Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberGain bolic on rohkem hardgainerile, st väga palju süsivesikuid on sees. Kui Sul on tõsiseid probleeme kaalu tõstmisega siis võid proovida, aga mina isiklikult nii suhkrurohket toodet isegi peale trenni ei võtaks.
Arx07
MemberNärviliseks võivad teha muud tooted, kus peale kreatiini on kofeiinid ja muud ergutid sees… Aga usun, et ta närviliseks lihtsalt läinud sellest, et treeningkoormus suurem kui muidu ning muu stress…
Arx07
MemberNaljakas, soomes on kyll lubatud, mass.fi’st saab vabalt seda.Just tellisingi omale, homme käes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestis ongi karmid seadused, tribulus on samuti lubatud igalpool jne. Aga noh on ka hullemaid riike kui Eesti, prantsusmaal vist oli kreatiin näiteks keelatud…
Arx07
MemberOk müüa pole lubatud aga kas nii on ehk lubatud, et kui ma olen kusagilt endale tellinud selle ( Ebay ). Võib ta läbi tulla?Ei ole lubatud, joppamise peale võib läbi tulla, aga mina ei prooviks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui ise temaga ülepiiri tulla siis vist ei ole probleemi.Arx07
MemberEestis ei ole lubatud müüa jah.
Ma soovitaks osta parem Dymatize Xpand Bodyvisionist või Optimassist, tuleb palju odavam ja toimelt umbes sama… Ja on ka palju teisi taolisi tooteid…
Arx07
Memberhttp://et.wikipedia.org/wiki/Kodujuust
Isegi wikis on kirjas: ” Ta sisaldab palju kaseiini ja sellepärast soovitatakse seda süüa hilisõhtuti enne magamaminekut”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberSee võib isegi töötada, proovin homme hommikul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh!Ma usun küll, et töötab. Mina samuti enam mune hommikul ei taha kui olen selle varjandiga juba harjunud, lisaks võid veel kaneeli vms maitseks peale visata.
Arx07
MemberKaerahelbe puder vanilli kohupiimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberJõutrenni pole ta ammu teinud(vähemalt viimati veel ei teinud kui temaga rääkisin). Trenn jäi pooleli pimesooleopiga, pidi come-backi mingi aeg tegema, aga eks näis…
Arx07
MemberSamalt lehelt tsiteerin:“Rasvade ja süsivesikute vajadus treening- ja puhkepäeval ei erine teineteisest, kui siis ainult väga vähe.”
Tahan näha, kes tuleb väitma, et ta vabal päeval vajab sama palju süsivesikuid kui trennipäeval.
Kui trennijärgne sheikk välja jätta siis mul küll midagi ei erine…
Arx07
MemberNo ma ei saa aru, mis kaalutõusu jutt te ajate. Loogiline, et algajal ju kaal tõuseb trenniga, lihased arenevad algajatel kiiresti ja lihas kaalub 3x rohkem kui rasv. Usaldage peegelpilti mitte kaalu. Ma olen viimase 3 aastaga 20 kilo juurde võtnud, tundub päris kohutav või mis… aga näen välja kohe kindlasti parem kui varem ja lähevad jalga täpselt samanumber püksid.
Arx07
MemberOskab keegi seletada kala/kalamaksa õli populaarsust kui linaseemne õli pudel on üle 3 korra odavam ja samas 2 korda suurem? Milles on konks?Kalaõli rasvhapped on paremini omastatavad kui linaseemne omal. Inglaste seas on küll linaseemned päris populaarsed.
Arx07
MemberKunal hakkasin järgima toitumiskava, siis tekkis küsimus, kas kalamaksaõli tuleb ka sinna sisse arvutada, muidu läheb rasva paljuks?Mida väiksem üldkaloraaz seda rohkem ta mõjutab. Üldiselt kui alla 10g päevas võtta siis küll erilist vahet ei ole…
Arx07
Memberolen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja hantleid tõstnud ja mõni muu harjutus on kah veel. Nüüd siis hakkan ka jõusaalis käima ja eesmärgiks on ikka lihast kasvatada. Endale jäi silma see http://fitshop.fitness.ee/kombod/0/readmor…taarne%20kombo/ Kas on mõistlik või tuleks see mõte maha matta?Sobib ikka, seda kokkusegades tuleb sisuliselt sama asi välja, mis muscle+, ainult odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberHT-R või MUscle+ võid proovida peale trenni võtta – kõige lihtsam varjant.
-
AutorPostitused