Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberPeab sõbrale kesklaborisse paar kulpi seda HI viima ja laskma uurida mis imerohi see on . Kes mulle seda paar kulpi annaks , hea eesmärgi nimel ?See oleks päris huvitav, et kas sisu vastab etiketile
Arx07
Membersuvitajad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMina võtsin teda 2-3 kopa täit ehk 40-60g korraga. 20g korraga küll ei teinud mitte halligi.
Arx07
Member…seega nagu vastustest üldiselt mulje jääb, siis eestis nn letikaubana mingeid erguteid, millest tolku ka oleks, ei müüda? ses mõttes et kõik, mida siin teemas soovitatakse, on minu meelest olnud välismaalt tellitud.Miks ei ole? Näiteks Bodyvision.ee’s mitu korralikku…
Sportlabis on ühtkoma teist tavaliselt…
Arx07
MemberTõmbad ennast trennis korralikult läbi ja kui toote ergutav mõju samuti veel kaob siis oled laip valmis – crash.
Arx07
MemberMa pole seda proovinud, kuid koostise ja hinna suhe küll kõige parem ei ole. Enamik koostisosi mõttetult vähe sees. Mõttekam tuleks võtta äkki mingi suhkruvaba energiajook, mis tunduvalt odavam ja sisaldab samuti kofeiini ning tauriini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMüüakse Eestiski seda kui hästi otsida. Aga siiski hinna poolest tasub pigem ära Scitec Hot Blood, Dymatize Xpand jne teised tooted, mis minu arust oluliselt alla ei jää NO-Xplodele v.a nad ei aja sitale nii hullult nagu Xplode..
Arx07
MemberMa käin hommikuti jõusaalis, niiet minu trennieelne toit-sheik on: Üles ärgates puder vanillikohupiimaga, tund peale sööki pre-workout sheikk(nagu näiteks NO-Xplode, Xpand, Hot-Blood jne) ja siis 15 minti pärast trenni
“>. Sobib nii dieedi kui massi ajal, mängides vaid pudru kogusega…aprill 20, 2011 at 7:05 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298569Arx07
Member
aprill 19, 2011 at 4:48 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298376Arx07
MemberValed andmed…Idioote on 30% naisi 70% mehi
Keskmise tasemega on 50% naisi 50%
Keskmisest targemate seas on 70% naisi 30% mehi
…ja öeldakse, et geniaalseid naisi ei ole. Geniaalsus olevat siis meeste pärusmaa. Kuid sellest on hulluseni vaid üks samm.
Sa kuulud idiootide või keskmiste alla?
Ma pakuks, et sellised numbrid on mingi idioot välja mõelnud igatahes
aprill 19, 2011 at 12:51 p.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #298335Arx07
MemberSa mõtled valgupulbreid ja massilisajaid? Massilisajad on kindlalt out.Enamus valgupulbritest ka ei sobi sellisel juhul Räägitakse, et Doriani valgupulber on madala GI ga, kuid kindlalt ei tea.
Ei maksa sellest ennast häirida lasta. Mul töötas broilerifilee alati paremini kui pulber
aprill 15, 2011 at 10:00 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #297652Arx07
MemberToidulisandid on rikaste inimeste lõbu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No odavamatel valgupulbritel tuleb 0,4 euri ainult serveering, et pole kallis mdgi ju
MemberKüünarvarte kõverdamine hantlitega seistes – pole eriti teinud, tavaliselt teen kangiga seistes. Aga umbes 20-25kg(10+ kordust) ilmselt per hantel. 25a, 95kg.
Arx07
MemberSooviks teada, et mis siis standard on?Eks igaüks vastavalt treenituse tasemele ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ja muidugi oleneb ka kas kangi või hantlitega ja mis harjutus täpsemalt
MemberHera80 on lihtne valk, mida soovitatakse esimeseks toidulisanduks ja eks selle taga ole ka küllaldane promo.Ega häid tooteid on palju,kasutatakse enamasti aga ikkagi neid,millest midagi teatakse, ollakse kuulnud või on keegi soovitanud.+ odav
AutorPostitused