Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberPaljuga sa jalgu siis peale rinna ja seljatrenni teha j6uad?Jalad pole seal lõpus probleem, tihtipeale just jalalihased ongi kõige rohkem läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga need rinnaharjutused, mis mul on. Kas need on piisavad, ülarind saab nendega üldse piisavalt vatti?(lugesin, et rennil surumine on rohkem nagu alumise ja ääre osa jaoks rinnalihastel…)
Arx07
Memberhommikul peab rohkem sööma. Lõunat ära küll vahele jäta, üle 5 tunni söömata olemine mõjub kehvasti.
oktoober 20, 2009 at 9:12 e.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #228993Arx07
Member585
oktoober 20, 2009 at 9:10 e.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #228991Arx07
Member500.
Arx07
Member600
Arx07
Member500
Arx07
Member300
Arx07
Member151
Arx07
MemberOn hirmus jah. Ei väidagi vastupidist. Mind hakkas huvitama, mis värk see energiadieet on. Kõlab nagu toituks õhust.Kehapuhastus protsess taimse toiduga + rohke vedelikuga. Kunagi tegin sarnast asja kui räigelt tüse olin. Võtsin samuti kehakaalus korralikult alla 115kg(max) pealt 71kg(min) peale. Selle toitumisega tekib räigelt hea enesetunne, seetõttu ei õnnestunud seda “dieeti” ka maha jätta õigel ajal vms, ei tahtnud endale tunnistada, et nüüd juba liiga peenike. Aga jah nüüd 88kg, veits rasva ja veits lihast peale tekkinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKüsiks selle rööbastel surumise kohta, ma ise ainult seda teengi, nii kaldega kui ilma kaldeta… Kas vabaraskusega on rohkem tulu kui rööbastel surumisel?(Vabaraskusega tundub jõle ebamugav mu jaoks)
Arx07
MemberNii tänan vastuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Suht jurakas jah, aga käed nagu piitsad, et siis tuleks väheamlt kuskiltki alustada, võimalus jõusaalis oleks ka käia pmst, aga sinna ei roni kuna kõik suht edasijõudnute hulgas ja suht ei julgeks veel sinna minna, et saaks mingi kodutöö tehtud enne jõukasse minekut, et väga lupardi mulje ei jääks.

pole häda midagi, jõusaalis käib igast tegelasi, pole midagi seal häbeneda
, jõusaalis teeksid rinda, selga ja jalgu, kodus teha biitsepsi, triitsepsi ja õlgasid siis poleks raskemaid hantleid ka vaja ilmselt…Arx07
MemberTervist kaasfoorumlased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen 18 aastane noormees, pikkust 195 ja kaal 85kg. Ja siit tuleks küsimus kui osta 2x15kg hantlid kas neist oleks mingit kasu kodus harjutamisest, kuna füüsiline vorm on nii öelda rahuldav, aga spordiga väga ei tegele kui aind vahest korvpalli trennis. Või minu jaoks jääks neist väheseks või nendega ka võimalik mingied tulemusi saavutada. Küsimus võib olla küll väga algaja ja võhiku oma, aga selleks tulingi teie käest abi küsima

Ette tänades.
ikka on kasu, googlist ja youtubest saad igast erinevaid harjutusi ka otsida, mida teha…
Isegi teen kätele-õlgadele kodus hantlitega…
Arx07
Memberhttp://www.bensport.ee/catalogue.php?prID=…371c3e9ed316094
siit saad viiekilosed raskused 169 eeguga
Ja Anttilast saab suht odavalt hantleid…
Arx07
Membermass2 on hea massilisaja kuid maitse on jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui juba massilisaja peale jutt läks siis gainbody machine man vanilla on super
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNight Protein Mix (750 g) 415.-
Kas need aeglaselt imenduvad valgud on head huvitav, on kellegil nende firmade või toodetega kogemusi? See teine eriti hea hinnaga…
-
AutorPostitused