asdfghjkl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asdfghjkl
MemberVõib ka öelda, et “Ader on andekam kui Kiivikas”. Erinevates elu valdkondades on “andekus” erinevalt defineeritud, kulturismis peaks olema nii, et mida pikem lihase liha osa ja väiksem ülejäänud kõõluse osa, seda andekam. Tegu on geneetikaga, treenida saab suuremaks vaid liha osa, mitte kõõluse osa.
asdfghjkl
MemberArsti järelvalve all süstitakse erinevatel eesmärkidel mitmesuguseid asju patsientidele. Kui kulturistid soovivad testosterooni taset steroidide abil tõsta, siis pedofiilid soovivad seda vähendada, ja neile süstitakse siis neid asju, mis testosterooni hulka vähendavad, ehk siis kaks äärmust- kulturistid ja pedofiilid.
Testosterooni vähendavatest ainetest veidi juttu siin (triptorelin jt):
http://www.epl.ee/artikkel/386862
Et lihtsalt infoks siis, steroidi teema kohta.
asdfghjkl
MemberJah, arusaadav nüüd, siin ka kirjas see:
http://www.dietobio.com/vegetarisme/en/vit_a.html
“Units of measurement
Vitamin and mineral amounts are usually expressed in milligrams (mg) or micrograms (mcg).
Vitamin A values are expressed in different ways.
The nutriment was originally measured in I.U (international unit) but in 1974 the United States began using a measurement called Retinol Equivalents (REs).
1 RE = 1 mcg. of retinol
1 RE = 6 mcg. of beta-carotene
1 RE = 3.333 U.I of vitamin A
“
aitäh!
asdfghjkl
MemberKui eesmärgid on suuremad, siis toidukordade vahel midagi näksida pole hea.
Kujundlikult põhjendus sellele on samalaadne, mis ka sellele väitele:
Ööpäeva jooksul 5 uinakut teha pole hea.
asdfghjkl
MemberOlen telekast näinud sellist harjutust, kus hoiti hanti ühest otsast sõrmedega kinni ja tõsteti hantel kergelt kiiremalt üles ja lasti alla kukkuda ja püüti kinni sõrmedega ja taas tõmmati üle, tehti põranda lähedal, hantli hüpitamise amplituud ca 20cm, hantli läbimõõt selline, et saaks sõrmedega kinni hoida, hantli kaal ca 10kg.
asdfghjkl
MemberUmbes 7 supilusikatäit peaks olema.Köögikaalud polegi nii kallid.
Olen nii heatahtlik ja toon tootava lingi:
asdfghjkl
MemberPooljõutõmmet on võimalik teha kahte moodi – kas alumist poolt, et seisad ise paku peal, ca 1o cm kõrgune, või kang on pakkude peal 30 cm. Vanasti olid tõstesaalides, kas praegu igal pool on, ei tea.Ok, arusaadav nüüd, see, kus kang oleks pakkude peal näeks siis nii välja:
asdfghjkl
Member• Pooljõutõmme 5×5 / 3x 4-6Kas võiksid kirjeldada täpsemalt, kuidas sa seda harjutust teeksid? Paned kükipuuris kangi tõkked kõige madalamasse auku, niiet kangi seisab sellel põrandale väga lähedal või?
asdfghjkl
MemberRind ja Biits kohe kindlasti ei sobi ühele päevale.Ma olen proovinud mõlemaid, RIND+TRI ja RIND+B trenne, viimast suurema osa ajast olengi teinud, selle trennipäeva (R+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koostas mulle ka treener.See R+B on hea seetõttu, et bitiseps saab vähem koormust rinnaharjutustest ja seetõttu saab biitsepsit hästi treenida, lihas on üsna koormamata, saab keskenduda hästi bitisepsile. Triitsepsit peale rinda niihästi treenida aga ei saa, kuna triitseps on üsna väsinud pärast rinnaharjutusi, ei saa maksimum- ja selle lähedasi raskusi rakendada triitsepsile sel juhul, biitsepsile aga saab küll. Seetõttu kooslust R+B olen ise teinud päris pikka aega ja on mugav hea, mõned korrad olen proovinud R+TRI kooslust ja pole individuaalselt mulle sobinud.
asdfghjkl
MemberTänapäeval on uuemad spets-seadmed ka sellised, mis seda kettide-ideed teostavad. Näiteks spets.-seade lamades rinnalt surumiseks omab kolme kohta, kuhu kettaid raskuseks panna, kui panna nö esimesse auku 5kg ketas, teise auku 10kg ketas ja kolmandasse 15kg ketas, siis on harjutuse alg-faasis tunda kerget raskust (töötab põhiliselt 5kg raskus), harjutuse lõpus aga, kui käed sirgeks lähevad, on tunda palju suuremat raskust (töötavad 10kg ja 15kg ketas). Et sedalaadi 3 kohta on seadmetel, kuhu kettaid asetada, nii saavutatakse sama asi, mis näiteks kettidega rinnalt surudes.
asdfghjkl
MemberPaluks linki kui juba see teema käsitletud.Aga asi selline et kui seista sirgelt siis kõhuga justkui kõik korras.St. rüht on nagu vaja.Aga kui lasta end vabaks tuleb ette justkui eikusagilt täielik õllekas.Et siis kas on hoopis nõrgad mingid muud lihased reie tagakülg,jalad üldse või alaselg?Kui nii üldse küsida saab.Punnis kõhtu on siin arutatud:
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11458
Rühi kohta on juttu siin:
http://www.tiitilves.ee/ruhihaired/index.html
Kui sa hommikul ärkad ja kohe peeglisse vaatad, kas siis on ka vabas-seisus kõht punnis muidu?
asdfghjkl
MemberSelle harjutuse korral on ka vist individuaalne see, kui kitsalt kangist hoida, kuna mõne puhul võib õlgadest veidi kitsama haarde puhul randmed ära vigastada pika peale.
asdfghjkl
Memberiga kord kui ma vaatan pole seal kedagi või on mõned hädised linnud ainulthetkel[17:31] on seal mingi kulli-line, mingi kotkas, see pole ju hädine lind:)
asdfghjkl
Memberkuigi minul on tunne, et naissugupool ongi evolutsiooni käigus rumalamaks muutunud, domineeriv on emotsionaalsus ja tagaplaanil ratsionaalne suhtumine, kuna algusaegadest saati hakati asju lahterdama füüsilise jõu alusel, ja naised olid nõrgemad, seega mees oli mõtleja ning käsutaja..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> thats all that.Naise ja mehe ajud on erinevad juba seetõttu, et nad haldavad erinevaid kehasid. Samamoodi erinev on delfiinide aju inimeste omast, kuna delfiini aju peab haldama inim-kehast teistsugust keha. Naise aju peab oskama ntx valuvaigistava hormooni tööle panna sünnituse ajal, delfiini aju peab oskama muid asju, ja mehe aju muid asju, et targad ajud need kõik ju ses suhtes. Samas ratsionaalsus ei pruugi olla kõige õigem ja parem asi, v-b leidub mingi “intuitiivsus”, mis on märksa arenenum nähtus, ala, et kui naise laps on kusagil ohus, siis suudab naise aju seda läbi õhu tabada ja sellest naisele teada anda, “ratsionaalset kohal-olekut” pole vajagi. Muidu naised norivad meeste aju kallal samuti, ses suhtes inimlik teema.
asdfghjkl
MemberMuusika on jah väga võimas vahend meeleolu muutmiseks. Põhiline, et trenn õnnestuks ju eksole, küll hästi vatti saanud lihas kasvab ka stressis olles trennijärgselt, et kuula miskit head enne trenni või trenni ajal.
-
AutorPostitused