asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberMis Sa seal Kalevi staadionil siis maksad ja kelle kätte? Ma olen seni küll tasuta käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see sul on õnnestunud, või, et millal see sul viimati õnnestus? Kasutad vblla mingit toidulisandit, mis nähtamatuks teeb ja hiilid märkamatult sisse peavarävatest ja hiljem riietusruumide maja uksest? 10kr on riietusruumita külastuskord, 25kr on riietusruumiga külastuskorra hind, 150 kr 20 korra külastuskord, hinnad peavärava valvuri aknal täpsemalt muidu.
asdfghjkl
MemberNimelt on jama selline, et jalgadele (reitele), on hakanud suht palju rasva tulema. Asi on tõenäoliselt selles, et istun enamus ajast arvuti taga ning rasvad ladestuvad just sinna. Mujal ei ole absoluutselt rasva, niiet dieedid ja asjad jäävad 100% ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Mis harjutuste tegemine soodustab sealt rasvade põletamist, tean jah, et ei ole olemas lokaalset rasvapõletust, aga toolil istudes vajuvad ikka päris jämedaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht kahtlane jutt.ma käin stroomi metsas ja kalevi staadionil jooksmas, esimene on tasuta. Ma jooksen seni mööda tundmatutest jooksjatest mõlemas kohas, aga kas sa ei soovi ühineda, jookseksin mööda tuttavast sel juhul. Pärast jooksu on ni ireitelt kui mujalt nii lihas kui rasv kadunud.
asdfghjkl
MemberWC’s käin kohe, kui tekib tööseisak. Näiteks täna kadus tööl internet ära, ja kohe läksin istuma, WC’sse. Ka Ally Mc Beel käis tihti minuteada. Ega siis WC pole ainult ühe asja jaoks, samamoodi nagu kohvik pole ainult kohvi joomiseks.
asdfghjkl
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=3650
Vastasin muideks kell 11:11, neli ühte.
asdfghjkl
Memberhttp://www.med.umich.edu/1libr/aha/aha_shouburs_sma.htm
Tegu võib olla sellise asjaga, nagu seal veebilehel pildi peal kujutatakse.
asdfghjkl
MemberÄra osta 40kg hantleid!
Sa ei jõua neid kojugi transportida, saad seda tehes seljavigastuse ja songa pealekauba.
Sellel 40kg-sel on 8 ketast, igaüks 5kg, seega saad sa reguleerida raskusi nii näiteks:
10kg hantel (5+5)
20kg hantel (10+10)
Seega kui 10kg ammendab sind kunagi, siis pead üle minema kohe 20kg hantli peale. Ja väikseim hantli raskus on 10kg.
Kui tunned et see sobib, siis muidugi osta see ca poolesaja kilone raud.
asdfghjkl
MemberSellised hinnad:
http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…3&act_pr=99
Hantli kettad on maksimaalselt 5kg raskusega.
Seega 40kg hantlil ilmselt on 4 ketast (5kg) kummagil poolt.
Aga ka 2.5 kg kettaid on, ja 1.25kg, siis tuleb näiteks 12.5kg hantli ketaste menüü selline:
12.5 = 2x(5kg + 1.25)
Minu soovitus on kindlasti mitte mõelda raha peale, ega kokkuhoiu peale. Soovitaks just minna seda teed, et ostad ühed kergemad esmalt, 15kg-sed näiteks, ja saad kogemuse nende toodetega ja üldse ca aasta treeningut nendega, see on nn “kooliraha” suuresti, seejärel ostad uued alles, ja saadki osturõõmu ja motivatsiooni.
Lisaksin omast kogemusest veel järgmise mõtte. Olen subjektiivselt leidnud, et peenema kangiga hantlid on mugavamad. Sedasorti hantlid tavaliselt reguleeritavad raskuse poolest pole, et ongi sellised rauatükid kindla kaaluga ja neid on käes palju mugavam hoida, kui nö jämedamaid. Selle seisukohani jõudsin ma mitme kuuga.
asdfghjkl
MemberIbutop-geel vähendab valu:
http://66.102.9.104/search?q=cache:oYSRT57…&lr=lang_et
Ma saan nii aru, et kõik valu vähendavad medikamendid algavadki enamasti fraasiga “ibu”.
Võibolla oleks hea ka massaašhis käia.
asdfghjkl
MemberAga palun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki on kasuks
On küll väga kasuks, aitäh.
Aga kas oleks videot ka selle kohta, kuidas nina tagasi paigutada, juhuks kui nina paigast ära nö lüiakse, mul nii juhtus kunagi, jan üüd on nagu tšetšeeni nina, et kerge kõverus sees. Ja kohtunikud ei anna ju ometi häid punkte kulturistile, kelle nina on kõver.
asdfghjkl
MemberOlen enamasti siirupit joonud jõusaalis, klooriveega segatuna, on soodne ja maitsev ja tõenäoliselt kloor ka puhastab organismi veel seestpoolt, niiet saab ka puhtamaks.
asdfghjkl
MemberVanasti oli Kalevi staadionil võimalus vabas õhus võimelda. Seal oli kolm metallist rööbaspuud, laborünt-rööbaspuu, kaks lõuatõmbe latti, õhkredel, ja mis peamine, seal oli 4 palk-aparaati, ja kõik see asus päikse all seal staadioni piirkonnas. Need palk aparaadid olid sellised, et ca 3m palk oli maas üht otsapidi kinni, teisest otsast oli toru läbi pandud, millest siis sai haarata ja palgi maast sirgetele kätele tõsta. Ja 20X külastusõigust staadioni piirkonda maksis 80 kr tollal, selle raha eest sai siis tuširuumikasutamise, hea jooskustaadioni, ja nimetatud võimlemise võimaluse. Nüüd enam minuteada selliseid võimlemise võimalsut seal pole enam, aga võib-olla kusagil Tallinnas on vee lsarnaseid võimalusi staadionitel, tuleks uurida. Endale pakuksid väga huvi just sellised kohad, kus oleks tõstmis-võimalusi vabas õhus, nagu need palk-agregaadid seal Kalevis olid. Selliseid on väga lihtne ka ise ehitada muide.
Ja meenub, et Pärnu mnt (59 ilmselt) TPÜ ühiselamu taga asus üks nigel jooksustaadion, aga seal olid metallist tõstekang ja mõni vigur veel, sellsied roostes veits, aga otse päikese all, ju nad kuulusid polütehnikumile, aga nii mõnedki pedakad käisid sea lvõimlemas selel kangiga.
asdfghjkl
MemberSiin on toitumise kohta üks artikkel, mis seletab lihtsalt toitumis-aspekte:
http://www.takeaway.ee/default3.asp?id=9
Samas on siinsel fitnessi lehel otsingumootor, millega leiab palju toitumis-alast teavet, võid otsingusõnaks sisestada näiteks “lihtsüsivesik”, mida seal Arctic Cafe lehe jutus mainitakse, ja hiljem google’st sama otsingut teha. Selliselt need teadmised tulevad, ja kindlasti läheb veidi aega, aga öeldaksegi ju, et fraas “pole aega selle jaoks” tähendab tegelikult, et “pole prioriteetne minu jaoks”, seega kui miski huvi oluline on, siis tuleks tegeleda selle asjaga, ja sinu puhul soovitaks ka vaeva näha lihtsalt asjaga.
Olen ise programmeerimis-foorumites ca 10 aastat olnud, ja seal on alati hulganisti tulnud inimestele vastata “kasuta googlit”, sest jah, tuleb ise veidi lihtsalt uurida otsida kui asja ikka oluliseks peetakse, lahendused on nina all tavaliselt.
Mulle muidu see arctic cafe jutt seal meeldib, kuna on hea loetavusega, et loe seda ka muuhulgas.
asdfghjkl
Membermul on igatahes pärast isegi kõndimisega raskusi.Mul ei ole. Ja qmaster’ist sain aru, et temal lähebki kõndimine kergemaks just jooksmisega. Niiet sina leiad, et sulle ei sobiks joosta järgmisel päeval. Mulle sobib küll, aga ma ei tea, kas see on hea tervise suhtes. Ja see teadmatus tekitab lausa stressi.
asdfghjkl
MemberKui tahta maksimaalselt kiirelt ja pühendunult olukorrale reageerida, siis võib personaaltreeneri omale palgata, see on kulukas, aga nii saad vast kõige effektiivsemalt tulemusi.
Kui aga mure niisuur pole, et maksimaalselt selelle pühenduda, siis võiks lihtsalt toitumiskava ja treeningkava tellida interneti teel ja seda järgida.
Juba esimese 5-6 nädala pärast peaks olema märgatavaid muutusi, kehale tekivad nähtavale väiksed lihasmügarikud siia-sinna. Proovi järgi kui ei usu.
asdfghjkl
MemberMa ei jõua peale korraliku trenni üldse joosta.Jooksmine pole minuarvates jõu-küsimus, et kas jõuad või ei jõua, seal pole jõudu kuigi palju vaja, ja pärast jalatreeningut võib järgmsiel päeval josotes unustada jooksmise ajal selle, et jooksed ja ununeb ka muu, sh ka väsimus ja jõu küsimus, tee lihtsalt möödub ise-enesest jalge all, olgu siis eelnev trenn olnud korralik või vähem korralikum. Aga võib-olla on siiski endal mugavam joosta, kui eelmisel päeval pole kükitud.
-
AutorPostitused