asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberMatti,
kui huvi on siis võta osa sellest aktsiamängust:
http://lhv.delfi.ee/news/index.cfm?id=1082277
Võtsin osa sellest mõni aasta tagasi, ja pidasin päevikut iga päev, kirjutasin üles, mida uut õppisin, hindasin oma tehinguid, uurisin ja lugesin tollal mängu jooksul palju uut juurde. Et kui veel ei teadnud, et selline aktsiamäng olemas on, siis vaata sinna lingi alla.
Selle mängu käigus sai osavõtja tollal kuu aega Äripäeva tasuta koju, ja mängu lõpus ka valida omale raamatu.
Sain Alexander Elder’i raamatu Trading For Living, et selle võin ma niisama ära anda kui huvi on.
Ise ma olen vaid virtuaalportfelli tänase päevani hoidnud ja jälginud, pärisrahaga omasin aastaid tagasi vaid 3nda samba pensionifondi, olen rohkem niisama virtuaalselt mänginud ja teooriast huvitunud, et suurt miskit ei oska ma kommenteerida aktsia teemal. Aga ma lisasin su oma msni, seal võiks arutada siis vabal hetkel seda teemat.
asdfghjkl
Memberära mölise…! viisakust võiks ka ikka olla. Kedagi eraldi ei eelistata ja tegu on puhtalt süsteemiveaga, mis peagi parandatakse.“Mölisema” on vulgaarne, labane väljend juba, viisakusest, millest sa heietad, on see päris kaugel. Andrei8 küsimus oli korrektne ju, tegid sa MEE ikka kaines olekus selle postituse?
asdfghjkl
Memberpakun et tekib allergia, vistrikud tekivad!
vbla suur laktoosiannus annab ka miskit valjundiks ,ei teagi.
asdfghjkl
MemberMa pole selle peale kunagi “kana + lips” mottele moelnudki, head naljapildid kull jah, haa:)
asdfghjkl
MemberVaga rumal teemakasitlus!
Kas teate mida tahendab jaapani keelne sona “hentai“?
Ei tea, eskole?
Aga, kas olete minuga nous sel juhul, et teie koik olete harimata sel juhul, ja see kes teab, on haritud?
No vot, ei saa minuarvates kasutada nii primitiivset elukasitlust selle kohta, kes on harjatud ja kes mitte.
On olemas palju rohkemaid vaateid kui see binaarne “+-” vark (et “–” ja “++” on homod siis), et on olemas palju keerukamaidki maomente, uks minu tookaaslane tegeles hentai/manga teemaga, no seda plussikese ,ega ka miinusega ei defineeri, laheb vaja teist sumbolit!
No ja mida siis arvata temast, voi kilpkonnast, kes sunnib kahe peaga, nagu delfi paevapildis viimati naha oli, no ei ole miskit tarka kindlat peale hakata.
Ja miks? Aga seetottu minuarvates, et maailm on loplikult defineerimata, ei saa defineerida koike viimase algosakeseni, lopuks ikka jaab see algosaka vms korrektselt defineerimata (mina kui matemaatik oppisin noorena, et ring on punktide kogum, aga punkt ku iselline definitsionoi ei saanud ,see sai aktsioomi nimelt, eh ksiis sellise “as is” seletuse, ehk siis lihtsalt eelduse, et se enii on, me ei teagi miks). No vo tnii sobrad,. Et tahtsin oelda ,et hariduse suhtes arge kraagelge ,kuna see (teadus)maailm on loplikult moistetamatau meile koigile. vot seline spontaanne mottekaik, vabnadan kirjavigade parast.
asdfghjkl
MemberMina olen ka aru saanud, et lihas on see kus see kalori polemine aset leiab, niiet mina suurem lihaseruumala, seda tohusam-kiirem poletus. Aga kummastama paneb see, et enamik eestlas iei tea ,et sona “maybe” on eesti keeles “voib-olla”, mitte aga “voibolla”. Voi saan mina valesti aru.
asdfghjkl
MemberMinul oli esimeses kukitrennis 15kg-sed kettad kangi kummalgi poolel, ja vaga suurte pingutustega tegin sellega kukke!
Pooleteise aasta parast oli kordusmaksimumi-seeriaks seeria 3x120kg, alla 3 korduse seeriat ei olegi proovinud, aga see 120kg on ka nimetamisvaarne algaja puhul.
Ja pohilise kukitugevuse andis 2 kuud kestnud kukiprogrammike.
Lugesi ninternetist, et on olemas nn Vene kukiprogramm ,ja ka smolovi kukieksmeriment, molemal minusilmis suurt vahet polnud, tul ilihtsalt eelisarendamise aspektis ainult kukke teha, ja muud harjutused suuresti unustada, nagu mina aru sain, ja selle aja jooksul tousis kordusmaksimum toesti selel 120neni kiirelt!! Laksin 2007 marts lausa niikaugele ,et tegin lopuks uhel paeval ni ihommikul kui ka ohtul kukitrenni, ja seda puhendumisega, ja jargmistel paevadel ol valu lihastes suurem, kui kunagi varem, suure mku isiis treenida kui pole ammu trennis kainud!! Vot nii. Et ega sa oige polnud, aga mulle meeldis, ja tegi nalja, ja sai tehtud nalja testosterooni teemadel, kuna kukk pidavat selle asja suhtes moju avaldama. Areng tuli, ja suur tuharalihas ei lainudki suureks, nagu raagitakse et voib minna! Seega ku ivaba aega on, ja julged modoa vaadata nendest ,kes raagivad, et lihaseid tuleks proportsionaalselt vorselt arendada ,siis 2-3 kukitrenn inadalas voib vaga lobus eksperiment olla, eriti kui suudad ikka maksmimumi endast anna enamvahem iga trenn!! Vot selline spontaanne mottekaik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina isiklikult pole nainud massi muutuses (73-83kg) erinevust kukijous, aga jah, raagitakse, et mida suurem mass, seda suurem joud, no ma poel seda tajunud.
asdfghjkl
Memberminu arvamus on selline, et mistahes laadi riideid ka ei kanta, oluline on, et need ei haiseks. Kui on lilleline puks ja sellest 1m kauguselt moodudes lehka ninna ei loo, siis ma ei pane neid pukse tahelegi. Ja kui keegi jutustab-suhtleb joukas, siis pigem suhtun hasti sellesse, sest eestlane on niikuinii niivaikne ja kinnine, et ma soosin ja kiidan heaks kull iga sangviinilisuse eestlase puhul, las suhtlevad, ongi tunne, et olen inimeste seas. Las suhtlevad ja kannavad mida soovivad, mind jatab taiesti kulmaks, pohiline, et minu hingeohku ei rikutaks. Vblla kui riide epa loleks midagi rundavat kirjas, ala “juudid ahju” vms, siis see arritaks, aga lilled, no nendest pole kull miskit.
asdfghjkl
MemberVõibolla on põhjus vales toitumises:Sealt artiklist anti jah mõista, et kui süia tärklisevaest toitu, siis ärkvelolekuhormoonid hakkavad toimetama ja inimene tunneb end peale sellist sööki virgana, aga kui süia tärkliserikkast toitu, siis on efekt vastupidine, ja tekib uimasus. Et siis tuleks mõelda ,kas toit oli tärkliserikas või mitte, nagu ma aru sain.
asdfghjkl
Memberteen kahtlemata 5-15 louatommet, kui puhanus olekus, siis vast oleks toenaone et tuleks 15 ara, proovin homme hommikul.
vanus: 27a, kaal: 77kg hetkel muideks, ei teagi kuhu see kaal kaob, tegin juba puksirihmale augu juurde, aga kahaneb ikkagi.
—
Jutt kaib loomulikult pealthaardes louatommete kohta. Althaardes louatombeid praktiseeriti rohkem vene ajal koolis minu maletamsit mooda, kui aga tuli vabariik, siis elu muutus, ja elu laks pealthaarde peale ule, ju siis tehti kooli oppekavades mingi muudatus i think.
asdfghjkl
MemberMinu viga oli, lasin kiirelt aeroobset sormedele, ja siis tuleb usna loetamatu tekst. Praegu pole aga tapitahti klaviatuuril, siis pole ka just hea lugeda. Seega, jatke MEE rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega mul midagi sisukat oelda polnudki, ma pole kunagi verd joond, aga vampiirifilmides olen nainud, et juuakse peekrist.oktoober 2, 2007 at 12:42 p.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #126612asdfghjkl
Memberolen märganud et lamades surumine päriselus ja muidu midagi eriti juurde ei anna, isegi peale 30kg-st tõusu. Peaks vist rohkem tegema selga ja käsi? (tõstmine ja sangpomm)Annab ikka, iga harjutus annab. Sest see lamades surumine on samalaadne liigutus, kui sa lähed tööintervjuule ja pead kättpidi teretama. siis ju ka ütled tere ja hoiate kättpidi kinni, samamoodi nagu sa surumisel hoiad kangis ttugevalt kinni, no vot kätlemisel tule bsee kõik kasuks, hea tugeva tervitusega saad kindlasti tööd. Sama ka uste avamisel elus jms situatsioonides, kõik jõusaal iharjutused on väga kenast iellu rakendatavad.
asdfghjkl
MemberMuidu minuteada juuakse verd natarktikas. Sealsed rahvad, Neenetsid jms, need teevad põhjapõdrasse augu ja lasevad joogi kuhugile tasse, ja siis joovad ja aneratavad. Vataasi nrahvusraamatukogus sellsit dok-filmi kunagi ca 6a tagasi, kogu saal hakkas kohe nihelema:) Ja juuakse ka kõrbes ma usun kaamlist, aga ma ei tea, ma arvan lihtsalt, et seda tehakse.
Muidu verel ja lihas suurt vahet pole minu meelest, kui sööd liha, siis peaks alla minema ka veri. Ja kui piima ka jood, siis saabki hea dietmixi ma usun.
asdfghjkl
Membervinnide kohta on üks artikkel siin:
http://www.terviseleht.ee/200125/25_vinnid.php
ja seal öeldakse, et vinnid on
“80 %il 18-35 a vanustest isikutest.”
Seega enamikel on need vinnid. Mina pole toidulisandeid kunagi tarbinud, ja on ka trepetsi ülaosas mõneti, küll vähe aga siiski.
asdfghjkl
MemberNo selge siis.
-
AutorPostitused