asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
Memberpilt oleks ka abiks…joonistasin väheke, see võiks välja nähe nii:
http://img176.imageshack.us/my.php?image=fingeragrle9.jpg
Aga eks ma kasvatan siis väheke lähiajal, siis teen pildi oma sõrmest ja saate mutanti näha ja seletada asja. Praegu tundub ,et keegi ei saa aru, millest täpselt jutt käib, kuna ilmselt ikka vähestel on sedalaadi nähtusi.
asdfghjkl
MemberKasvab jah, aga mina lükkan need küüneviiliotsaga tagasi, kui maniküüri teen. Ei usu küll, et toidust vms., see lihtsalt on sinna loodud, ma arvan.Ega sa ei räägi küünega kontaktis olevast naharibast, mis on nagu silmalaug silmale?
Ma e iräägi sellest, ma räägin sellest naharibast, mis on ristkülikukujuline mõõtmetes 1mmx3mm, ja see kasvab nagu juuksekarv sõrmest välja ja küünt ei puuduta! Et selline nahatükike kasvab sõrmeotsast 1-2cm kaugusel sõrme pealisosal.
Mõistad millest jutt?
No seda on mul keerukas seletada, mind huvitabki, kas kõigil on sellised lõpused või minul ainult võib-olla.
See osa küünest, mis pole sõrmeotsas, vaid on nahka/sõrme kasvanud, ehk küüne algus siis, et selle ümbruses raadiuses 2mm-6mm kasvavadki need “lõpused” sõrmest välja, ristkülikukujulised naharibad mõõtmetes 1mmx3mm. Et ma teisiti seletada ei oska.
Ma teen lähiajal siis pilti neist, kui te aru ei saa millest jutt käib. Ma tean ,et nii mõnelgi o nneed lõpused.
asdfghjkl
MemberKena joomaperioodi, “Alkohol naiste kehas”, on see tõene…. no mida veel… kirjutan kah “vabas” vormis…. joo soola piimaga ning tähenda enneolematult kiiret lihashüpertroofiat
asdfghjkl
MemberKus sa siis saaglihast mõtlesid kui ikka S A A G I L I H A S E S T edasi jahud.
asdfghjkl
MemberArvan, et mõlesid saaglihast:Dtagumine saaglihas (m.serratus posterior) (on ülemine ja alumine)
Vaata näiteks seda
Jah, mõtlesin küll tagumist saagilihast. Ja see asub selja üla ja alaosas, alumine saagilihas on siin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Serratus_post…inferior_muscle
Ja kinnitun 4ja rode külge ja selgroo külge. Ja töötab vast siis, kui vaja ülakeha keerata alakeha suhtes, treenida siis külgmisi kõhulihaseid, aga minetea.
asdfghjkl
MemberEkstra hapukoorega kodujuust on ikka väga hea, üle teiste.
Aga võib-olla ku iseda süia väga sagedasti, siis jah ei lähe alla.
Ma söön seda 2-3 korda nädalas ooteks, muudel oodetel söön muid asju, aga ma ei söö ka nii sagedasti, seega ei ole nagu kohupiim kui toit veel üle visanud.
Viimasel ajal olen ooteks kalapulki mikrolaine ahjus soojaks lasknud, ka maitsvad ja hea vaheldus, pakk maksab veidi üle 10ne krooni.
asdfghjkl
MemberPlaan tarbima hakkata, mõtlesin küsida kuidas mõjub see kui kasutad kratiini ja näiteks nv-sel paned pidu ja tarbid alkoholi?(Kerge tarbimine mitte mingit laus joomine)Ma olen lausjoonud ja kreatiini tarbinud. Ja ega midagi nagu ei arvaks/usuks küll, et nüüd mingi eriti negatiivne ja fataalne protsess käivituks. Nädalavahetusel tuleb ikka stressi ju maandada, joo edasi. See alkohol lihtsalt aeglustab arengut mõne protsendi võrra, ja kreatiin teeb oma töö e-r kenasti ära ju, see kui nv-sel veidi tipsutad küll miskit halba ei tee, oledk iesmaspäeval stressivabalt kangi all uut rekordit sooritamas ju, seega ma usun et pole probleemi sest nädalavahetusest. Ma olen poolteist kuud kreatiini tarbinud, ja oli siin üks lauskoomine ka, ja ei tunne küll, et kuskilt miski kont murduks või aju taandareneks, pigem ikka häid ideid on tulnud rohkelt juurde, ja trennis jõudu.
asdfghjkl
MemberKui anda 100% endast, millest siin räägitud, siis kõnnitakse vigastuse ja arengu piirimail minuarvates. Kui õnnestub seal piirimail kaua (kuid, aastaid) jalutada, siis saabki parima arengu vast. Ma usun, et 90% endast anda pole sugugi niivale.
asdfghjkl
Memberparaku on pulbri ja vedeliku tihedused sootuks erinevad ja ei saa niimoodi õiget tulemustJah tõsi, pole sellele varem mõelnudki, et pulber on kergem kui vesi ja seega tuleks pudelist rohkem kui 10nendiku pulbriga täita, et 50gr saada, olen siiani just 10nendiku pulbrit pannud, no siis on mul doosid alla 50gr olnud ilmselt, peaks siis ikka jah mõõtekulbi muretsema kusagilt kokandusleti juurest vast.
asdfghjkl
MemberKui sul lusikat pole (kas pole majanduslikult võimalik seda endale lubada, või on lihtsalt kadunud vm põhjused), siis võta mõni paberitükk ja keera see koonuseks/lehtriks. Näiteks sobib mõni postiga tulnud spämm-paberi-kaart (15x20cm). Keerad lehtriks, kus ühe otsa diameeter on 5cm, teisel otsa oma 1cm, ja siis võtad peenemast otsast kinni nagu kühvli varrest ja võtad kaevad suurema otsaga pulbrit ja tõstad oskuslikult limonaadipudeli kaela juurde täidetud lehtri ja lased pudelisse kallata. Kui väheke maha kukub pulbrit, siis selle saad hiljem pangakaardiga kokku ajada ja ka pudelisse toimetada. Ja kaeva lehtriga silmajärgi, mõtle nii, et täidetud limonaadi pudel mahutab 0.5L, seega kümnendik sellest on 50gr, no siis lasedki paar-kolm sentimeetrit oma pudeli põhja pulbrit.
asdfghjkl
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=629 Leidsin siit siis sellise kombo aga kuna lisainfi selle kohta seal suhteliselt vähe siis äkki teadjamad mehed oskavad öelda mis vahekorras neid võtta tuleks(grammides)?HTR’i paki peal on kirjas kuidas kasutada, et kuni 50gr võtta, aga seal pole kulpi kaasas grammide mõõtmiseks. See 50gr sisaldab 5gr kreatiini ja suuremat annust võtta ei soovitatagi. Ja toote nimi juba sisaldab sõna recovery/taastaja (Hard Trainers Recovery), siis tulekski seda võtta koheselt pärast trenni, et saavutada treeningjärgne taastumine. Sealt pulbrist saad ka valku ja süsivesikuid, seega kõik olemas, muud pole vaja, sega poole (0.5L) limonaadi pudelitäie siirupiveega ja loksuta 5 korda ja joo ära. Muud pulbrit sul seal on minuarust mittevajalikud.
asdfghjkl
MemberKunagi aastal 2000 umbkaudu sattusin vabaduse väljaku kandis kokku ühe sellist võitluskunsti harrastava seltskonnaga, kus oli siis üks lühemat kasvu, ca 170cm noormees, kes ründas mind, ja ta ründas nii, et tegi kätega vurri niiöelda, st, et ta käed imiteerisid seda kui ujuda koera vees, ja hästi kiirelt siputas käsi ja lähenes nii, ma taganesin, muidu oleks vurri-propelleriga pihta saanud. Aga nii imestama pani, et vt kus kompetents, ei tea, mis kunstiga tegu oli ka, aga väga huvitav igatahes. Võib-olla (muideks enamus inimesi kirjutab selle sõna ilma sidekriipsuta) oli tegu kung-fu võttega, väga vahva oli igatahes.
asdfghjkl
MemberAga kas Kalev Spa’s on ka?
Nende veebilehelt ei näe seda välja lugeda.
asdfghjkl
Member2007 aasta treeningutega olen küll rahul, oli hea ajaviide, ja õppis uusi asju juurde, ja sportlikud näitajad ka paranesid.
Eriti head trennid olid kevadel kuu aega töötu olles, võib-olla seetõttu, et tööstress oli siis nulli peal.
Veebruaris-märtis sai ka kükiprogrammi tehtud, mis oli väga lõbus.
Suvel soetasin ka “Sportlase toitumine” ja “ilu, jõu ja tervise anatoomia” raamatud omale, varem olin vaid netist asju lugenud, ja need kaks ongi mul viimased raamatu ostud, ja sellega sai mul selgemaks, et see trenniteema pakub mulle ikka huvi, kuna ma leian, et reegel “nimeta kaks viimast raamatut mida ostsid, ja ma ütlen mis on su huvid” peab päris tihti paika. 2008a suvel tahaks sõbraga ühe väikse koha suvepäevadel jõuvõistlusel osa võtta, järgneva poolaasta eesmärgiks ongi selleks valmistuda, ja ikka uusi teadmisi juurde saada, mida siit foorumist olen siiani saanud küll.
asdfghjkl
MemberKatseta ära siis. (Mul juba ammu järgi proovitud).Proovisid juua enne (süsivesikute/tärklise rohkemat) lõunasööki tassi kohvi? Ja kuidas siis mõjus? Katsetan täna ja järgmisel nädalal siis mõned päevad.
Sergei_I, kohvi juuakse lootuses uimasust kaotada, näe tsiteerin siit:
“Arvatakse, et esimestena avastasid kohvi ergutava mõju Aafrika hõimud.”
Allikas:
http://www.avenyy.ee/main.php?pg=archive_a…26&CatId=13
Sõnad “kohvi” ja “ergutava” kuidagi ühes lauses või mis?
Minu soov oleks koffeiin enda kasuks parimalt tööle rakendada, sellepärast küsingi, grammatika küsimused, tärklise teema jm pole nagu sellega palju seotud.
AutorPostitused