asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberFred Antson: ” Toitumishäiretega inimesed (nii normaal-, üle- kui alakaalulised) otsivad reeglina kohvist energiat, aimamata, et vale toit tapab ära nende energiataseme.”Energiat/kaloreid saab peale kohvi ka mujalt, aga ma ei räägi sellest, kui kohvit tarbitakse energia saamiseks, vaid sellest, kui kohvit tarbitakse ergutus-laksu saamiseks. Et uimasus pole energiapuudusest, vaid sellest, et uima-hormoonid tekitavad sellise tunde. Iga praad sisaldab niikuinii mingi koguse tärklist, või mingil mistahes muul põhjusel ka teadmistelt parimal toitujal tekib uimasus, siis oleks hea teada, kas saaks äkki kavalalt kohvist abi, ntx juua kohvi enne lõunasööki vms lahendust otsida. Ma olen ise palju täheldanud, et kohvist pole peale lõunasööki abi, sellepärast kohviteema pakubki huvi.
asdfghjkl
MemberTeeb või mitte, ikkagi on lihtsam ja tunduvalt kasulikum tervislikult süüa, siis on keha terve ja ei ole vaja abivahendeid, et end üleval hoida. Loe seda artiklit hoolega, mida anelka soovitas.Lugesin seda artiklit, sain aru, et tärklis teeb uimaseks, ja erksaks teeb “suure valgu- ja rasvasisaldusega/tärklisevaba” toit. Kofeiinist ja adenosiinist ei räägitud seal midagi.
asdfghjkl
MemberUimasus on tingitud valesti söömisest. Öö on puhkamiseks, lõõgastumiseks ja taastumiseks. Päev on tegutsemiseks ja rasvapõletuseks. Kohv ei ole lahendus.Aga kofeiin ju segab uima-aine adeniini toimetamist, tsiteerin:
“Once in the brain, the principal mode of action of caffeine is as an antagonist of adenosine receptors found in the brain”
http://en.wikipedia.org/wiki/Caffeine
Seega, midagi see kofeiin teeb ikka uimasuse suhtes.
asdfghjkl
MemberSee e-raamat, millest siin räägiti, seal tõepoolest väidetetakse, et kehatemperatuur kõigub 36-38 kraadi vahel, samas öeldakse ka raamatu alguses, et tervise ega muu instituut/asutus pole seal raamatus olevat teksti õigeks kiitnud ,et lihtsalt selline essee siis, usu sealset juttu või mitte, sealhulgas selle 38 kraadi juttu.
Aga huvitavat seal ühtteist on siiski. Soovitatakse rohkem valguse (eriti päikse) käes (päikseprillideta) viibida päeva ajal, ja soovitatakse sportida (kindlasti mitte hiljem kui 3h enne magaminekut, kuna siis läheb kehatemperatuur valeks, et soovitavalt hommikul), ja vähem mürke* tarbida (kofeiin, alkohol), et keha ei peaks öösel mürkidega tegelema ja seetõttu ei saa uinuda. Öeldakse ka, et haigena on uni pikem kui tervena olles, ja et osad unefaasid (REM faas) on selline aktiivne ja sarnane ärkvel olekuga, et kui selles faasis tõusta ,siis nagu ongi reibas olla, et nagu olekski juba üleval ja tegutsenud tunne oleks. Et siis unefaasid vahelduvad ja ja on tsüklites, ja võib-olla kui satud ärkama kergemat sorti une faasi ajal, kus ongi sarnane olek nagu ärkvel olles, siis tunnedki end reipana, olgu siis see faas 4h magamisel tekkinud näiteks või 8h-ndal unetunnil, ja siis mõlema puhul on üllatuseks, et hea väljapuhanud tunne, kuigi ühe puhul poole vähem magatud.
asdfghjkl
MemberOlen kasutanud igasuguseid sampoone ning kreeme jne aga midagi pole aidanud siiamaani!Mida peaksin tegema?
Ma pakuks, et aja täitsa kiilaks. Mis siis selles halba on, niimõnelgi on lausa vabatahtlikult kiilas kantpea ju. Üks töökaaslane oli kiilas kunagi ja kandis ka siseruumides rätikut koguaeg, nägi välja nagu piraat. Ma oleks tema asemel ka rätiku ära võtnud, aga jah, ilmselt on nii nagu öeldakse, et kui pole ise situatsioonis olnud, siis pole kuigi pädev targutada teemal. Mina igatahes soovitan täiesti kiilaks lasta, minuarust normaalne.
asdfghjkl
MemberKui treening on liiga pika kestusega, siis võiks trennipäeva ühe juurde võtta, teeks sel päeval seda, mis praegu pikas trennipäevas teed siis kui aeg üle tunni juba.
asdfghjkl
MemberAa, siis mul on halvad geenid lihtsalt.
Muidu tean, et kemoteraapiaga, kus inimestel juuksed lausa välja langevad peast, seal ka kahjustub juuksesibul ära lihtsalt, ja enam ei kasva sealt miskit välja, nagu ma aru olen saanud. Et mul pole kemot tehtud, aga sibulad siis ei tooda värvi enam, kuna neil on kehv saatus. Aitüma.
asdfghjkl
MemberLõpuks kadus jah mõte ära, aga püüan nüüd selle raamatu jälle leida, saadan. Pealkiri oli vast: “How to: Sleep Less and Have More Energy”Mul õnnestus see raamat saada sealt saidilt Download lingi alt:
http://www.4shared.com/account/file/238338…Had_Before.html
Päris huvitav lugemispala esmapilgul, äitüma raamatu mainimise eest!
asdfghjkl
Member6:30 ärkamist võimatuks küll ei pea. Ma ärkan ise 6:50 juba mõnda aega ja olen siiani tundnud üsna reipana ennast. Varajase ärkamise aluseks on minuarust just see, et õpiksid võimalikult efektiivselt magama. Kui lähed kell 23 voodisse, aga uinud alles 2:00, siis see varajane ärkamine ei toimi. Et tuleks katsetada, mis moodi õpiks efektiivselt magama. Eks see on individuaalne, mõni usub mee-religiooni ja seetõttu saab suurepärase une, mõni raadio/muusikaga, mõni väikse valguse/lambiga, mõni külma vanniga vblla. Aga ise olen ma imestanud kui olen kuulnud, et mõned niivähe magavad, ja nüüd olen ka ise ärganud teinekord väga vara hommikul ise üles, ja tundnud, et olen valmis tegutsema. Et selline soovitus siis, et see varajane aeg, mille märkisid, pole sugugi vale või halb, et see on kindlasti reaalne aeg, kui osata hästi magada.
asdfghjkl
MemberOskab keegi äkki soovitada mõnda head sambamuusikat aeroobikaks!?Oleks tänulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi oli selline laul nagu “Mambo no 5”. See ju kõlab samba moodi, äkki see sobiks.
asdfghjkl
Memberei kommentaari siia midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see on ka ju kommentaar!
Lisaks võiks veel mõelda, et sünides on vblla mõlemal soopoolel sama tõhusad alko-ensüümid, aga need saavad tugevamaks meestel seetõttu, et need saavad rohkem trenni lihtsalt. Sest naised, kes on teinud tugevamat alkotrenni ei jaa küll kuidagi meestele ses suhtes alla. Või mis?
asdfghjkl
Member??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…et siis naised, kes on paremad alkoholi-alal kui mehed?
Mida see teie arust t2hendab? Kas naised on pahelisemad (paremini pahelisemad?) kui mehed? M6ni naine on kindlasti pahelisem kui m6ni mees
Kui alkoholi tarvitavad koos alkohoolikust naine (vastavas staadiumis…k6rgenenud tolerants…) ja veel normaalselt alkoholile reageeriv mees siis naine tarbib rohkem alkohoolse joobe saavutamiseks kui mees.“Keemikaalid”…Me nimetame ainete l6hustajaid peaasjalikult ensyymideks. See osa on naistel n6rgem.
Kirjutasin vabas vormis küll, aga näib et saadi aru, millest räägin, et siis “ensüümid” on nõrgad eks, selge siis, aitüma.
asdfghjkl
MemberLugesin järgmist:
“Alkohol püsib naiste kehas kauem ja on suurema efektiga. “
http://www.sakala.ajaleht.ee/170506/esileht/5021052.php
Kas oskate keegi seletada, kas see väide ikka tõene on? Ja kui on tõene, siis kuidas seda seletada. Kas naistel on kehas protsentuaalselt vähem alkoholi lõhustavaid kemikaale või (nagu ka hiinlastel pidi neid vähe olema)?
Mida arvate sellest, võib-olla on asi subjektiivne muidugi mingil määral, et on naisi, kes on paremad alkoholi-alal kui mehed?
asdfghjkl
MemberMul on sama kogemus, et hommikused trennid äratavad hästi üles, ja töö edeneb hommikul paremini. Mina kartsin, et hommikul on jõudu vähe või hakkab süda valutama, aga eksisin selles, hommikul on kõik väga hea trenni jaoks.
Soovitaks süia mitmekesist toitu üleüldse, niihommikul kui ka muul ajal niipalju kui võimalik, sest mida mitmekesisem, seda parem, muidu ju nii, et kui mõnda vitamiini näiteks pole, siis mõni aine jääb omastamata organismil. Näiteks rauda ei omastata minuteada niihästi, kui c-vitamiini organismis piisavalt pole jne, seega ikka hea kui liha kõrval ka mingi c-vitamiiniga puuvili vtx.
Ma ise mitmekesiselt ei söö homikul, kuna mul on jäänud mulje, et pole oluline, mida ma hommikul söön, ikka on kaal enamvähem normis. Ja normist läheb ära siis, kui plaanivälised toidukorrad tulevad, enamasti vabal ajal pitsakohvikutes jne. Arvan, et kui tahad kaalu langetada, siis see hommikusöök enne trenni on väikse olulisusega, olgu ta siis kuitahes vale.
asdfghjkl
MemberElu24 on uudisteleht, kus on palju huvitavaid uudiseid, aga samas on seal väga palju ebatõest infot. Näiteks täna lugesin Jessica Bielist kui lauljannast. Tegelikult on ta näitlejanna. Mida arvate teie sellisest asjast?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on Postimehe poolt suvel avatud veebileht:
http://www.postimees.ee/190707/esileht/meedia/273096.php
tarbija24.ee on sarnane asi. Ega seal pole midagi suurt arvata sellest, sellesse tuleks suhtuda nagu postimees.ee saidi uhte osasse lihtsalt, kus ongi sellised teemad, mida sa naitena toid. Delfi.ee’l on ju ka olemas alam-kategooriatesse jaotad sait, on delfi Taheke vaikestele lastele eraldi saidina http://taheke.delfi.ee/, on delfi naisteleht jne, et nad oleks voinud teha elu24.postimees.ee aadressiks siiski, oleks selgem olnud kui http://www.elu24.ee, aga noh, eks see selleks.
Tegu on siis selle naisega, keda saab selles filmis praegu naha:
http://www.forumcinemas.ee/movie/33709/gallery/
Vt ka sinna saidile:
http://www.people.com/people/jessica_biel
Sealt siis tsitaat:
“Before pursuing acting, Jessica Biel trained extensively as a singer, a passion she still indulges. “Singing is the one thing that gives you that, that feeling,” she told the Toronto Sun. “You know that feeling? I just love that feeling.””
Sellistesse utlemistesse ei pea suhtuma kohe nii, et see toene on, voib-olla ta toesti laulis keskoolis uhel kontserdil korra elus naiteks, ega see toepohi pole oluline, eesmargiks on hasti muia, ja ju siis on leitud et kui oelda, et olen laulnud voi tantsinud, siis muub hasti, vahemalt kindlasti paremini, kui utleks, et on suka kudumisega tegelenud ju.
-
AutorPostitused