mõõdukalt alkoholi tarbivad isikud- karsklased on ärrituvad, armastavad isiklikult asju võtta, jätavad negatiivse aura mulja enda kohale.
See, mida varsti alkoholi-joojatega juhtub on kahetsusväärne võib-olal küll, peamiselt telekast tuleneva alkoreklaami tõttu see tsenaarium ka nii saab olema ma usun.
Kui sina igasuguse massi-psühhoosiga kaasa joosta proovid, et ometi mitte karjast erineda, siis kahju sinust. nii saab sulle igasugu rämpsu sisse sööta/joota ja maha müüa. sest POPP on ju, siis peab.Massiga kaasa jookseb ka rohkem kui 99% inimestest, sh ka need, kes tunnevad et popp oleks öelda, et tegelikult nad ei jookse, nad on erilised, kas neist kahjut tunda või mitte, aga jutt algas trendi-raamatu ideest, et pigem kasumlik on massiga kaasa joosta. See, mis on rämps ja mis pole, selel kohta samuti toodi kaks aspekti, mis samuti jõus siiani, et 99a alkolembeline rämpsusöödik pole kehvem sinust, ja aspekt nr kaks, et maailm on lõplikuklt defineerimata, seega ei saa lõplikult väita miskit lakoholi kohta, kuna me ei mõista seda piisavalt. Lisaks neile kahele meelde tulnud asjaolule toodi ka hulk teisi mõtteid, neist ühtegi ei suudetud selgelt ja veenvalt ümber lükata, miks siis nii?
see, mis sa defineerisid seal “mõõduka alkoholitarbimise koguseks” on selle alko-ühiku kalkulaatori järgi, tervise koha pealt, aktsepteeritav. eks joo siis. mai puutu.Aga kui ühiskond otsustab end surnuks juua, nagu sa seal üleval mainisid, kas sa siis lähed massi-meelsusega kaasa, et ometi mitte saalinurgas üksi ellu jääda??
Ma ei räägi endast, kui palju ma joon, ma räägin sellest, et kehvalt paistab välja, et alkovastased oma nõrku tõekspidamisi kaitsta ei suuda;)
Tervisest rääkides, siis alkohol on suures võrrandis vaid üks väike liige, ületähtsustada midagi niiväikse-tähtsusega nähtust, ei ole mõtekas.
See kas sa puutud või mitte, väidad vastu või oled poolt, ei oma mulle mingit tähendust, tähendust omab see, kuivõrd veenvalt ja selgelt alkoholi vastased oma vaateid kaitsta sauudavad, kui ei suuda, nagu näha, no siis ongi tore tsirkus ju, ja las ollab minumeelest, mis sest halba on.
-
AutorPostitused