asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberMina kui Tallinlane käisin 2006 september Tartu linnaga tutvumas töökomandeeringu käigus, muuhulgas käisin ka Avancia jõusaalis. Sellega on nii, et see klubi seal oli ülirahvastatud, nii see on. Aga jah, muidugi tore oli seal näha ühte eesti tegijat, aga ega jõusaali siis tegijat vaatama ei minda, seetõttu ma küll ei soovitaks minna kuskile, kus ruumi pole. Polnud kohta, kuhu istuda ega astuda, olin seal äripäeval kella 6 ajal.
Lisaks oli sealne jõusaali tehnika väga vana ja logises, tundus, et ristveomasin töötas ainult nii, et ühele poole plokile tuli panna 5kg suurem raskus kui teisele, et siis saavutas mõlemale trossile sama raskuse, või miskit sellist seal oli. Tehnika oli ikka vanem kui enamikes tallinna saalides. Aga tehnika pole oluline, oluline on see, et see oli ülerahvastatud. Jäi tunne, nagu oleks Õllesummeril inimeste vahel omale teed tegemas, pea sama palju rahvast oli.
Selline kogemus Tartuga, võtkem teadmiseks:)
asdfghjkl
MemberKui sa kõiki lihaseid ei treeni, siis tekivad komplikatsioonid nende lihastega, mida ei treenita. Võib mõelda näiteks nii, et kui on treenitud vaid rindu, ja need on pea suurusused, ja ülejäänud lihased täiesti treenimata, siis tekivad seljavalud, kuna sisuliselt ollakse koguaeg alaseljatreeningus, või tekivad komplikatsioonid, et to arbuus-rind oelks suuteline pool tonni raskust üles suruma, ja seda kindlasti proovidki, aga selle raskuse jaoks on toetav arendamata jäänud õlg täiesti võimetu midagi teha, ja lihtsalt puruneb siit sealt. Et kui miskit on arendamata, siis tekivad kindlasti komplikatsioonid.
Teiselt poolt, kui treenida vaid valikuliselt osasid lihaseid, siis nad on tõenäoselt ülekoormuse all (sinul näiteks 3 korda nädalas ühte lihasgruppi treenida lubab kindlasti ülekoormuse). Ja ülekoormuses lihas tekitab ka komplikatsioone, see vigastub nimelt, kas siis lihas, või temaga seotud liiges. Näiteks kui treenida õlga väga intensiivselt, siis oled varsti õlaprobleemiga arsti juures, ja treeningud on kaheks kuuks lõpetatud. Seega probleeme tekib nii ületreenitud kui ka alatreenitud lihastega, et tuleks ühtlaselt kõiki treenida.
Parimad tulemused tulevad mõõduka treeninguga, kus lihas saab taastuda, võiks arvata, et ku itriitsepsit 1 kord nädalas treenida, siis saab paremad tulemused, kui seda 3 korda nädalas treenida, sinul ongi 3 korda.
Ma arvan nii.
Kui tahad kätt tugevalt treenida, siis uuri bitisepsi ja triitsepsi harjutusi, need pole lihtsalt kaks lihast, neil on mitu pead ja igaühe jaoks on omad harjutused, kui sa teed triitsepsile lihtsalt 4 seeriat, siis tõenäoselt ei koormagi sa kõiki triitsepsi osasid. Vaata-tõlgi enda jaoks näiteks triitsepsi harjutusi siit:
asdfghjkl
MemberTere,suuda enam kangi hoida
Tänud kõigile, kes viitsivad vastata.
Tee säärtele kang turjal varvuletõuse, siis trapetsi ülaosa harjub kangiga. Võid ka niisama ilma kükita hoida mõnda aega kangi turjal, rasksutega, mida kükkida ei jõua veel. Lisaks saab teha laseljale “hello world”-i kang turjal, mis samuti aitab harjuda. See probleem tekkis minul seetõttu, et esmakordselt nägin kükkimist nii, et kasutati treeningmatti kangi pehmenduseks, ja ma arvasin, et nii ongi õige, ja lasingi nii pikka aega järjest ja kui siis ühel hetkel proovisin ilma matita, siis oli valus. Aga minuarust kulus ca 4 trenni, ja harjus ilma abistava vahematita ära. Et jah, parem oleks mingit matti mitte kasutada juba algusest peale, tee lihtsalt praegu kükke lihtsalt eesmärgiga et trapetsi ülaosa harjutada kangiga. Vast mõne trenni möödudes saad jõuda ka kordusmaksimumi lähedase kangiraskuseni.
asdfghjkl
MemberVõib-olla on ka selles asi, et liigesed kuluvad rohkem kui seeriaid on rohkem?
Aga kui seeriaid vähem, siis liigestel on kergem?
Aga lihastesse toitainete juurdevoolu suhtes võiks mõelda, et antagonistlikul printsiibil saaks seda lahendada, siis ei oleks vere paigalseisu ju. näiteks teha 50 seeriat, iga paaritu seeria on triitsepsile, iga paaris-arvuline seeria biitsepsile.
(kahjuks ei õnnestunud kell 22:22 (neli kahte) postitada)
asdfghjkl
MemberTere, kas te aitaksite mu lihasgrupid treeningus õieti paika panna, ma kardan et mul on valesti, olen niivisi juba paar kuud teinud.1.Päev:
Rind
Biitseps
Selg
2.päev:
Õlg
Triitseps
Jalad
Ette tänades
Ma arvan küll, et see kava on “õige”, ainult, et võibolla selja treeningule ei peaks eelnema biitsepsi treeningut, sest selja harjutused kaasavad ju palju biitsepsit. Võibolla seetõttu tuleks see biitseps seal asendada triitsepsiga või õlaga, ja muu jätta samaks.
Aga muidu kõik muu tundub õige olema minuarvates. Ja sellepärast, et kui olen vaadanud treeningkavasid, siis enamasti ongi silma hakanud, et rind eelneb seljale, sul on samamoodi, seetõttu tundub minu arvates see õige olema. Jalgade treenimine on kurnav ja seetõttu tundubki mõistlik olema jalgade peävale juurde lisada mõni väiksem lihasgrupp nagu sul ongi.
Mul on täpselt sama järjestusega treeningkava 4 päeva peale tellitud omale, seetõttu usun ka, et selline lihasgruppide järjestus peaks olema sobilik.
Kui vaadata siin saidil olevat kahepäeva kavu, siis seal on ülakeha ühel päeval ja alakeha teisel päeval, sul on suht sarnaselt, ainult et alakeha päeva juurde oled lisanud mõned väiksed lihased veel, niiet suht sarnane, ma arvan, et sobib.
Niiet mulle tundub, et võib-olla ainus asi, mis võiks hea olla, on biitsepsi äratoomine selja treenimise eest. Aga noh, võib-olla ma näen totaalselt valesti ses teemas asju.
asdfghjkl
MemberSöön hetkel Tofupalle.
Need on leivaga sarnase maitsega. Üsna rasvased tunduvad olema, paneb sõrmed läikima ravast. Aga muidu päris hea süia vahepalana.
Kas soovitate selliseid asju süia või mitte? Või oleks näiteks tavaline teraleib tervislikum? Teraleib poel nii maitsev, kui need kuulid.
asdfghjkl
Membermina soovitan deep reljefi….kõige parem on hobuse salv seda ei anna nende asjadega võrreledagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda mõtled või hobuse salvi all või:
asdfghjkl
MemberMille poolest Deep relief ja Ibutop erinevad muidu, millal kumb paremini sobiks? Deep tundub sisaldama etanooli, aga Ibu propanooli hoopiski, mõlemad ju alkoholid, seega saab mõlema ravimiga rahustava alkoholi joobe nagu ma aru saan, ja suurt erinevust neil polegi. Seega?
Siin tekstis on küll palju linke nüüd läbi vaatamiseks…
asdfghjkl
MemberMa tahaks ,et ma saaks oma kõhu vormi.kuidas ma saaks selle ?Võib arvata, et sulle ei meeldi pingutada ega tööd teha, oled laisk. Aga vormi saamine nõuab üsna suurt vaeva, sinu jaoks, ja seetõttu võib juba eos öelda, et sa ei saa seda vormi.
Ja millest selline arvamus, et sa laiskvorst oled?
Aga sellepärast, et sa ei ole viitsinud koolis kirjutama õppida, vaata oma teksti, seal on vähemalt 3 viga. Seega võib arvata, et oled laisk, kuna pole õppinud kirjutama.
Teiselt poolt, võib olla ka see, et oskad kirjutada, aga kirjutasid kiiruga uisapäisa, sel juhul on see, mida sa siia kirjutasid sinu jaoks tähtsusetu- kiirelt kirja see mõttetu kõhu kõsimus ja kohe kiiruga Mc Donaldsi restosse laisalt istuma eks?
Kolmanda mõttena võiks mõelda, et sa oled laisk seetõttu, et pole õppinud info-otsingut teostama, kui koolis oli vaja kirjandeid kirjutada ja materjale otsida, siis sina tegid suitsu ja lebotasid laisalt Hesburgeris eks? Kui sa isegi oskad internetist miskit otsida, siis oled sa lihtsalt laisk, et ei viitsinud enne otsida miskit, oleksid siitsamast saidilt leidnud oma kõhu kohta niimõndagi.
Kui see sind nüüd ei provotseerinud, siis oled lausa lootusetu oma kõhu vormimise kavatsuses.
asdfghjkl
MemberKaks kuud whey valgupulbrit tarbinud. Trenni teen 2 x nädalas. Lihas kasvab, toitun nagu varemgi aga koos lihastega kasvab ka kõht … ja mitte vähe. Normaalne? Mis lahendus oleks, aeroobne trenn?Kui sa tarbid Whey toodet, siis selle jaoks on ka oma kindel aeroobne trenn, ja seda näed siit:
Teiste toidulisandite puhul tuleb teha teistsugust aeroobset.
asdfghjkl
MemberMa ei räägi olevikust,vaid pigem tulevikust.Ja tean minagi neid arvutisõltlasi,ei tea nad midagi ega kedagi.Ja üldse,ma ei mõtle antud hetkel IT spetse,vaid keskmist tulevikuinimest,kel masinad kõik ette-taha ära teevad.Samamoodi võiksid sa sel juhul öelda, et jõusaalis olevad jõuseadmed, st kõik mis on keerukam kangist või hantlist, on ka siis kurjast. Võiks kõik elu kergemaks tegevad asjad ära kaotada siis, siis oleks nii nagu sina õigeks pead. See, et masiand ette-taha asju ära teevad, on täiesti normaalne, elu arenebki nii, saab keskenduda teistele asjadele. Ja programmeerijad on sellsied arvutifriigid, kes peavad oma töös väga palju leiutama jalgratast oma töös, see on väga loov töö. Ja kui sa pead sedalaadi asju välja mõtlema, siis on rumal sedasorti inimesi debiilseteks nimetada. Ma ei tea, kuidas sa said küll debiisleteks neid inimesi nimetada. Kas saaksid tagasi võtta selle “debiilsuse”, muidu mul ei tule täna und.
asdfghjkl
Memberdebiilse aruga arvutifriik,kes ei suuda ilma masinateta ellu jääda.Mis jutt see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvutifriigid saavad eluga kenasti hakkama. Ja ka ilma arvutiteta. Need on väga intelligentsed inimesed. Võrdle neid tõlkidega, kes tunnevad 10 võõrkeelt ja selle võõrkeelega seotud olevat kultuuri. Arvutifriikide roll on samasugune, oskavad erinevates “kultuurides” hakkama saada. Ja sellised inimesed, kes niipaljudes erinevates kultuurides orienteeruda suudavad, suudavad kenasti-kiiresti uusi tekkivaid nähtusi ühiskonnas mõista ja neisse integreeruda. Keele spetsialist pole sugugi debiilne, ta on väga intelligentne, mu sõber. Seega ma soovitaks sul tagasi võtta selle lause “debiilsetest arvutifriikidest”.
asdfghjkl
MemberMina küll tühja kõhuga efektiivselt trenni teha ei suuda.Jah ma ka ei suuda, sellega nõus. Kui eriti nälginud olek on, siis tekib külm higi otsaette ja pilt hakkab eest kaduma muule sagedusele. Aga kindlasti peab toit olema tund aega seedinud, muidu on igal küki allalaskel kõhutuul väljumas ja üles tulles kartuli maik kurgus. Vblla ainevahetuskiirus on individuaalsel tasemel siiski nimetamisväärselt erinev. Enamikel vast siiski kulub rohkem kui pool tundi toidu sedimeseks.
asdfghjkl
MemberMina söön 10 minutit enne kodust väljumist. Ehk siis pool tundi enne trenni.Poole tunni jooksu lei jõua sul midagi ära seedida, ja trennis tekivad kõhugaasid, ja maost lendab toitu kurku ja magu läheb rikki.
asdfghjkl
MemberAa, siis asi võibolla selles, et ma elan staadioni kõrval ja riietusruume ei kasuta. Jooksen kodust staadionile, teen oma trenni ja siis jooksen koju tagasi. Valvurit näen ka alati, naeratab kenasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
P.S. Viimati õnnestus see mul esmaspäeval, siis hakkasid tantsupeo proovid. Seni jooksen pargis, uuest esmaspäevast pidi staadionile tagasi saama.
Vblla pigem asi selles, et mõnikord valvur küsib raha, mõnikord mitte, ja vblla siis sa näed nii VIP välja, et lihtsalt naeratab sulle. Ok, kaldusime teemast kõrvale. Aga jah soovitaks josota, ja hea oleks kui teha seda mitmekesi.
-
AutorPostitused