asd112
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
asd112
MemberKuidas saaks niimoodi et kohe mingi 2 kildi järgi pistma ei hakkaks?ära jookse täie pasaga , võta rahulikumalt?
kui sa kunagi “hea” runner pole olnud , siis sa ei saagi kohe 2 kilti jooksta , alusta näiteks kildist paar korda nädalas (2 kuud ? 3kuud , kuni tunned , et jaksad natukene rohkem ja tõsta distantsi ?)
asd112
Membernoh ma ei tea , kuidas on crosstrainer vs jooksurada kalori kulus suhtes ? kas crosstrainer ka “võhmale” võtab
asd112
Membertegelikult mina isiklikult ei taha osta , vaid üks teine pereliige. kui osta , ega see halba ei tee ju…
so kui kellelgi on kogemusi siis jagage.
asd112
MemberKas poleks siiski targem leida endale mugavas kohas mõni spordiklubi, kus sportimas käia?Selle raha eest saad rohkem kui aasta Coral Clubis…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu ma mainisin , ma käiksin kindlasti aga ei leia lihtsalt niipalju aega.
kodus saaks tunniga ära jooksta , muidu jõuaks linna selle ajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asd112
Membernatuke ot aga tekis tahtmine jooksma hakata kuni suve veel on, see aasta on trenn täiesti käest ära läinud ja kilosi on tulnud ikka julgelt juurde(alkohol jms rasvased toidud)
mingi kooliaasta alguses hakkan jõusaalis käima , ja tellin kava.
preagu tahaks teada palju oleks norm jooksta ? ja mida/millal/kui palju sööma peaks ? enne kooli mingit jõutrenni pole plaanis teha, lihtsalt ~5-7 kilo alla võtta
asd112
Membersee peaks olema TEAMRYOUKO video.
http://teamryouko.com/ neil seal veel videosi..
ise kui esimest korda nägin jäi karp lahti
mõtlesin et seda tahaks kohe kindlasti teha, aga eestis vist siukest asja pole.. võin eksida.
eriti tahtsin/tahan minna otse nende juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
??:”>ja see on mõeldud showks , teamryouko ongi martial arts performing group..
asd112
Memberno dunno .. pragu suht tihti söönud. kord nädalas võib v?
asd112
Memberpool aastat treeninud koguaeg ja tulemused küll suured pole.
surmine rinnalt : 36kg – 47.5kg
biits : 20-32cm
kaal eriti tõusnud pole ( 4 kilo ) (69)
pikkus on mingi 187.
olen küll söönud normaalsemalt kui varem ( lays, coca etc asendatud kohupiim , jogurtid , erinevad lihad ( looma , sea , kala, sink.. )aga kõhul on ikka mingi krdi kiht peal ja sittagi ei paista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahepeal oleks peagu alla andnud aga teen edasi veeltriits on ka näha natuke , mitte nagu varem.

mõtlen et proovin paar kuud no1te ja vaatan siis tulemusi uuesti

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2006 at 11:57 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #78980asd112
Membertekis küsimus , et kas seda kuskilt osta ka saab peale tellimise siit ? ma pole linnas näinud nagu

asd112
Memberirw.. 30 ja 47 ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanus 15 ja kaal 68
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
asd112
MemberEi..Kõhulihaste tegemine ei vähenda rasva kõhu pealt.Rasv kaob kogu keha pealt ühtlaselt,otseselt ühest kohast ei ole võimalik rasva põletada.
Selge….aga ikkagist kui ma neid teen siis rasva% väheneb seal kohapeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>treenides su lihas ainult suureneb. pmst on võimalik lihased kähupealt välja paistma saada ,kui treenid nad lihtsalt nii suureks , et nad selle kihi alt välja pasitavad.
muidu pead sa õieti sööma ja rasv kaob igaltpoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asd112
Memberpeale trenni peabki süsivesikuid tarbima…nii et anna aga minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab v? ma tarbin enamasti ainult valke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minuarust pidi enne trenni tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikud kohe peale trenni on tähtsamad.
Oleneb mis on su eesmärk, aga peale trenni ikka nii valku(whey) kui süsivesikuid!
selge. aga mis peaks enne trenni tarbima? ka süsivesikuid ja valku?
asd112
Memberpeale trenni peabki süsivesikuid tarbima…nii et anna aga minna
peab v? ma tarbin enamasti ainult valke

minuarust pidi enne trenni tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asd112
Memberma olen ise ka suht uus, aga treenin 4 korda nädalas :
Esmaspäev: Rind, Triitseps, Õlg, Jalg
Teisipäev: Selg, Biitseps, käsivars
Kolmapäev: Puhkus
Neljapäev: Rind, Triitseps, Õlg, Jalg
Reede: Selg, Biitseps, käsivars
Laupäev: PUHKUS
Pühapäev: PUHKUS
algajate kava tegin algul mingi 2 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asd112
Memberselge. muudan ära:), unustasin mainida et kõhtu teen iga trenn. on seda palju? ( ise jaksan küll , vanasti kõhulihased valutasid järgmine päev alati kui kõhulihaseid tegin, enam mitte.
AutorPostitused