asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberMilliste harjutuste jaoks kasutate kindaid, milliste puhul oleks motet kasutada?
Olen seni enamasti seljaharjutuste jaoks kasutanud. Aga viimasel ajal olen paljude teiste harjutuste juures samuti kindaid kandud, naiteks roobaspuudel surumisel.
Ja kui tihti pesete kindaid?
Kui kasutan kindaid 3 korda nadalas, siis hakkavad need higist ikka tugevalt haisema, ja tuleb pesta, vblla oleneb see kindatyybist.
Ja kas votate kindad seeriate vahel kaest, voi kannate kogu trenni ajal?
asdfghjkl
MemberJust hiljuti imestasin, et yks mees tegi aarmiselt vaikeste raskustega joudu. Kui oli plokk-seade, siis pani sinna 10kg raskust ja tegi siis harjutusi. Ja ikka aeglase tempoga, ja tunduski, et ca 15 kordust jutti. Ilmselt tal oli siis mingi sarnane seis, nagu siin teemas kirjas. 2006 nagin paar kuud ka ka yhte ratastoolis isikut joudu tegemas, tundus, et tal oli kondimine halvatud osaliselt, tema tegi natuke suuremate raskustega kui 10kg minu maletamistmooda, teda sai seal aidatud omajagu seal. Et jah, osad teevad vaiksemate raskustega joudu kyll, kui on mingi trauma olnud voi nii. Aga ei tea, kas ka oige on, aga elu naitab, et toimetavad kyll seal midagi, ka parast traumasid.
asdfghjkl
MemberKüsimus selline, et jõusaal, kus tavaliselt käin, on sel viikendil suletud, aga homme on kindel plaan trenni teha, et vahe liiga suureks ei lähe- seega, kuhu homme minna?Tallinn on niiväike linn, et jõuab kiirelt igasse punkti, ja homme on kõik sportlased seal muidu:
http://www.sportkeskus.ee/index.php?page=9…;article_id=126
Milleks Tsellusse minna, kui saab kaseal homme joosta ja jõudu seal saalis teha.
See on väga looduskauniskoht pealegi tallinnas. Seal on õues ka ujula, üsna kena koht, miks mitte sinna minna. Ma sealseid jõusaalihindu ei tea, aga pakun, et eks nad alla 100 igal pool tagasihoidlikemas kohtades ole.
asdfghjkl
MemberMesi on nii suure populaarsuse osaliseks saanud viimasel ajal, ei tea, mis järgmiseks trendiks on, astelpaju või granaatõun võib-olla.
Isegi raadiost kuulsin eelmisel nädalal meekohta suurt kiidujuttu, et tõmbab surnud naharakud naha pealt lausa kaasa ja teeb muud imet, sh siis ka sobiv asi magusaisu leevendamiseks.
Ma olen vaadanud toidukorvide sisu, ja ka tuttavate toitu jälginud, ja mulle tundub, et naistel on juba sündimisega kaasassuurem magusaisu kui meestel. Sööklas mees-soost isikud küll praele lisaks kuigi tihti mingit vahukoore-kuhja ei võtta, naised aga iga kolmas võtab. Sama ka poes, mingi õunakook või muu pudin ikka naistel rohkem ostukorvis, tuttavatega poodi minnes, võetakse ikka mingi shokolaadike lisaks. Minu sellise seisukoha kohta oleks vist õige öelda “šovinism” kui ma ei eksi, aga jah, mulle statisistiliste vaatluste baasil tundub see nii olema, et naised söövad magusat rohkem kui mehed. Ja seda koguaeg, mitte ainult mingil kolmel päeval kuus.
Aga kui on suur magusaisu, siis ma annaks sellele nõks järele, ja samal ajal lepiks sellega, et need kiired suhkru-süsivesikud tekitaks väikest kõhukest. Et tahangi öelda, et minuarust ei pea suvevorm olema koguaeg, et kuuspakk välja paistab, võiks ju olla väike normaalne rasvaprotsent, ega see sisi ei tähenda, et suveks ei suudaks kiirelt taas rannavormi saada. Mulle endale magusad asjad ei meeldi, küll aga rasvased, sh pitsa eriti, ja ma usun, et just nende pärast mul väike kõhumoment ongi. Olen 175cm ja 80 kg-ne ja saan kõhtu reljeefsena näidata kerge pingutuse korral, vabas olekus istudes on aga väike moment jah kõhul, see ongi hind nende pitsade eest ma usun, ja ma nagu leian, et olen nõus seda maksma. Selline mõttekäik, olen täna taas “loe lehte, või hari end” tööülesandega, sestap siis pikem heietus, vabandust siis:)
asdfghjkl
MemberOtse vastupidi tegelikult,peale trenni mõnus kosutav dušš kiirendab arengut.Mäletan omast kogemusest,et eelmine aasta ei saanud ma kohe peale trenni dušši võtta,alles ligi tund peale seda sain võtta,oli areng suht kesine ja see kui sain kohe peale trenni end jahutama “viia”,on areng oluliselt parem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sellesse religioosselt suhtuda, siis võib tõesti ka dušš arengut soosida. Muidu aga objektiivselt hinnatuna, oskaks esmalt ainult seda märkida, et veesurve ja veetemperatuuri kõikumine duššiga seoses on omamoodi massaaš ja viimane kiirendab taastumist. Niiet ses suhtes korrektne jah väita, et kiirendab arengut. Muidu jah naljakas lugeda, et keegi niitühiseid asju arengu hulka loeb, vblla oleneb ka areng sellest, kui palju on päikselisi ilmu ja kui vahutuav on šampoon jne.
asdfghjkl
MemberVaatasin selle teise lingi all olevat videot, youtube’i videot. Kell 1:25 on seal videos rööbaspuudel surumine. Huvitav, et miks ta ennast seal rohkem alla ei lase. Käsi kõverdub vblla 20 kraadi tal seal, ei tea mis eesmärgil niivähe?
august 29, 2007 at 11:58 e.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123793asdfghjkl
MemberOskab keegi mingeid ideid anda, kuidas koduste vahenditega/jõusaali vahenditega tuhara lihaseid treenida, ning üleliigne rasv ära põletada?Tuhar saab kükkides koormust. Kui oled tugev, siis võid ka raskust turjale võtta, kasvõi naabrinaise. Või siis seljakoti selga panna raskuseks, endale. Siis saad tuhara ja reie esiosa treenida.
asdfghjkl
MemberSelle esimese lingi all on jah “full body” kava, tehakse ühe trennigi korraga enamikke lihaseid, olgugi, et päev on nimetatud vaid nii:
“1. päev Käed, jalad, selg”
Esimene harjutus juba on rinna harjutus näiteks, niiet jah, ka rinnapäev on see siiski. Ei teagi, miks rinda mainitud pole seal pealkirjas. Või võiks olla siis “1. päev: kogu keha”.
Muidu 1 kord nädalas treeningut hoiab sportlikus vormis küll minuarust, aga musut rääkida küll ei saa, massikasvatamisest vms. Seda seetõttu, et seal ühepäeva kavas saab selg ja rind 3 seeriat koormust. Vaevalt, et nii piisavalt lihaskiude suudetakse ära koormata. Hea oleks ikka, kui selg saaks vähemalt 3 harjutust, sama rinna kohta, siis oleks usutavam ,et need lihaskonnad saavad mitmel viisil läbi töötatud, aga nii 3 seeriat lihasele nalja teha nädala kohta, ma küll ei usu, et lihas reageerib sellele suure massikasvuga. Aga samas ei teagi, vblla tõesti piisab 3st seeriast lihasele treeningute algusfaasis, sel juhul ma eksin arvates, et see lakooniline kava miskit ei kasvata.
asdfghjkl
MemberVõib-olla tuleks paigutada kaldpingiharjutus harjutuste järjekorras ümber, tõsta kas esimeseks, või viia tahapoole. Sest äkki eelneb kalpingi harjutusele midagi just ebasobivat, mis sinu kirjeldatud efekti tekitab.
Muidu raske on ette kujutada, millest sa räägid ikkagi. Raskus ei liigu siiski siis, kui pole jõudu enam, mitte muudel põhjustel. Kui on lihaskramp, siis ka raskus ei liiguks ilmselt, kuna siis oleks valus või võimatu lihast liigutada üldse, et ta mingit raskust kuhugile tõstaks. Kui raskus ei liigu, siis ikka sellepärast, et lihas koormatud, lihtsalt pole võib-olla endal adekvaatset tunnetus-võimet, et kas see on väsinud või mitte, sarnaselt nagu selja treenimiselgi ju, et on raske tunnetada, kas selg on nüüd väsinud või mitte. Ma arvan, et viimastel kordustel ongi lihas väsinud lihtsalt, ei kujutaks ette miks muul põhjusel.
asdfghjkl
MemberRaskusi pole vaja, hetkel juba olemas hantlitel. Kinnitusi ka vast vaja pole, sest peaks sobima ka hantli kinnitused.Mõtled sel juhul biitsepsi kõverkangi vblla, 30mm läbimõõduga.
Selline maksis tallinna kaubamajas 350 kr aasta tagasi, rohkem pole müügil seda seal näinud.
Sellele kangile peaks jah hantli kettad ssobima.
asdfghjkl
Membertere!kui igapäev käia jõusaalis, kas see rikub lihaseid ?
See on kohe arusaada, et teoreetilist laadi küsimus, hüpoteetiline.
Ses suhtes, et küsija küsib midagi, mida pole kogenud tegelikult.
Kui proovida igapäev jõusaalis käia, siis jõuab 7ndal 8ndal päeval olekusse, kus süda valutab kahtlaselt, on suur väsimus, jõuetus jne. Sellise rihma tunde saab nädalaga ja siis pole ju mõtet enam küsida, kas see rikub midagi või mitte, kuna nii jätkata ei suuda.
Minu 4-päevane treeningkava on nädalas jaotatud nii, et jookseb 2 päeva, siis üks päev puhkust, siis taas 2 järjestiksut trennipäeva, ja siis nädala lõpuni puhkus. Aga kui pidin Riiga sõitma nädalaks töökomandeeringusse eelmine nädal, siis optimeerisin nii, et lasin kiirelt 4 järjestikust trennipäeva eestis ära, ja siis läksin järgmisel päeval sõitu. Ja ega see hea mõte pole 4 päeva järjest rabeleda, viimasel päeval oli suur jõuetus ja nõrk olek ikka, ja ka süda andis tunda et oli koormuse all. Parem oleksin pidanud normaalset kava järgima, st, et puhkuse päevadest kinni hoidma. Ilma puhkusepäevadeta trenn pole võimalik, see ongi siis vastuseks sellele hüpoteetilisele küsimusele, et kas see rikub äkki. Jutt käib loomulikult algajatest, vblla tõsiharrastajad tõesti lasevad igapäev, aga see selleks.
asdfghjkl
Memberhttp://www.smecta.md/index.php?domen_id=67…rname_medicina=
Tundub jah, et see Smekta aitab kõhuprobleemide suhtes.
Kiirelt lugedes jäi mulje, et see tekitab soole seinale kaitsva kihi, et mürgid ei saaks enam soole seina rünnata.
asdfghjkl
MemberMinule isiklikult on küll sõna kabatšokk oluliselt arusaadavam.Ütleb keegi süvikõrvits…????.Ütleb keegi kabatšokk,…kohe aru saada
“>Seda seetõttu et sa oeld vanaühiskonna inimene, nagu ka mina ja paljud teisedki, pakun et nooremad inimesed saavad paremini aru suvekõrvitsast ikka. Ja see on ka kenaloogikat sisaldavsõna, tegu ju tõesti kõrvitsalaadse asjaga, ja ta kasvab tõesti suvel ju, ja lihtsalt kõrvitsaks teda niemtada ei saa, kuna sõna “kõrvits” on juba reserveeritud ära kõrvitsa jaoks, seega see sõna “suvekõrvits” ütleb siiski palju rohkem, kui slaavipärane müsteeriline kaba-tshokk, aga jah, paraku kui juba oled harjunud ütlema kabatshokk, siis sõna “suvekõrvits” ikka üllatab..
asdfghjkl
MemberLisaks veel selle, et need on samatähenduslikud sõnad:
kabatshokk ehk suvikõrvits
See esimene kõlab muidugi slaavipärasemalt kui teine, aga jah, et tegu siis samade asjadega, kes ei teadnud, pudelja kõrvitsalaadse viljaga.
asdfghjkl
MemberKuidas seda kõhulahtisust üldse seletada?
Et kas magu ei saa enam oma tööks vajalikke aineid, et lagundada korralikult toitu?
Või on sooltes bakterid kuidagi teistmoodi?
Et kuidas seda füsioloogiliselt seletada?
___
Ok, leidsin omale vastuse:
http://esmaabi.kolhoos.ee/stories/storyReader$60
“Kõhulahtisus on enamasti kerge või harvem raske soolepõletiku tunnus, vahel ka mittepõletikuline organismi talitlushäire. Kõige tavalisemad põhjused on psüühilised või nakkuslikud.
Kõhulahtisus võib olla põhjustatud üldistatult neljal peamisel põhjusel:
1. mürgiste või organismile talumatute ainete toimel,
2. nakkuse tõttu,
3. kirurgi poolt ravitava haiguse tõttu,
4. psüühilistel põhjustel, rahavasuus “närvidest”.
“
Et siis probleem pole maos, vaid sooltes, need disfunktsioneerivad. Et sooles kus toit tuleks muundada sitaks, ei suudeta enam sellega hakkama saada, kuna sool (sitaks muundamis-organ) on haige.
-
AutorPostitused