Skip to main content

asdfghjkl

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,576 through 1,590 (of 1,804 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Tagasi trenni #136157
    asdfghjkl
    Member

Minu soovitus oleks see, et peale treeningpausi tuleks eismese nädala trennid väga kergelt teha.

Et ei ole hea 100% endast anda, vaid näiteks 70%, kui tuned, et jõuaksid 2-3 kordust veel teha, siis võiks juba lõpetada, et selline kerge loomuline trenn. Lihased valutavad sellise trennijärgselt niikuinii, aga et nad hullult valusad poleks, selleks sedalaadi kergem trenn ongi hea. On olnud ka kuulda, et peale treeningpausi on siiski endast maksimum antud, ja trennijärgselt ei ole lihasvalu lubanud lihast liigutadagi, ollakse traumas, see aga vaevalt midagi head teeb.

Muud nagu polegi lisada.

asdfghjkl
    Member

veregrupidieet

pigem telli siit kava, on kindlam ja ka kava korrigeerimine on hinna sees

“veregrupidieet” on jah olemas siin:

http://et.wikipedia.org/wiki/Veregrupidieet

Et määratletakse inimene ühte veregruppi (neljast veregrupist) ja śellebaasil siis koostatakse kava?

Ftness.ee saidi kavad vist veregruppi ei küsi ja seda ei arvesta kava koostamisel.

asdfghjkl
    Member

ei tea ja kardan et ei tahagi teada:P

Sellepärast, et asi nii palju raha maksab või?

Aga kui sa teaks selle tausta ja ideid veidike, äkki need ideed/põhimõtted oleksid uued ja üllatavad ja kasulikud sinu jaoks?

Ma usun, et seal võib mõni hea aspekt olla sees, uurin, aga jah, kui keegi miskit muljet lisaks juurde, oleks hea kuulda.

asdfghjkl
    Member

“Role” toitumisprogramm:

http://www.role.ee/web/

Kas omate mingeid kogemusi sellega?

Mis te selle effektiivsusest (kehakaalu alandamise suhtes ntx, vms aspektides) arvate? Kas kaalulangetajale oleks effektiivsem siit saidilt tellida kava?

Kuidas see asi töötab?

Miks see nii palju maksab (3000+)?

Et mis moodi suhtute sellesse, ja kas olete kuulnud, et keegi oleks kasutanud seda Role-asja, ja kuidas tulemusi tuli?

Lihtsalt pakub asi huvi, kel mingeid valgustavaid mõtteid/kogemusi selle Role suhtes, siis võiks rääkida vabalt.

in reply to: Proteiin – gaasid? #136131
    asdfghjkl
    Member
    in reply to: Paluks abi treeninglisandi valikul #136106
    asdfghjkl
    Member

Kuna ise pole peale HTR’i muud tarvitanud, siis muud nagu soovitada ei oskakski, aga HTR’i suhtes on positiivsed muljed. Ja tegu on kompott-lisandiga tõepoolest. Et seal on kreatiin ja valk ja aminohape “Glutamiin”, kõiki neid kolme asja saad eraldi tootena osta, ja siis peaksid ise kokku segama, see oleks keerukas tegevus algajale võib-olla ja ka kulukam, aga too HTR maitseb hästi ja on tuntud ja on soodne ja lihtne- kõik kolm vajalikku ühes! Selle saab osta Kristiine keskuse söögipoest, Rimi või mis see on seal. Edasijõudnumad ja kogenumad vast ostavad eraldi glutamiini, eraldi kreatiini ja eraldi valgu ja panevad nende peale 5t raha, algajale oleks 400kr HTR just hea ja õige.

in reply to: Jooksmine #135752
    asdfghjkl
    Member

Lisaks selle motte, et kaalukaotus toimub uhes protsessi kaigus lihaste sees, ja mida rohkem lihaseid rohkem kaalukaotuse protsessi saab teostada seal lihastes.

Et kaalukaotuse valem on ses suhtes keerukas, et uheks eemargiks oleks sailitada voimalikult palju lihasmassi, kuna siis oleks korraga voimalikult palju kaloripoletamis-masinaid kehas. Seda saavutab siis, kui toidus on piisavalt valku, et keha saaks lihasmassi alles hoida. Et siis eriti effektiive oleks suure sagedusega trenn, millest sa raagid, mis palju kaloreid kulutab, kuid, samaaegselt lihasmassi voimalikult alles hoiaks. Et kui valida kas teha palj utrenni ja nalgida, sh valgunaljas olla, voi kui teha samapalju trenni ja siiski valguvajadus tais suia et lihas kui kaloripoletaja sailiks maksimaalselt, siis viimane variant on effektiivsem toenaoselt, olgugi, et suiakse rohkem ku iesimese variandi korral. Et siis sedalaadi mote motlemisaineks. Et soovitaks kokkuvotvalt seda, et teha vahem trenne (maks. 4), suia 4 korda paevas. Saavutatakse tulemus vblla (?) aglasemalt pisut, kuid saadakse pusivamad tulemused, svammiefekti ei teki. Suve rannahooajani aega ju piisavalt ka, milleks kiirustada niikiirelt.

in reply to: Plusse ja miinuseid? #135750
    asdfghjkl
    Member

Kui kaloreid sood vahem kui kulutad, nagu ma naen, siis kaal kahtlemata langeb, see on positiivne eksole, eesmark puhitseb meetodi, voi kuidas seda oeldi eksole.

Ja utleks ka seda, et noorel inimesel on hea tervis, seda voib paar kuud nii ka proovile panna, enamasti maha ei surda ja tuhistusi ei teki toenaoselt.

Ma tegin sedalaadi dieeti poolteist kuud kunagi, ega ma ei uhkusta selle ule, ega pea seda oigeks, lihtsalt olid omad subjektiivsed pohjendused sellele dieedile, aga utleks, et ma maha kull ei surnud, ja ei oskaks nimetada ka mingeid tuhistusi. Aga kindlasti see hea mote pole, milleks riskida, et magu tuksi laheb, vitamiini puudusest mingi protsess organismis peatub voi kahjustub. Uks hea soovitus, mida hiljuti lugesin oli I.Otsuse hiljutises raamatus, seal oeldi ,et inimene peaks igapaev sooma viiest toidugrupist miskit, et ku iei soo ,siis ega midagi ullu pole, aga ajapikku tekivad probleemid tervises. Need 5 gruppi on siis maletamistmooda- piimandused, tervailjandused, lihandused, puuviljandused ja koogiviljandused, ei teagi ,vblla olid muud, aga point selles siis, et kui piimatooteid sa kuu aega e itarbi oma noore tugeva tervise juures siis pole ullu, aga kui juba rohkem ei tarbi, siis kukuvad hambad valja vms teisel kuul naiteks. Et siis mitmekesine toit peaks olema alati, kui sinu dieedi juures see on olemas, siis pole vast ullu.

in reply to: triiceps , biiceps #135743
    asdfghjkl
    Member

Superseeria ehk jadaseeria on selline, kus teine harjutus jadas ikka kannatab, kuna esimene vasitas. ega see ,et esimene harjutus ei vasitanud otseselt sama lihast ei loe, psuuhika ja suda on ikkagi vasinud. Teise harjutuse void kasulikkuse osas ahju kirjutada. See jadastamine on ikka uks rumal tegu uldjuhul, enamasti, enamikejaoks.

in reply to: triiceps , biiceps #135603
    asdfghjkl
    Member

Tere

Olen kuulnud ja lugenud , et biicepsit ja triicepsit oleks soovitav teha ühel päeval.

Muidu soovitada saab ka harjutuste moju jargi, et rinnaharjutused koormavad triitsepsit, seljaharjutused ola tagaosa jne, seega selg ja olg voiks koos olla, rind ja triitseps samuti jne, oleneb harjutuste kombineerimsiest. Tegin ise olg+triitseps trennis roobaspuudelt surumist eile, ja kuna pole ammu juba trennis kainud, eelmisest reedest saati, siis andis trenn hea tuntava lihasvalu. Ja nimelt esmakordselt oli hea tunda, et rind on valus, koormust saanud, meenutan ,et tegi nvaid 3 seeriat roobaspuid, ja ka ploki allasurimine vois veidi ebapuhta soorituse tottu rinda mojutada, rinnalt surumisi ei teinud. Ja nagu naha, siis triitsepsi trennis sai rind ikka korraliku koormuse. Seega miks mitte soovitada rind+triitseps trennipaeva, saaks mone harjutusega molemat lihast mojutada. Et jah, kogemuse jagamise vormis siis oelduna, et pole varem tunnetanud, et roobaspuudel surumine rinda mojutaks, no seda pole tunnetanud, kuna tihe rutiinne treeningraafik vast. Et ma soovitaks ntx rinda triitsepsiga koos teha, selle motte baasil, mida raakisin.

in reply to: Lemmik harjutus. #134940
    asdfghjkl
    Member

Rööbaspuudel surumine on väga meeltmööda olnud. See harjutus on ka üks väheseid, millel üldse lisaraskust saan kasutada, ses suhtes ka huvitav, et oma keharaskusest harjutuse sooritamiseks ei piisa enam. Ja see on ka väga jõudsalt arenenud, et aasta alguses oma keharasaskusega ei jõudnud ühte kordust teha, nüüd aasta lõpuks veab 30kg lisaraskusega 10 kordust ära, olen väga rahul selle arenguga, no ja seetõttu see harjutus ka meeldib, et areng nagu edeneb selles hästi. Et seda harjutust soovitaks kõigile triitsepsi trenni, väga mõnus ja arengut lubav harjutus.

(Mõtlesin järgi, siiski natuke valetasin, aasta alguses oleks esimese harjutusena suure kokkuvõtmisega keharaskusega ikka vast 4-5 kordust ära teind, aga noh, sama mõte siiski, et keharaskus oli tolla ikkagi ülejõu)

in reply to: viljakus #134834
    asdfghjkl
    Member

ja lause lõpust ei saa üldse aru
    in reply to: oleks vaja abi teadjatelt!!! #134827
    asdfghjkl
    Member

ei ole 15 olen 19 ja olen terve päva täna siin kõike uurind aga vaat nii palju andmeid vaadates jookseb juhe päris kokku nii et ei saa enam aru midagi sellepärast otsustasingi postitada teema kust saan kohe otse küsida millist kaupa soovitavad mulle targemad fitnessi e-poest kas tabletid mis sisaldavad rohkem valku või mingid pulbrid või midagi sellelaadset.Aga mõni vend ma vaatan et on nii ego et ta ei saa lihtsalt oma suud mõne koha peal kinni hoida vaid peab kohe midagi sitasti ütlema http://treener.eok.ee/oppematerjal_vaata.php?id=147

Seal räägitakse selgelt ja lihtsalt nii toitumisest kui treeningust, sh ka toidulisanditest.

Aga seal detailidesse ei laskuta, lihtsureliku (loe: algaja) puhul pole aga detailid olulised.

Mulle isiklikult tekkis HTR’i tarbimisest küll lihasmügarikke siia-sinna juurde kehale, enne tarbimist nagu ei märganud niipalju arengut. Aga pole kindel kas see võlupulber siiski on asja seletuseks, kuna tegin 2a ilma pulbrita trenni, vblla lihtsalt pulbri tarbimise ajaks oli kompetents vastav, et ka ilma pulbrita oleks mügardunud. Niiet ei tea öelda pulbrite koha pealt, mulle tundub küll, et htr nagu oleks väikse võlujõuga, areng nagu oleks toimumas lausa.

in reply to: sõrmeotstes kasvavad lõpused #134770
    asdfghjkl
    Member

Kust sa selle lolli mõtte võtsid, et need lõpused? Saad sa hingata nende kaudu või mis?

Need naharibad tulevad, siis kui toit ei sisalda kõike vajalikku ja ka vigastades seda kohta (etc. botast jalga pannes).

Noo lõpused või uimed, pole oluline, ütlesin “vabas vormis”, vähemalt üks inimene siis sai aru millest jutt!

in reply to: sõrmeotstes kasvavad lõpused #134744
    asdfghjkl
    Member

Kõikide sõrmedega nii?

2 sõrmel korraga tavaliselt, siis kui eemaldan (kitkun välja ja ära söön) siis ei pruugi lõpus niipea kasvada, siis pistab pea mõne aja pärast teisest sõrmest välja. Hetkel on vasaku käe nimetis-sõrmel 0.4mm lõpus arenemas, ja mujal nagu ei ole rohkem hetkel näha, lasen tolle lsiis kasvada.

Rääkisin ühe inimesega sellest, sain vist ka usutava seletuse nüüd.

Et see on nähtus, kui sõrmeotsa väga kergelt nahapinnalt oskuslikult vigastatakse, et siis tekib selline lahtine nahariba, mis ühtotsapidi ainult on siis sõrmes kinni ja saab seda otsapidi toitu siis ja siis ta elab seal väheke ja niipea ära ei kuiva. Ala, et näiteks kui noaga tõmmata või pinnalt siis too ka rullub nii, et üks osa nagu jääb või sisse, ülejäänud on lahti katkutud, et too üks osa siis on ühenduses ja annab nagu elujõudu lahti kangutatud asjale. Et ilmselt siis sõrmeotsa ka vigastab kergelt ,et hööveldab sealt oskuslikult lahti nahariba ja to osiis elutseb seal ja maha ka ei kuiva, kuna saab ühest otsast vajalikke aineid. Et selline seletus võib-olla sobiks.

Viewing 15 posts - 1,576 through 1,590 (of 1,804 total)