asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberSpordi asju saab osta-müüa ka soov.ee saidil:
http://www.soov.ee/tulemused.seam?pageNumb…&cid=244403
Kui sinna ise kuuks ajaks kuulutuse paned, siis maksab see 15 krooni. Ma olen pannud kuulutusi sinna, ja olen kliente leidnud. Et vt sinna soov.ee-sse kah.
asdfghjkl
Memberalgajal öötöötajal minuarust öösel süda lööb aeglasemalt kui päeval. Ja üldse on uimane – aeglane olek. Seetõttu tuleks vähem süia algajal öötöölisel. Kui juba aga elu käibki öökulli moodi kenasti, et öösel ollaksegi energilised, siis peaks sööma normaalselt ikka, nagu tava inimesed päeval söövad. Ma arvan nii.
asdfghjkl
MemberKas enesetunne on parem?Enesetunne soojemate ilmade ajal on kõhnemal inimesel parem, pole nii palav. Kui vaatad tänavapilti, siis on ka näha, et priskematel on hõlmad lahti ja nad hingeldavad. Seei lsmelt on sellest, et mida paksem on rasvakiht, seda rohkem sooja kehas kinni püsib, siis ongi ebamugav ja palav.
Ise olen katsetanud tehislikult kaalu tõsta, ja olen saavutanud vaid
suurimaks [kasv (cm)-100+10] kg kehakaaluks, seda siis tõesti vägisi ülekaloraashi tekitades, ja suuremat kaalu nagu ei saagi saavutada mina, seni kuni söök on tavalise lihtsureliku oma suurtes kogustes. Ja väikseim kehakaal on olnud
[kasv (cm)-100 -5] kg,
asdfghjkl
MemberPalju õnne.
Täna tundub igatahes ilm juba soojem võrreldes selelga mis siin mõned päevad tagasi oli.
asdfghjkl
MemberPalju õnne.
asdfghjkl
MemberMulle ei tundu õige see, kui kavas kõiki lihaseid võrdselt treenitakse. Sest selle tulemuseks on enamasti see, et mingid lihased arenevad ette. Näiteks trapetsi ülaosa. See lihas areneb väga kiirelt enamike puhul, seega, et tagada lihaste võrdset arengut, pole õige trapetsit treenida samaväärses koguses kui teisi lihaseid. Teiste lihastega võib sarnane keiss olla. subjektiivselt isikul võib subjektiivselt talle omased lihased paremini ja halvemini treeningule alluda. Seega tegelikult polegi see hea, kui võrdselt kõiki lihaseid treenida. Kuidas teile tundub see mõte?
asdfghjkl
MemberRegulaarsel suitsetajal on veres alati vingugaasi ning see seob 6-10% hemoglobiinist, viimane seob hästi hapnikku. Seega suitsetajatel võib füüsiline jõudlus veidi nõrgendatud olla. Aga, et lihas ei kasva, see pole õige.Väga hea seletus, pole varem niihead seletust kuulnudki. Panin ka 5 tärni kasutajale, panen iga hea postituse eest nüüdsest edaspidi viisnurke kõigile.
asdfghjkl
MemberMulle tundus ka sisutühi artikkel.
Aga ma saan aru, et rääkida võib kõigest, kui rääkida korrektsel viisil. Küsida selgelt, asjalikult, keegi ei kustuta siis miskit ära nagu ma aru saan. Aga asjalikke vastusi pole eriti näinud eesti foorumites, ja ega ka välismaistes. Esiteks seetõttu minuarust, et pole teadmisi, ja teiseks seetõttu, et nn Fitness on pseudoteadus nö, kus miskit üheselt selget polegi, erinevalt näiteks inseneri-teadustest, kus asi on selge. Olen 10a jooksul peamiselt kolmes foorumites osalenud: IT, investeerimine, Fitness, ja ainult esimeses neist on selged vastused igale küsimusele, ülejäänud kahes aga on alati ebaselge häma, vastused stiilis “miks sa oma jalgu vihkad? marsilt oled ve? kasuta googlit!”, ja “elu on lill!”, no need vastused ongi seetõttu sellised ebaselged, mida pakkusin- valdkond on ise ebatäpne, ja lisaks veel isikud pole piisavalt pädevad. Ma arvan, et selles on asi. Kui küsiksite selgemalt oma küsimuse, siis on lootust, et saate mitu sobivat vastust mis tõele 100% peale ei pretendeeri, aga midagi valgustavad veidi, kui küsite ebaselgelt, siis saabki täiesti jura vastuseks. Nieit küsige selgemalt oma steroidi-alaseid küsimusi, ma arvan, et siis poel midagi ebakorrektset, ja saate omale vastused. Moderaatorid võivad parandada muidugi siin seda mõtet, kui valesti aru olen saand.
asdfghjkl
MemberOn see lisand üldse inimestele mõeldud? Nimi viitab nagu oleks loomakasvatuse jaoks rohkem.
asdfghjkl
MemberProteiini kohta tasuks lugeda seda artiklit:
http://stanford.wellsphere.com/healthy-eat…d-muscle/872838
Seal on huvitav peatükk “But Post Workout Protein Makes More Muscle … Right?”.
Seal öeldakse lõpuks, et “proteiini süntees” on ülekehaline nähtus, see nähtus esineb lihastes, ja, ka maksas. Ja uuringud, mis kirjutavad, et treeningjärgne proteiinisheik tõstis proteiinisünteesi, ei näita miskit tõestust, et just lihastes suurem proteiini süntees toimus, et need uuringud ei näitagi mitte midagi, mis tõestaks, et lihase kasvatuseks treeningjärgsest pulbrist kasu oleks. Ma saan sellest artiklist nii aru, et treeningjärgne sheik pole millegipoolest parem kui treeningjärgne tavatoit.
jaanuar 22, 2010 at 8:15 e.l. in reply to: küsimused kava kohta: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks #251422asdfghjkl
MemberKui triitsa treenin reedel kell “18:00”, siis pühapäevaks kell 18:00 on möödunud 48h sellest triitsa trennist, ja esmaspäeval kell 18:00 on 72h möödunud. Minul on enamasti nii, et pühapäeval alles hakkab triits valutama, laupäeval on see lihas lihtsalt nõrk, kuid ei valuta veel. Lihasvalu on esmaspäeval olemas, teisipäeval kell 18 on veel minimaalne lihasvalu. Mulle endale on tundunud ,et triitsepts taastubki aeglaselt, ja seetõttu ma ei mõista sedalaadi kavasid. Aga nagu ütlesid mõned, siis ju taastub osadel ikkagi, sel juhul arusaadav.
asdfghjkl
MemberTahaks teada kuidas ntx töötuks jäänud inimene kes tahab trenni jätkata tervislikult edasi toitub??Siis võiks eraldi teema teha “Töötu toidukava”. Sinna võiks koostada näidis-päevakava isikule, kes saab ühes kuus toidule kulutada eesti töötukassa abiraha kuu kohta. Seal ma võiks proovida ka ise aidata kava täiendada huviga. Oleks kasulik teema ma usun ka.
—
päevaraha peaks täna olema: 32,90 krooni
samas ei leia seda summat töötu lehelt hetkel, et palju kuus raha tuleb siis täpselt.
asdfghjkl
MemberViimase aasta jooksul olen vaid mõned kuud kasutanud, hetkel ei kasuta üldse ja hetkel ei ole ka plaanis hakata. Olen üsna kindel, et nö. tavatreenijal ei ole mõtet raha selle peale kulutada. Mingit erilist kasu tegelikult ju pole (va. toidulisandite müüjatel
Ma kaldun ka arvama, et enamusel lisanditarbijatest oleks tegelikult vaja rõhku panna hoopis nö päris toidust koosnevale menüüle.Ühinen samuti nende mõtetega. Ca 4a läks aega, et nendele mõtetele jõuda muidu:)
asdfghjkl
MemberHIIT on tunduvalt efektiivsemSamas HIIT on eluohtlikum ilmselt? See oleks üks hea põhjus, kui küsitaks seletust miks HIIT on halb.
asdfghjkl
Member3+Sry vigade pärast:) Kui miskit sisulist viga ka välja toob keegi, siis veel parem.
AutorPostitused