asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberVõib-olla sul on neist kasu seal.
asdfghjkl
MemberPäris karm film, ei tea, kas nüüd unigi tuleb:)
Muidu on loomi, kes nö mängivad oma saagiga pikka aega, meelelahutuseks, põhjustades sellega teisele loomale fataalseid vigastusi. Et siis loom-loom suhted samuti julmad, mitte ainult inimene-loom suhted, nagu seal filmis näidati.
asdfghjkl
MemberMis seal ikka ohtliku, palju seal peal on mingi max 60kg, suht olematu kaal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult küll. Ja näiteks kui ta laseks seal harjutuse ajal kangi lihtsalt alla kukkuda kui kang on kaela kohal, siis ega midagi ei juhtukski, sest kangi kettad on suht suured ja kang kaela ei puudutakski. Kui põsk vastu matti suruda, siis ilmselt saaks kangi ka vastu pead lasta kukkuda, ei juhtuks ka midagi.
asdfghjkl
MemberÜks omamoodi harjutus. Suht ohtlik vist.
asdfghjkl
MemberSeda, et mislaadi jogurt sul on. Kas suhkruga või ilma?
Muidu kaalulangetajatele suhkrut si soovitata minuteada, et neile soovitatakse tööstus-suhkur asendada puuviljasuhkuga, et segad puuvilju maitsetusse jogurtisse.
asdfghjkl
MemberKas keegi oleks nii hea ja annaks mulle mõne hea õla ja triitsepsi päeva kava:)mulle ei istu eriti need kavad mis tööriistade all
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleks väga tänulik.
Samakamees.
Mõtled 5ndat päeva sellest kavast või:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=22
Aga, mis sulle sealt ei istu, see on selline siis:
5. päev Reede – Õlg, triitseps Seeria Info
» Istudes kangi või hantlite surumine eest 4 x 6 – 10
» Lendamine küljele istudes hantlitega 4 x 8 – 12
» Lendamine ette lamades plokk 4 x 10 – 12
» Eest ülestõmbed lai haare või lendamine küljele trenazöör 4 x 10 – 12
» Lamades prantsuse surumine 4 x 6 – 10
» Ploki alla surumine seistes 4 x 10 – 12
» Istudes ühe käega hantliga kukla tagant või ettekallutatult 4 x 8 – 10
» Aeroobne treening 30 min
Seda, et neid kavasid üks-ühele täita pole vaja. Tee igas treeningus midagi uudset, et hoida end motiveerituna, katseta ja avasta ise uusi harjutusi näiteks, katseta nii, et teed esmalt triitsepsi ja alles siis õla, katseta kombineeritud seeriaid kummagi puhul, et tee koheselt järjest kaks harjutust, mitte ära aja näpuga järge nagu kavas kirjas, et ikka 4 korda metoodiliselt järjest sama harjutust jne. Lisaks katseta harjutuste variatsioone, tee ühes treeningus hantliga mõeldud harjutust hoopiski plokil trossiga. Näiteks õla puhul võid ristveo masinal kõik õla harjutused ära teha, hea oleks, kui jõusaalis oleks ka kaks kõrvuti asetsevat plokkseadet, siis saad kenasti teha ka kahe käega käe tõsteid ette, et hoiad siis trossist nö, mitte hantlist. See trossindus on teistmoodi ikka kui hantlitega teha, aga proovi, kindlasti saab vaheldust.
Triitsepsile sarnane jutt. Et oluline on kava ikka üldjoontes järgida, mitte aga sõna-sõnalt.
Triitsepsi harjutused:
http://www.shapefit.com/triceps-exercises-…ch-presses.html
Õla harjutused:
asdfghjkl
Memberhttp–forums.fitness.ee-uploads-monthly_06_2007-post-22-1181411511.jpgVabandust tahtsin seada nii, et link nupu vajutusega avaneks, aga viskas errori ette. Kui teha väike copy-paste siis saate pilti vaadata, kes viitsib.
asdfghjkl
MemberEks panen ka oma tulemused kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen naine ja 60 kg:
Rinnalt surumine 72,5kg
kükk 110kg
jõutõmme 140kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on täpselt samad näitajad, ainult et olen mees ja 80kg, jõusaali teinud 1+ aastat:). Oleksid mulle hea trennikaaslane, saaksime kordamööda samade raskustega seeriaid teha.
asdfghjkl
MemberLangev püramiid on “reverse pyramid” inglise keeles, kel huvi googeldada, aga siin artiklis on toodud langeva püramiidi kohta mõningaid eeliseid:
http://www.bodybuilding.com/fun/randy45.htm
Seal öeldakse ka, et langeva püramiidi leiutas Mike Mentzer.
Ise-enesest ka see, kui ühes seerias teed harjutust pooled kordused ühe raskusega ja siis koheselt järgnevad pooled kordused kergema raskusega on ka omamoodi langev püramiid ju.
Langeva püramiidi eelisena näen ma põhiliselt seda, et esimese seeriaga saab proovida väga suuri raskusi, kuna ollakse puhanud. Tõusma püramiidi korral ollakse ju viimasesseerias väsinud juba. Et saab siis lihaskiude mõjutada raskusega, mida kasvava püramiidiga võibolla jääks proovimata viimases seerias.
asdfghjkl
Memberestrose: молодец, хорошо получается
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pravda? Oi spasibo drug. No ja ne vishu russkih bukv na klviature, gde ani, ne vishu.
asdfghjkl
Member2h või 1h40m on ikka liiga palju. Selle aja jooksul viimastel minutitel on organism tõenäoliselt nälgas ja nutab, ja sina aina annad takka uute seeriatega.
asdfghjkl
MemberShto privelo k fitnesso vas, ili k sporte vapshe?
Ja pashol v karate trenirovku letõ nazad kakda u menja prishoslo situatsija shto bakazala harasho shto ja dratsa ne umeju i vapse plohom sportivnom sostojanie.
Patom ja nashol beganie dlja sebja, i seitshas ushe bolshe goda muskulõ katshaju, toshe interesno.
Tak umenja znakomstvo sportom natshilos, i razvivalos.
Nu shto, kak vidno pa russki ne lehko gavarit, no pabroboval:)
asdfghjkl
MemberKui ma käisin 2002-2003 kodulinnas (elanikke ca 2000) jooksmas siis oli ka omamoodi momente. Jooksin kodust metsa, ja sealt tagasi, ja rada metsani käis siis läbi tänavate. Ja kui ma jooksin siis küsiti mult tee peal kaks korda küsimust, mis jääb alatiseks meelde ilmselt. Üks küsimus oli, et kelle eest ma jooksen, ja teine küsimus oli, et miks ma jooksen. Seal keegi ei jooksnud, ja see oli ebatavaline, ja seetõttu ka sedalaadi küsimused olid asjakohased. Mõni viskas ka nalja, et kas jooksen Tartu vms, need olid arusaadavamad kommentaarid.
asdfghjkl
MemberArvatakse, et kui ta vanglas oli, siis tal ol iseal hea keskond üles treenimiseks.
Kuna ta on rikas, siis võib-olla tellis ka korralikku toitu omale, mitte aga vanglalobi.
Muidu, kui tehakse plaadi-pilte jms pilte, siis ikka fotoshopiga muudetakse neid vast, venitatakse nõks laiemaks siit-sealt, mis kohe diskussiooni tekitab.
Aga üldiselt tundub, et pop-muusiku elu üldjuhul tervislik küll olla ei saa, ja seetõttu on raske uskuda, et nii vormi saab, nagu tema piltidel. Tema jalgu kahjuks netist leida ei õnnestud tõesti.
Muidu teda on tulistatud kunagi. Vblla siis on sellest ajast medikamentide all, mis omamoodi abistavad lihaskasvu.
asdfghjkl
MemberTegin endale ise sellise kava. Mis arvate?1. Nädal
E. Rind, biiteps, triitseps
T. Selg, õlad
N. Jalad
R. Rind, biitseps, triitseps
2. Nädal
E. Selg, õlad
T. Rind, biitseps, triitseps
N. Jalad
R. Selg, õlad
3x nädalas püüan ka trenni lõpus kõhulihaseid teha.
Muidu esmamuljena on näha, et tegu pole tavalise 4-päevase treeninguga nädalas, ega ka 5 peävasega, vaid midagi vahepealset. Ses suhtes, et sellise kava puhul on intensiivistatud sellist tavapärast 4-päevast kava, kus igat lihasgruppi treenitakse ühe korra, st et sul tuleb 2 nädala kohta osasid gruppe rohkem kui 2 korda, ja nimelt 3 korda neid siis 2 nädala kohta:
*Rind, biitseps, triitseps
*Selg, õlad
Need kaks gruppi siis saavad suurema koormuse aeg-ajalt.
Kui eelnevalt on treenitud 4-päevase “tavalise” kavaga, kus igat gruppi koormatakse 1 kord nädalas, ja soovitakse vaheldust, siis tundub see proovimist vääriv küll.
Ise kahjuks pole veel 4-päevase kavaga piisavalt kohanenud, et seda veel intensiivsemaks muuta, aga selles kavas hektel miskit valet küll silma ei hakka, võiks isegi kunagi sedalaadi asja proovida.
Muidu kui biitsepsit on korralikult treenitud, siis sellele järgneval seljatreeningul annab see tunda küll veidi, aga mitte oluliselt, ses suhtes võib minu arvates biitsepsi päevale järgneda selja päev küll, minu kavas on samamoodi, ja saab hakkama.
-
AutorPostitused